Tyrkisk bad – det mest ubehagelige jeg har opplevd

Skal fortelle dere om det tyrkiske badet jeg nevnte som jeg synes var så ubehagelig:

Skulle ta tyrkisk bad for første gang, og så veldig frem til det.. Vel, jeg vet ikke om det er normalt nede i Tyrkia å massere puppene, rumpa, inni rumpesprekken og liiitt for nært selve skrittet, men jeg følte meg i allefall som en slaktet sau som lå klar for å spises (eventuelt klar for å voldtas) – uten overdrivelse. Jeg ble faktisk utrolig redd, visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre. Lå å spente hele kroppen flere ganger, men da sa “massøren” bare “relax”, så jeg prøvde å slappe av og tenkte at “dette er vel kanskje normalt”, selv om jeg visste at det umulig kunne være det. I ettertid føler jeg meg utrolig dum som ikke stoppet det hele, for det er faktisk det mest ubehagelige jeg har opplevd.

Han “massøren” dreiv og pustet skikkelig tungt, heiv seg oppå bordet jeg lå på, kjørte kneèt sitt opp mellom beina mine (for å få bedre tak i byttet sitt sikkert, men jævlig ubehagelig), hvisket meg skikkelig dirty flere ganger i øret – på norsk vel og merke – “Er det godt?”, og jeg turte faktisk ikke annet enn å nikke. Dette er vel ikke normalt?? Er helt sikker på at han stod der med den ståkuken.. Turte ikke åpne øynene! Neste gang skal jeg uten tvil ha en kvinnelig massør! Så dreiv han å spurte etterpå om hvor gammel jeg var, om jeg hadde kjæreste og alt mulig. Æsj, klarte ikke se han inn i øynene etter, betalte bare og stakk fort som faen! Følte meg skitten og nesten voldtatt etterpå!


Spyyyyr! Føler ubehag når jeg tenker tilbake på det. Noen som har opplevd lignende??

288 kommentarer
  1. jeg har også tatt tyrkisk bad, og der va de veldig forsiktige og tok langt unna slike områder. synes det var bra jeg! kanskje du var uheldig med valg av “bedrift.” men likevell er det og anbefale!:-)

  2. jeg var i Tyrkia i begynnelsen av august og de pleier å massere puppa og rumpa osv.. tror det er helt normalt at de gjør det! Men ja, de er litt ekle når de holder på sånn….

  3. Nei, fy faen, det hørtes nasy ut, stakkars deg! jeg var selv i tyrkia og tok tyrkisk bad i sommer (i alanya vell å merke). Tok det på hotellet vi lå på og der var de veldig profesjonelle! Var kanon herlig og kunne virkelig slappe av, du har nok vært uheldig med stedet (det finnes nok mange ekle tyrkere som jobber på sånne steder)

  4. Jeg tok tyrkisk bad i tyrkia i sommer, hadde en dame da. Var sinnsykt digg! Forstår om du ikke vil prøve igjen, men blir det gjort på den riktige måten er det himmelsk 🙂
   Hun var litt innenfor bikinitoppen, men ikke sånn at jeg følte noe ubehag 🙂 HAdde det vært en mann hadde jeg vel kanskje reagert på en annen måte.

  5. Opplevd det samme, men med en dame. Synes det var dritekkelt! Satt i trusa foran en ukjent dame, og henne masserte meg overalt, på puppene og alt. Vil aldri gjøre det igjen.

  6. jeg har også tatt tyrkisk bad, og der va de veldig forsiktige og tok langt unna slike områder. synes det var bra jeg! kanskje du var uheldig med valg av “bedrift.” men likevell er det og anbefale!:-) han tok av bikintoppen min men jeg lå på rygg for å få massere skuldrene bedre, men har sport iallefall om det var greit.

