Kalorisjokk

Dere gjorde avgjørelsen for meg i går, så da ble det en kjapp time på SATS før jeg tok kvelden. Noen av dere mente jeg ikke måtte dra så sent siden jeg heller måtte legge meg for å få nok søvn. Men jeg legger meg aldri før i 12-tiden uansett, så det hadde ikke noe å si.  

Jeg bruker aldri å tenke over hvor mange kalorier jeg forbrenner når jeg trener, eller hvor mange kalorier det er i maten jeg putter i meg. Man blir helt hjernevasket hvis man skal gå rundt å tenke på slike ting, og slike tanker kan fort utvikle seg til spiseforrstyrelser. Jeg vil ikke vite hvor mange kalorier det er i maten jeg putter i meg hver dag, for er rimelig sikker på at det ikke er få. Men poenget mitt; i går så jeg at jeg hadde forbrent ca. 350 kalorier etter 30 minutters jogging på mølla (gikk hurtig kanskje 5 min). Og en Big King XXL burger fra Burger King inneholder 1038 kalorier. Ergo; Jeg måtte ha jogget hurtig i 1 1/2 time for å forbrenne bare den ene burgeren.

Synes bare det er helt sykt å tenke på!! Kanskje en liten tankevekker for de som spiser på Burger King litt for ofte. Men for all del, håper ingen tar dette så alt for mye innover seg. Å telle kalorier er noe av det sprøeste noen kan finne på å gjøre, spør du meg. Selvfølgelig, for de som er ekstremt overvektige og går på en spesiell diett som er egnet for dem, så er det en annen sak. 

Genser og skjerf fra Bik Bok. Bildene er ikke tatt i dag. Senere skal jeg vise dere verdens fineste ullgenser!

Men nå er jeg ferdig på skolen, så nå skal jeg ironisk nok dra å spise pølse på Narvesen, haha. 19 kr bare, tilbud!!

55 kommentarer

Siste innlegg