MEG NAKEN I BOBLEBADET :O

God kveld snille og søte lesere

Aaahh, så deilig! Lenge siden jeg har følt meg så fresh som jeg gjør nå. Det er søndag i dag, og da pleier man å kjede seg. Og det har jeg også gjort i dag. Så da bestemte jeg meg for å ta meg et laaaaangt bad, noe jeg aldri pleier å gjøre, nettopp fordi vi ikke har badekar hjemme. Buhuu!


Her ligger jeg bare å chillern liksom…


Legger ut nærbilde av tærne mine så de som har tærfetisj har noe å beundre. Mine tær er DIGGE assaa! Lilletåa mi har dæowns.. Har vært forstuet 1 og knekt 2 ganger. Hvis noen lurte.

Etter at jeg hadde ligget der å drømt om syden og varme i et par timer, vasket jeg håret. Mange som lurer på hvilken shampoo og balsam jeg bruker, og nå får dere endelig svar på det. Hihihiii!

Vet ikke hvor den er kjøpt, for det er Enid (fostermora mi) som kjøper shampoo og balsam til meg. Men den er supergod! Hvis du googler den finner du sikkert ei nettside hvor du kan få kjøpt den.

Etterpå skrubbet jeg bort all selvbruning og døde hudceller med denne body scrubben:

Så nå er jeg like bleik som en laks. Men det måtte til, for 1. April har jeg og Therese vår offisielle soldag. Det betyr at fra da av skal vi flytte inn på brun og blid frem til sommeren. Denne sommeren skal jeg bli brunere enn rumpehullet ditt!


It's all natural! Søndager er sminkefrie dager her i gården. Huden trenger det!

Nå ligger jeg i denne digge skjorta her og bare chiller laksen heeelt!

Hva har du gjort i dag, og hva skal du i kveld?:-D

72 kommentarer

Siste innlegg