  7. å huff! æ hadde bare sagt fuckoff, slådd han ned og anmeldt han! ikke det at æ kanskje hadde turt å gjort det i den situasjonen, som du sir…
   men faen, det e derfor mamma aldri vil dra til tyrka, det e så masse fæle grisa dær 🙁 ho har opplevd å blidd forfulgt av to menn i flere tima helt til ho dro hjem til hotellet, FYSJ

  8. Jeg opplevde omtrent det samme når jeg tok tyrkisk bad i tyrkia nå i sommer. Når han skulle massere tok det helt av. Dro først trusa laaangt opp, og så så langt ned at det føltes som om han sto og stirra rett inn……. Ble helt handlingslamma, og turte heller ikke si noe annet enn “mhm” når han spurte om det var “nice” og “good” osv.. Følte på meg at nå var det min tur til å bli voldtatt, egentlig.. Heldigvis gikk det bra! Det var andre gang jeg gjorde det. Første gangen var mye bedre! Da hadde jeg en dame som gjorde hele behandlingen på meg, og da kunne vi også være to stk sammen når vi skulle masseres, noe som jeg synes var veldig trygt:-)
   Første gangen var det veldig godt og bra, mens andre gangen var det….ekkelt.

  9. Eg tok tyrkisk bad i sommar, og hadde berre menn ( sjølv om dei sa at dame skulle få dame, og omvendt). I gjørmebadet sto han som viste oss rundt å filma oss med mobilen sin og sa at me skulle ta gjørme på oss. Og når eg skulle få oljemasasje hadde eg ein ekkel gammal kåt gris. Fy faen so ubehagelig!! Sto å pusta tungt og spurte om da var godt, og spurte ka eg heite og kor gammal eg var osv… Og var litt for nærme ved dei private områdene.. Eg turte heller ikkje sjå han i augene. Kanskje me hadde samme mann, haha!

  10. ja, har opplevd det.. men det var faren til en i klassen som klådde på meg osvosv.. berørte meg ved puppene,rompa og skrittet osvosv.. endte til slutt med når han prøvde og kle av meg at jeg slo til han.. lucky me liksom! han sitter inne nåda(heldigvis)

  11. tro det eller ei, det er normalt. tyrkere har liksom ikke de samme “hemnigene” som oss…. sykt ekkelt!

  12. huff, hørtes ikke ut som en fin opplevelse i det hele tatt! Da jeg var på det, så var det kjempe deilig og veldig profesjonelt, kan jeg si! men jeg var da i Kemer, på ett spa hotell! Får håpe din nesten gang, blir bedre ! 🙂

  13. Skikkelig creepy disse tyrkerne ja!
   Han som masserte meg “åpna beina mine” hele tiden, og drog bikinitrusa mi inn i rompa liksom..

  14. jeg var nettop i tyrkia, og vi var på tyrkisk spa. og det var så uhyggelig og ekkelt at vi måtte dra derifra. Mamma fikk helt klaus..

  15. Det opplevde faktisk æ i fjor da vi va i tyrkia.. opplevde det ikke første året vi va der. Å sa enda til mamma at æ ville ikke gjøre det til neste år,men dem fikk nu overtalt mæ. Det va heelt GRUSOMT!
   Skjønne godt kordan du hadde det..haah,kanskje vi hadde samme mann xD ! ush.

  16. Det er ikke sånn det skal være. jeg tok tyrkisk bad i fjor, og det var bare deilig. hadde manlig massør, men han tok ikke meg på de stedene som du beskriver.

  17. Skjønne godt at du blei redd! Uff.. Eneste minuset med tyrkia e definitivt kor herslig dem e. Sa ikke foreldran dine ifra?

  18. Æ e en 18 år gammel gutt som e ganske stor, detta skjedde me mæ også. E trolig normal praksis. Skjedde i Alanya, ved Cleopatrastranden.

