Red lips

Hei dere. Nå er jeg skikkelig trøtt, men tenkte bare å skrive noen ord til dere før jeg tar kvelden. Fikk nett i går, jippii! Utrolig hvor avhengig man er av internetten altså, men har faktisk vært litt deilig og vært uten og, for èn liten stund i allefall!! Har tenkt på litt andre ting enn og oppdatere facebook hele tiden. Men vet dere hva, nå lover jeg og bli flink blogger igjen. Har vært borte i over èn uke, så nå skal jeg virkelig gi igjen for det tapte. Og håper jeg får tilbake alle leserne mine som er blitt borte. Jeg har savnet dere, og jeg håper dere også har savnet meg?

Har egentlig ikke noe interessant å fortelle om hva som har “skjedd” siden sist, så dere har vel ikke akkurat gått glipp av noe spennende. Kan jo fortelle at jeg i dag har brukt litt for mye penger på èn gang, og resultatet får dere se i morgen. Når jeg shopper, så shopper jeg!! Kjøper alt på èn gang. Gale menneske.

Hadde besøk av noen venninner i dag, og Elena med sine tegneskills tegnet oss alle med hver våre kjennetegn. Noen som kanskje klarer å gjette hvem som er meg? Haha, ikke helt lett hvis du ikke ser meg hver dag.

I tilfeldig rekkefølge: Anna, Tuva, Elena, Therese, Nora og Charlotte.

Etter at jentene var dratt lekte jeg meg litt med rød lebestift og tok litt bilder. Var det kledelig?


Hmm, vurderer STERKT å forstørre leppene mine slik at de blir seènde slik ut!!!

129 kommentarer

Siste innlegg