Goodiebag fra Makestyle

Vi var så heldige å få goodiebag sponset av herlige Makestyle.


Smoky eyes øyenskygge av merket Too faced. Day, fashion og classic smoke. Hvis jeg ikke forsover meg, så skal jeg teste ut day smoke i morgen 😀


Highlighter. Janne fra Makestyle var som tidligere sagt hos kreftforeningen i går for å vise makeup-tips. Hun viste oss blandt annet hvor fantastisk dette produktet egentlig er. Det skaper skikkelig fin glød i ansiktet. Du kan trikse med en highlighter på flere måter. Hvis du for eksempel legger det på neseryggen så vil det se ut som at du har en smalere nese, noe jeg blir å gjøre.


Disse produktene av merket Beautè Pacifique skal hjelpe meg med å få tilbake den sunne huden min som jeg har ødelagt ved bruk av solarium.

Også kjøpte jeg denne selvbruningen av Henriette.

I følge henne så skal den være helt fantastisk bra! Og det tror jeg på, for hun var hadde brukt den og hun så utrolig brun og fin ut. Fargen varte i ca 2 uker uten at det ble skjolder, sa hun. Gleder meg til å prøve ut denne! Om du er interessert i å kjøpe den, så er det bare å gå innom bloggen hennes å kontakte henne. 349 kr kostet den.

– Har du testet ut noen av disse produktene?

20 kommentarer

Siste innlegg