  19. Nei heldigvis ikke,er en grunn til at jeg vil ha en dame på tyrkisk bad for og si det sånn, det er tyrkere vi snakker om her så det som skjedde med deg overasker meg virkelig ikke, hehe 🙂

  20. Jeg var også på spa i sommer i Tyrkia. Vet ikke helt hva jeg synes, litt ubehagelig. Mannen drev å sang hele tiden og han var litt for nermt bikinien. Heldigvis var jeg med en venn av meg sammtidig 🙂 :S
   Fint at du lager ett sånt innlegg 🙂

  21. Jeg var i tyrkia i sommer og tok tyrkisk bad og det skjedde akkurat det samme med meg! Han for og tok på rumpen inni trusa, det var så ekkelt at jeg berre måtte gå!:/

  22. Æsj, hørte jo drit ækkelt ut. Hvis æ noen gang ska til tyrkia blir æ alldri å tørre å ta tyrksik bad, æsj fyfaen

  23. Jeg var i Tyrkia for ikke så lenge siden, og jeg tok tyrkisk bad. Når de kom og tilba oss en veldig bra pris mens meg og søsteren min lå på stranda, og de sa også at vi skulle få kvinnelige massører, da var det jo bare og slå til. Men når vi kom ditt, sier de at de bare har en kvinne ledig, og at vi måtte få en mann. Så snill som storesøsteren min er, så sa hun at hun kunne ta mannen. Men vi viste jo åssen de tyrkeren var, så jeg følte med mens han masserte henne, og det var så tydelig at han likte det! Jeg følte meg så dum der jeg lå, og syntes så synd på søsteren min. Han tok overalt på henne! Mellom puppene, rompa, mellom skrittet, overalt! Vi var endelig ferdig, og søsteren min hadde akkurat samme følelse som deg, hun følte seg nesten voldtatt! Heldighvis lå vi på samme rom, men hadde vi ikke gjort det, er jeg nesten sikkert på at han hadde gjort noe med henne! uff, never again!

  24. Ja, jeg var i tyrkia i sommerferien. Der jeg å mamma skulle ta tyrkisk bad, begge hadde mannlige massører,men han jeg fikk tok meg langt opp i skrevet, og det var skikkelig ubehagelig. Når vi skulle masseres så måtte jeg plutselig begynne å ta av meg overdelen, å den måtte jeg ta av meg mens han så på, åfyy!
   Jeg lå der med tårer i øynene og gikk for å hente mamma, hun ventet utføre. Mens mamma ventet gikk jeg ut, å han mannen innsisterte på at jeg skulle komme tilbake. jeg bare hva faen? så gikk jeg..
   Det var dødsubehagelig.
   Så jeg fårstår deg Tuva, virkelig!!
   kleem 🙂

  25. Opplevde akkurat det samme!! Var i tyrkia selv, samtidig som deg.. reiste faktisk samme dag også, og samme tid, er fra bodø som du reiste fra, hehe:)
   Men det var sånn Turkish bath på hotellet vi bodde på, og jeg ble lagt oppå en stor “murstein” der han masserte meg innpå ubehagelige plasser.. Åh, ekkelt!! Jeg gikk faktisk før det var ferdig, siden det varte så lenge.. Når jeg la meg på ryggen, tok han bikinitrusa mi ned, så jeg følte meg halvnaken :s

  26. Æsj fyfaen. For en ekkel fyr. Vi var i Tyrkia i sommer og tok sånn der, men jeg valgte dame istedenfor mann, og jeg ble skikkelig fornøyd da. Kanskje du bare var uheldig med plassen osv.

  27. akkurat samme skjedde med meg, bare at det var en dame da!:) men bikinitoppen fløy av og det var ingen begrensninger på hvor hun masserte nei. never again. og det var jævlig ubehagelig, kan tenke meg det er ti ganger værre med en mann!

