Shopping og fjelltur

Denne dagen har jammen vært effektiv og sporty – sånn som jeg liker det! Jeg er så sinnsykt spontan, når jeg finner ut at jeg skal gjøre noe, så skjer det ASAP! Planlegging er noe jeg aldri gjør, også derfor bloggingen ofte blir litt bortglemt gjennom dagen, får rett og slett ikke tid til å sette meg ned med Macen. Sånn sett skulle jeg ønske jeg var mer som fotballfruen, den dama der er ekspert på planlegging. Hun får til alt selv om hun har full timeplan. 

Dagen begynte med spontanshopping. Spratt opp og løp til bussen, rakk ikke å få tørket håret en gang. Har jo vært 50% på hele Bik Bok, og det kunne selvfølgelig ikke jeg gå glipp av. 


Utrolig masse fint :) Viser i morgen, eller kanskje senere om jeg klarer å samle krefter for å ta bilder. 

Når jeg og Marte kjørte hjem fra byen, og egentlig bare skulle hjem å ikke gjøre en dritt, så fant vi ut at vi skulle gå oss en fjelltur (mitt forslag, viktig!). Rina ble også med, og det ble en utrolig fin og hyggelig tur. Jeg kan jo i grunn ikke være i så mye fysisk aktivitet, så måtte prøve og ta det litt rolig. Jeg hater å ta det rolig!! Men rumpeballene og lårmusklene fikk i allefall smake litt. Gleder meg til jeg kan være hardcore bitch igjen, både på SATS og på fjellet. Fjellet faktisk.. Jeg går aldri på fjell, men jeg digger det jo har jeg funnet ut! 


Stoked på fjelltur!!


Turmat på toppen må telll


Fine turjentene

– Flere som har vært på fjellet i dag? 😉 høøhø 

26 kommentarer

Siste innlegg