Treningsmusikk

Fikk ikke postet treningsmusikken i går som lovet fordi youtube har gjort litt justeringer med den “innbygg” greia, og jeg skjønte ingenting. Therese fortalte meg hvordan man nå skal gjøre det, så nå fikk jeg endelig til. Kanskje noen flere som lurer på hvordan det nå gjøres, så printscreenet for dere. 

Først trykker man på innbygg sånn som før, og så må du krysse av på det punktet dere ser jeg har markert med rødt, så kopierer man bare og limer inn i HTML-greia i blogginnlegget, akkurat som før.

Over til musikken. Når jeg løper på mølla må jeg alltid ha musikk i ørene. De få gangene jeg har glemt headsettet hjemme har jeg ikke klart og løpt særlig lenge, så musikk er et must for min del på mølla. Kilometerne blir så mye lettere, nesten så man danser seg bortover. Jeg er i min egen lille verden, får til og med lyst til å danse og synge av musikken, men uheldigvis ville det bare vært flaut.

Her er noe av det som dundrer i ørene mine for tiden når jeg løper:

S&M – Rihanna

Only girl (in the world) – Rihanna

Dumb – Alexandra Burke

Broken heels – Alexandra Burke

Firework – Katy Perry

Here we go again – Pixie Lott

If I had you – Adam Lambert

Not myself tonight – Christina Aguilera

Parachute – Cheryl Cole

Starstrukk – 3OH13 ft. Katy Perry

Time machine – Robyn

Who owns my heart – Miley Cyrus

On the floor – JLo ft. Pitbull

Outta here – Esmèe Denters

Perfect nightmare – Shontelle (Begynner veldig rolig, men tar seg opp)


Har brukt ganske lang tid på dette innlegget, så håper dere likte det, og kanskje fant noe ny treningsmusikk. Skal fortelle dere om tøyemetodene mine en dag også, så bare følg med. Hva hører du på når du trener?

68 kommentarer

Siste innlegg