  28. var i tyrkia i begynnelsen av sommeren og de skjedde det samme med meg, føltes helt jævlig ut, å fler ganger i løpet av massasjen så spurte han meg om han kunne få kysse meg å slikt, ALDRI mer sier iallefall jeg.. ;s

  29. Kan umulig være normalt nei.. har tatt det mange ganger forskjellig plasser i tyrkia, og har aldri opplevd sånn! Har bare vært hyggelige proffosjonelle flinke massører!..

  30. har opplevd det samme, var veldig ubehagelig.. trodde først at det bare var uhell men han fortsatte jo.. nasty 😛

  31. det samme skjedde meg .. var ekstremt ubehagelig, de tok nedi trusen min!
   glad for at familien min var der, ellers hadde jeg vært enda mer redd! det er ubehagelig å se tilbake på det..

  32. Det er skummelt når menn fra utlandet spør om alder og sånt. Og ikke minst det du opplevde. Har aldri blitt massert av en mann, men når jeg var på Sicilia var det en mann på kanskje 30 år eller noe som stoppet meg å begynte å snakke osv. Han spurte om jeg ville ta en øl, og skrøt av hvor vakker jeg var. Jeg ble utrolig redd. Han var hvertfall 30 år liksom. Også fulgte han etter meg. Jeg bare løp inn på doen, og håper jeg aldri i hele mitt liv får oppleve noe sånt igjen.

  33. Uff, kvalmt!!
   Jeg var i Tyrkia selv i sommer. Og da tok jeg tyrkisk bad. Jeg fikk en dame til å ”rense huden” min med, siden vi var i tyrkia i fjor også, og da fikk jeg en mann! Men på masasjen i år fikk jeg en mann, var helt greit egentlig, siden han var rundt 20, tipper jeg? Men han gjorde på langt nært det samme som han som gjorde det på deg! Han satt seg liksom bare oppå benken og ikke noe mer enn det:) Så var greit, oog behagelig! 🙂

  34. Jeg tok tyrkisk bad i sommer og jeg synes det var litt ekkelt når han tok av bikinitoppen, men han gjorde ikke noe sånn som det du skriver! gjorde du der bare en random sted ute eller på hotellet? jeg gjorde det på hotellet så det er kanskje litt mere profft (og dyrt). Hadde en dame når jeg fikk sånn skumbad og sånt og en mann som masserte..

  35. Jeg tok også tyrkisk bad for et par år siden, det inneholdt også hammam, og der var det men som gnidde oss inn med såpe og det hele, overalt:S Var sinnsykt ekkelt, jeg var liksom bare 12 år da, etterpå forlangte jeg å få en kvinnelig massør, men når jeg var midt i massasjen kom en tyrkisk mann og forlangte å overta, men hun damen kastet han ut, det var veldig ubehagelig!

  36. Æsj, for en drittsekk, viss du noen ganger gjør det der igjen, og får en sånn ekkel kis… så tar du og slår han hardt i trynet og ber ham om å dra seg til helvete, også bare stikker du (Y)
   Det er nok det beste og gjøre! 🙂 Og viss han noen ganger dukker opp igjen ser du bare stygt på ham og snur deg! Han var ihvertfall ikke en som hva skal jeg si fortjente jobben? Ihvertfall kunne han den ikke, det er jo ikke sikkert at han jobbet der engang, eller kanskje det? men jeg vet ikke, du burde ihvertfall ikke la noen gjøre dette mot deg igjen, tror ikke det er sånn det skal være!
   Snakkes ;*
   (Elsker bloggen din BTW) 🙂

  37. De har ikke lov til å masere puppene osv når man tar tyrksik bad, de skal hilde seg langt unna de stedene!
   DU kunne faktisk ha ragt ifra til sjefen dems og de hadde fått sparken!

  38. Både jeg og venninden min opplevde dette da vi tok spa i tyrkia! Han tok og rørte steder man ikke skal røre, som pupper, veldig nær skrittet osv! Det var faktisk så vemmelig at jeg begynte å gråte når jeg kom opp på rommet..

