Gårdagens eventyr

Kvelden i går var vel egentlig ikke helt vellykket? Planen var å dra på Mojo, som er en uteplass her i Tromsø. De arrangerte en sånn alkoholfri greie for ungdom under 18 år. Men da jeg og Therese kom til byen å møtte på de andre jentene ombestemte vi oss, for det var tydeligvis ikke noe bra der. Så vi dro heller på en randomfest i tromsdalen. Vi kjente absolutt INGEN, og det var ikke noe bra stemning, så vi gikk bare der i fra. Så fikk vi høre om et "storparty" hos en dude med over 80 stk. Så alle jentene heiv seg inn i ei maxitaxi.

Therese har sprayet seg med selvbruning, og jeg er glad i solarium, hvis noen lurte. Er altså ikke overdrevent bruk av brunkem.


Taxisjåføren var kjempesnill!! Anbefaler alle å ta DINTAXI!


Vi fikk turen for 250 kr! Det vil si, 25 kroner per pers. Lommerusk med andre ord!

Da vi kom til "storfesten" satt det omtrent 8 personer eller noe i en sofa. De hadde tydeligvis plusset på et 0-tall for mye. Så kan vel si vi ble meget skuffet. Men det var et stort hus, så folk ringte bare rundt, så til slutt ble det en god del folk der, og stemningen ble ganske bra.


Therese, Elenababe, meg og Anna ♥ Fiine jentene!


Edvardpus og meg.

Så var det sameguttene..

Mange gjettet riktig, og like mange gjettet feil. Ammot og Edvard er same, altså han til høyre og han til venstre. Mange trodde Edvard og Warvik var samer, fordi de trodde av de var brødre.

Charlotte(partygirl93) lurte meg med på en lang gåtur. Hun sa vi skulle møte en kjekk mann, så jeg takket selvsagt ikke nei.

Charlotte og den kjekke mannen (Simen). Han går faktisk på skolen min, og Charlotte sin, siden vi går på samme skole.


Hahah, festlig bilde! Ja, det var gårdagens eventyr. Oppsummering: helt OK kveld! Nok om det.

Nå skal jeg spise middag, så skal jeg poste outfiten min fra i går. Ja, flinke meg husket på å ta outfitbilder!

52 kommentarer

Siste innlegg