WARNING: HVIS DU ENDA IKKE HAR SETT DAGENS EPISODE AV PARADISE, STOPP HER!

Man blir helt gal av å se på paradise hotell! Hver gang dagens episode er ferdig hopper jeg av spenning, og teller ned sekunder til neste(!!!) Okeida, såå paradisegal er jeg ikke!? Eller jo det er jeg! Jeg holdt på å si at jeg håper at helgen går fort sånn at vi får se hva som skjer med Tine og Niklas!! Men der sa jeg det jo. Men uansett. De er så søte sammen, og jeg liker ikke at det holder på å slå sprekker i forholdet deres. Faenfaen. 

Hva synes dere om det Stine-Marie gjorde i dag da hun sendte hjem Victoria? Jeg skjønner jo det at hun var en godt likt jente, men hun var jo så furtete hele tiden. Så aldri et ekte smil om munnen hennes. Så egentlig så skjønner jeg ikke hvorfor hun er så godt likt. Men bra at Stine-Marie har innsett at hun ikke hadde noe å gjøre der, å sendte henne på hue og ræva ut! Stine-Marie er ei tøff dame som står for det hun gjør, til tross for at hun risikerer å få noen haters. GO GO Stine-Marie!

Sykt hvor avhengig man kan bli av et sånt program. Men det er jo drit spennende. Alt kan skje. Er det bare jeg som husker helt feil, eller er årets paradise mye mer spennende en fjorårets? Forresten, ryktes at Barthen kommer inn igjen. Noen som vet om det er sant eller bare fake gossip?

Dette innlegget var gigafjortis når jeg tenker meg, men who cares?

44 kommentarer

Siste innlegg