  39. æsj, så ekkelt!
   Jeg var på basar da jeg var i Tyrkia i August, men det hendte ikke noe slikt med meg. Der var det slik at kvinnene ga massasje til kvinnene, og mennene til mennene. De masserte jo rumpa og puppene også litt, men jeg følte ikke ubehag av det pga at det var en kvinne.
   Synd at det skjedde med deg slik at du fikk en negativ opplevelse av tyrkisk spa, for det er egentlig veldig avslappende og godt! anbefaler deg å ta en kvinnelig om du skal ta neste gang, men det gjør du sikkert 🙂

  40. Jeg er tyrkisk jeg , men liksom det er ikke normalt at en mann liksom spør om slikt osv du bøøør ta en dame neste gang , jeg skulle prøve for 2 gang og det var bare menner der så jeg gadd ikke syns bare det er ekkelt når menner skal gjøre sånt og liksom du vet bare ikke hvor ekle tyrkiske menn kan være hah :p

  41. jeg er fra tyrkia selv, og har mange ganger vært på det samme, altså hamam. det er ikke meniingen at det skal føles sånn, så han det må rett og slett bare ha vært en kåt gris! og uansett så skal det være jenter som masserer jenter, og gutter som maserer gutter! så du har nok bare vært borti en veldig, veldig kåt mann! hehe:) egentlig føles det heelt himmelsk 🙂 men når skal vi få se flere bilder fra tyrkia? vi fikk se veldig få bilder

  42. Utrolig dumt at du hadde en dårlig opplevelse med hamam. Har en venninne som også prøvde hamam når hun var i Tyrkia og hun hadde vel opplevd noe av det samme. Din opplevelse var kanskje enda verre! Selv var jeg i Alanya i Juli og prøvde hamam. Ja, de spør om masse rart, om jeg er gift, har jeg barn, osv, men utover det var det bare herlig. De var nok mer profesjonelle enn stedet du var på. Men jeg skjønner jo godt hvis du ikke prøver det igjen, for å si det sånn 🙂

  43. serriøst? 😮 fyfaen! jeg har tatt tyrkisk bad i alanya faktisk, og hadde en mannlig massør, men da var vi flere inne på et rom. mamma, jeg,en vennine av meg og moren hennes, og de var ikke i nærheten av puppene og ræven en gang! jeg syns bare det var kjempe behagelig!
   men er jo utrolig mange ekle tyrkere, fyysj, det det hørtes UTROLIG ubehagelig ut! 🙁

  44. Jeg skjønner helt hva du mener, men det er ikke noe bedre med en kvinnelig massør. Jeg for min del var i Thailand på sånn spa, skulle vist være veldig behagelig å avslappende, men helt motsatt. Jeg har ikke tatt noen form for masasje eller spa etterpå, å ikke skal jeg det heller!!! haha.
   Jeg og søsteren min gjorde det sammen og vi holdt på å le oss ihjel der vi lå å ble massert på puppene og alt det som du skriver. Det værste for min del var når vi hadde tatt et bad på slutten(alene), og jeg var ferdig så begynte faen meg hu dama å dusje meg som om jeg var helt hemmet. Hun vasket meg rett og slett og det var så sinnsykt flaut. Hele settingen og alt var drit flaut. Skal aldri ta det igjen iallefall. HERREGUD dør av å tenke på det. Så jeg skjønner hvordan du hadde det, sikkert værre å ha en mann da som sikkert hadde den stå pikken som du sier. hahhahah

  45. Ja eg og var på tyrkisk bad i sommer, kjempe ekkelt! Dei folkene me bestillte hos, sa at me skulle få kvinnelige massører, men når me kom så var det store og feite tyrkiske menn :S

  46. Fy faen, så ekkelt. Spørsmålet er vel ikke “om det er normalt”, men heller om du føler deg komfortabel med det, og jeg tror veldig få er komfortable i den situasjonen der. Blir dårlig bare av å lese det, uffamei!

