Turn i mitt hjerte

Jeg rakk aldri å blogge i går, for da jeg skulle sette meg ned for å blogge, ble jeg plutselig overtalt på facebook til og bli med ut. Så da var det rett i sminkingen og på med høye hæler. Var så flink blogger som tok med meg speilrefleksen ut, men den fikk nok ikke sett kveldens lys. Glemmer det jo helt av, før det er for sent. Jaja.. 
Natt til i går stjal jeg med meg Bella hjem, Thereses hund. Hun er nå offisielt blitt min lille gudunge ♥ Hun er den fineste hunden jeg vet om!!!!!!! Bella mi ♥ 

I går på dagen dro jeg og Enja å besøkte turnhallen, som har vært vårt andre hjem gjennom alle år. Har så mange minner som sitter igjen fra den hallen, og som kommer opp når jeg sjeldent er der. Blir nesten litt emosjonell av å tenke på turn, for jeg savner det skikkelig. Savner å være god i noe. Turn er den sporten som ligger hjertet mitt nærmest, kommer alltid til å føle at det er min sport. Haha, kjenner jeg blir emosjonell bare av å skrive dette, MEN grunnen til at vi dro dit, var fordi det er Norgescup der i helga. Det var masse flinke turnere fra hele landet – og jeg tenkte bare på at jeg viste så godt hvor nervøse de var i det øyeblikket de stod på bommen. Jeg og Enja der imot, vi koste oss skikkelig der vi satt på tribunen å mimret tilbake til gamle dager mens vi så på alle de flinke utøverne.  

Fikk ikke tatt så mange brae bilder da :/

Men nå skal jeg finne noe digg jeg kan spise til frokost, så skal jeg på jobb frem til kl. 9. Når jeg kommer hjem legger jeg ut innkjøpene og noe annet spennende. Ha en fin søndag alle sammen ♥ Hvilken sport ligger hjertet ditt nærmest?

125 kommentarer

Siste innlegg