Anmeldelse av den nye Android-telefonen til Huawei

Heihei! I helga har jeg egentlig ikke hatt det så bra. Har vært syk, og opp i det hele har jeg faktisk vært i dyp sorg over min frastjålne Iphone. Man vet ikke hva man har før man har mistet det, sier jeg bare. Sier også: pass GODT på tingene deres når dere er på fest! Snudde ryggen til i 30 minutter, så var det stjelt..

Veeel, nå skal jeg skrive om min nye IDEOS U8150 som har vært en god trøst i denne tunge tiden <3 Den har jeg fått sponset av Huawei, og jeg får penger for å skrive om den, MEN min ærlige meninger vil stå under her – betalt eller ei. Meningene mine er IKKE kjøpt og betalt, bare anmeldelsen.

Kan jo starte med designet, som jeg synes er ganske viktig. Denne lille saken er uutrolig fin og søt, så designet er jeg veldig fornøyd med. Vil påstå at designet er tilegnet jenter mer enn gutter. Det at man kan bytte på hvilket deksel man vil ha bak er helt supert, for da slipper man og bli så fort lei av telefon sin. Alle tre fargene er freshe og kule! Telefonen er ikke så stor, veldig liten og lett – så i begynnelsen var det veldig uvandt i forhold til Iphonen min som var en god del større. Men det er jo selvfølgelig en vanesak.

I og med at selve telefonen er ganske liten, så er skjermen det også – 2,8 tommer berøringsskjerm. Tastaturet er da heller ikke så stort, men overraskende lett å skrive på. Kameraet (som kan filme også) er ikke noe spesielt å skryte av, kunne gjerne vært mye bedre. Men til mitt bruk gjør det ingenting, for jeg bruker så og si aldri kameraet på telefonen. Lyden på telefonen er HØY, men om du skrur det på det høyeste blir ikke kvaliteten helt nydelig.

Den er lettere utrustet enn sine viktigste konkurrenter, LG Optimus One, HTC Wildfire og Samsung Galaxy 3, men ligger jo da i en helt annen prisklasse. Alt i alt er det en ganske bra telefon. Perfekt tilbud for de som ikke er villige til å spytte ut (alt for) mange tusen for en bra telefon. Om jeg skjønte riktig, så ligger denne på rett over 2000 kr.

Terningkast: 4

Trykk HER for å komme til facebooksiden deres.

46 kommentarer

Siste innlegg