  47. var en tur til side i starten av juli og prøvde tyrkisbad. fikk også en ubehagelig opplevelse når mannfolk godt oppi årene innpakket i en håndduk rundt livet, skal begynne å masere oppover lårene og under bikinien :S frister ikke igjen..

  48. Jeg og 2 venninner reiste til Tyrkia sammen for noen uker siden, så dette skjedde altså i sommer! 😉
   Det var 2 kvinnelige som skulle masere, og 1 mann. Jeg var så “heldig” og fikk mannen.
   Han begynte og masere meg vanlig, før han begynte på rumpa og ja.. “skrittet”. Da han var ferdig med fotene begynte han med ryggen. Han åpnet bikinien, jeg tenkte jo at det var normalt – så klart. Å plutselig skulle jeg snu meg på ryggen. Han tok av toppen og begynte og kna på puppene. Og ikke nok med det, han dro for ett forheng mellom meg og den 1 venninner, æsj. Men ja. Jeg trodde da det var normalt.. Da vi snakket sammen spurte jeg om de ble massert på puppene osv, noe som ikke hadde skjedd. Skikkelig disgusting synes jeg og har nå ikke så veldig lyst til og få massasje igjen, hvertfall ikke med en mann…

  49. Å herregud! Høres ikke gøy ut! Jeg husker da jeg hadde tyrkisk bad, men da var det en kvinnelig massør og jeg hadde på bh og truse. og hun maserte ikke puppene og satt seg heller ikke over meg..

  50. Jeg tok tyrkisk bad i sommer, var helt det samme. Jeg hadde en dame, heldigvis, viss ikke hadd det vært ubehagelig, tror jeg! Haha, fikk helt flashback da jeg leste innlegget, ingenting jeg gjentar :’)

  51. Jeg har vært på tyrkisk bad, men da var det kun kvinner som gjorde alt uansett hvilket kjønn det var. Opplevelsen jeg fikk av det var ganske god, og massasjen var virkelig herlig. Men ingen massering i nærheten av kjønnsdelene.

  52. Æsj neeej! jeg fikk heldigvis en dame når jeg gjorde det 😛 Åpnet jo bikinien bak, men ingen klåing. Men Men søstra mi hadde en mann, og han var ikke sånn.

  53. Jeg opplevde omtrent det samme nå i ferien når jeg var i Ungarn og jeg har følt meg så dum i ettertid. Følte meg rett og slett voldtatt. Han masserte på akkurat samme måte som det du ser at de kom alt for nær enkelte plasser 😛 Og jeg låg med håndflatene opp, og…han gnikket kuken sin ned i håndflaten min..det var ikke til å ta feil av. Jeg var så anspent og hadde lyst til å springe fort som faen vekk der i fra.. Vanligvis skal det noe til for å få meg til å føle meg slik..følte meg skitten og ekkel og voldtatt etter på og jeg har ikke sagt det til noen, helt jævli opplevelse :S

  54. I fjor når æ va i Tyrkia va æ me familien på sånn badeland, så va d sånne folk som sku hjelpe dæ i baderingan når du sku kjøre ned sklia, så va d en mann som tok lillesøstra mi på skritte å på brystan før så å dytte ho ned sklia.. drit ekkelt

  55. Jepp. det var sånn når vi tok tyrkiskbad i tyrkia, bare at jeg hadde en kvinnelig massør da, men allikevell. ubehagelig

  56. Jeg har opplevd det samme! Men det var en dame da. Det var helt forjævlig egentlig. Hun bare kjørte på ALLE steder, og jeg kunne ikke språket hennes så jeg kunne ikke si fra at jeg ikke likte det. Æsj sier jeg bare.

