Hvordan kontakte meg

Hei! Det er mange av dere som sender meg mail, ringer, skriver til meg på min private facebook-profil osv. Jeg er ofte veldig treg med å svare på mail, så det er den minst effektive måten å kontakte meg på. Telefonen tar jeg aldri hvis det er skjult nummer – noe mange av dere pleier å ringe med. Ellers tar jeg den alltid, og det er alltid koselig å snakke med dere så lenge dere faktisk sier noe, og ikke ringer om natten! Noe mange gjør.. I ukedager også, litt frekt!

Så til dere som har noen spørsmål eller bare vil skrive noe fint til meg, så anbefaler jeg dere å skrive til meg på “fansiden” min på facebook. Den oppdaterer jeg hyppig og bruker den flere ganger for dagen. Og jeg godtar dessverre ingen blogglesere som venn på facebook, synes den skal være “privat”. Er venner med noen, men det er spesielle grunner for.
Om det er noe “hemmelig” eller “privat” dere vil fortelle meg, så foretrekker jeg facebook-melding på min private bruker framfor mail. Er så sykt mye rot i mailboksen min, skjønner dere. 

Nå er det jobb, ciao ♥ 

30 kommentarer

Siste innlegg