Nytt design + hore-hytte-helvete

Hei! Hva synes dere om det nye designet/headeren? Det er Mafata/blackdoll.blogg.no som har laget alt sammen, hun er så utrolig flink ♥ Tusen takk! Pirkete og ubesluttsom som jeg er, har hun for det om gjort alt hun kunne for å gjøre meg fornøyd – hun er best! Hun skal forresten snart ha en design-konkurranse på bloggen sin, skal gi dere nærmere beskjed når hun har startet konkurransen. Og ikke minst, tusen takk til alle dere andre som har sendt inn headere. Har kommet inn så mye fint, så kommer nok til å bytte litt etterhvert. Har lagret alle sammen. Men hva synes dere da? Noe som mangler/burde endres på? Kom gjerne med innspill.

Har nettopp brukt nærmere èn time på å svare på navlepiercing-spørsmålene, men fant ut at jeg heller poster det når jeg kommer hjem, for da kan jeg ta bilder av piercingene mine osv. Blir litt mer spennende og bedre svar hvis jeg venter med det.  

Ellers begynner byjenta i meg å bli litt sutrete og lei av å være på landet. Det er sånn halvveis fint vær, dårlig internett, ingen kule folk å henge med, ingen shoppingmuligheter and so on. Man har ikke godt av å kjede seg så mye altsåå.. Hytta vår ligger forresten i Middagsbukt, sånn 15 minutter kjøretur fra Storsteinnes, for dere som lurer. “FERIEPARADIS”, som foreldrene mine kaller det. “Hore-hytte-helvete”, kaller jeg det. 


Litt greit er det å ha en snill lillebror som masserer meg, da. Men ellers er det ikke mye selskap i han, alt for opptatt av å kjøre firehjuling i skogen, game og snakke med babesen på Facebook. Yey!


Ligger for det meste bare her og synes synd på meg selv. Gidder selvfølgelig ikke pynte meg for bloggbilder når jeg er på hytta. Hvem bryr seg egentlig.. Hytte er best!


Vet at jeg syter kanskje litt overdrevent mye, men er ikke så fèt å være her når de fleste av vennene mine er i syden og har sand mellom tærne og paraplydrink i hånden. (Therese, bitch!).


Tar bilder av stygge maten min, sier jo litt.


Alt for kul for bilder. Han vil egentlig ikke være med på bloggen, sier han, men jeg vet at han egentlig vil. Dust!

– Hva pleier dere å gjøre når dere er på hytta? Hvis dere har hytte, selvfølgelig. 

120 kommentarer

Siste innlegg