  57. Jeg tok tyrkis bad selv, jeg syns det var behagelig. Men jeg fikk da heldigvis en kvinnelig massør. Forstår deg om du syns DET var ubehagelig …Tyrkisk bad er egentlig veldig behagelig, men skaff deg kvinnelig massør ja!
   – De skal ikke ta rumpen, puppene eller skrittet. Ryggen, beina, ansiktet, magen og armene er det de skal være borti 🙂

  58. haha, fy faen! opplevd akkurat det samme som deg, tenkte det samme, men turte heller ikke si noe eller se på han. Dro av meg bikinitoppen også, spurte hvor gammel jeg var, om jeg hadde kjæreste osv. Ekkeeelt

  59. Jeg var i Tyrkia i begynnelsen av juli og jeg og dem jeg var med tok tyrkisk bad, vi var 6 stk. Jeg og moren til venninen min kom til samme mann og han var helt likens.. Det va skikkelig ekkelt, må si at jeg ikke turte heller å gå eller å si ifra.. å det frista mest å bare stikke derifra.. Vi lå tre stykker på et sånt der bord og de to andre som jobba der va profesjonell, men ikke han siste. Han dreiv å spanka meg og maserte opp i gjennom lårene. Tror nok det er siste gangen jeg tar det!

  60. uffda ;o hadde ikke klart og ligge der, hvis det hadde skjedd meg !
   jeg passer alltid på at det er en jente som masserer meg, hvist ikke, gidder jeg ikke 🙂

  61. du må aldri bli massert av menn på tyrkisk bad!:) når du skal på tyrkisk bad så spør om å få en dame. det er ulovlig å massere sånne plasser, hvertfall pupper! men om du bruker det mot dem så kommer dem til å si det er normalt, noe det ikke er. om du anmelder det, så klarer de som oftest å kommer seg unna. jeg er selv i tyrkia hvert år, og har opplevd mye, når man har annmeldt det har det skjedd EN gang at det har skjedd no, det var en pedo på en butikk som gikk inn i prøverommet når man skiftet osv, han fikk sparken, og gjett hva? nå jobber han på STRANDA i kemer!! der alle går i bikini. tyrkiske menn er skumle, så man bør passe seg.

  62. Jeg opplevde akkurat det samme, bare at min var veldig på å skrubbe indre lår i tilegg. Veldig indre lår. Jeg gjorde det også uten bikinitopp, så de ble litt tatt på også. Det var helt forjævlig, men jeg tørte heller ikke å si stopp for jeg tenkte at det var normalt, og han fyrer skremte vekk av meg.

  63. Det samme skjedde mæ i Egype i sommer. Han deriv å kyssa mæ på handa og skulle absolutt ha kyss fra mæ når æ va færdi. Han stalka mæ i flere daga å skulle ha mæ me på drinka og fæsta. Så æ skjønne dæ godt!

  64. såå ekkelt!:s jeg har tatt tyrkisk bad 2 ganger, og ikke opplevd noe lignende.. en gang med en mannlig og en gang med kvinnelig massør. klarte å slappe mye mer av med den kvinnelige, selv om mannen ikke gjrde noe galt, spurte faktisk om en kvinne siste gangen:)

  65. Huff, hvor ekkelt ! Jeg var i Tyrkia i Juni-Juli og jeg brakk lille tåen da jeg var på Tyrkiskbad , men det var min feil… skulle få sånn skumbad også var det jo såpe glatt på flisene vi skulle ligge på og gå på så da jeg skulle snu meg smalt jeg tå’a i veggen og vips knekt ! Så var i tyrkia i 2uker med knekt lille tå og krykker ….

  66. Her har de gått for langt! Jeg tok tyrkisk bad når jeg var i Tyrkia i mars i år, og alle de mannlige massørene hadde fått streng beskjed om å ikke ta på kvinnene sånn (sa guiden). Så her var du veldig uheldig:/ Ellers var jeg veldig fornøyd og skal ta det igjen når jeg reiser i slutten av denne mnd.

