Verdens beste oh yes

Wiii, elsker dere litt! Dere er så flinke til å lage headere, har kommet inn masse allerede. Blir faktisk helt umulig å velge bare èn! Og ikke minst; dere kommenterer så mye fint for tiden ♥ Eller, det har dere alltid gjort, men må huske å takke dere oftere. Tusen takk for alle fine ord! Er så gøy å blogge når man vet at så mange setter pris på det man skriver. Sier dette uten overdrivelse – tror virkelig jeg har de snilleste leserne. Muss og suss til dere alle sammen, OG til de få av dere som kommer med usaklige, stygge kommentarer. You guys are making my day ♥


Vel, nok klisjè for denne gang. Har tatt på meg chilleklærne og sitter som sagt på hytta nå, dauer ikke av det enda. Disse få timene har gått ganske greit egentlig, blir sikkert verre i morgen. Skal prøve å se positivt på det, og ikke bare sitte inne og tenke at livet er drit. 


Kjedelige, svart/hvite bilder. Sånn blir det når man føler seg ugly as hell. 

Nå skal jeg lukke pcen for en liten stund. Litt kvalitetstid med familyen framfor tven venter. Hyttekos liksom, lol. Ønsker alle en nydelig og flott kveld, muss på kinnet fra meg.

100 kommentarer

Siste innlegg