  67. jepp, va på tyrkisk spa lamme familien min i sommar. Og alle som va på det der spaet lå liksom inne på samme rom, mens æ måtte bli med en mann inn på et rom som på en måte va litt lukka før det fellesrommet. Og mens æ lå der putta han heile bikinitrusa inn i rompa og begynte å massere som bare det. Og plutselig tar han av mæ bikinitoppen.. sykt heslig. men han slutta når æ bynte å snakke med mamma som lå i nabommet. Trur han skjønte at æ ikje va aleina der då.

  68. jeg har og tatt tyrkisk bad, men han fyren drev ikke på og masserte puppene mine eller dreiv med sånne ekle ting… : ( off kan ikke tenke meg hvor ekkelt det vaar! <3 men de dro av bikinitoppen

  69. Har opplevd lignende jeg også når jeg var i Alanya i fjor sommer. Var en litt yngre fyr , 20 års alder kanskje, så skulle såpe meg inn med skum og gi meg en form for massasje. Va ganske avslappende og sånt i begynnelsen, men så begynte han og ta meg mye på rompa og tok meg faktisk helt opp i skrittet. Jeg husket at jeg rykket til og fortalte kjæresten min om det med en gang etterpå. Husker enda smilet på fyren etter at han va “ferdig” med meg. Heldigvis så gjor ikke typen min noe med det, men jeg husker han hadde lyst til det og egentlig så hadde nok han tyrkiske fyren hatt godt av et slag i trynet. Men du var nok berre veldig uheldig med plassen du var på, men jeg forstår godt at du ikke vil gjøre det igjen 🙂

  70. Jeg prøvde det når jeg var i tyrkia i 2009. Massøren rørte verken puppene eller rumpe og alt det der. Men det tror jeg har noe med at jeg var med hele familien, og da var jo pappa der. Men jeg husker at han masserte sinnsykt hard! knakk nesten ribbeina på meg , måtte tilslutt be han stoppe når jeg var på gråten!

  71. Det er dessverre slik på mange tyrkiske bad, derfor har jeg sluttet å ta massasje ol. jeg er der to ganger i året. Det er i grunnen ikke normalt, men siden så mange turister lar det bare gå, slik som deg, og meg, så prøver de seg, hvis man sier i fra, stopper de ofte, og hvis de ikke gjør det og man sier ifra til jandarma(politiet), så bli sjappa deres stengt, og de risikerer straff 🙂 . de gjør ikke slikt på mannfolk, eller eldre damer, men unge “pene” jenter. Dessuten er det mange nordmenn som drar dit for sommerflørt, så å spørre om alder, telefon nummer ol. gjør de for at vi skal føle oss “spesielle” og komme tilbake. Det er det også veldig mange som gjør ! 🙂 hvis du skal ta massasje senere, ta en kvinnelig massør, og snakk med andre turister, som kanskje har vært der tidliger om hvor du skal dra 🙂 nede på strandpromenaden i side er det en resturang som heter alremu, hvis du går dit og spør så har de massasje i samme bygget, der er de kjempe flinke! ett annet tips er å ha med seg noen inn i massasje rommet, jeg bruker å ta med med vennine eller kjæreste 🙂

  72. Jeg hadde Tyrkisk bad i fjord…
   DA kom det en mann som maserte deg og dro ned bikiniunderdelen sånn midt på rompa og jeg hadde masse skum på meg så jeg merket det ikke så veldig da, men det var en grusom opplevelse..!!!! Ekkle kåte tyrker griser…… Ps : kan du hilse til: Jelena, Ida Marie, marte og ingvild i det innlegg er du snill…???? <3 <3 Elsker bloggen din 🙂 <33

  73. Var i tyrkia for to år siden, tok også tyrkisk bad. Kanskje dere var en plass hvor de ikke var så veldig profersjonell, der vi var var det ikke aktuelt at menn masserte kvinner. Kvinner fikk kvinnelige massører og mennene mannlige..
   Hørtes ikke ut som en behagelig opplevelse akkurat….

  74. Fysj, så ekkelt! Hadde mannlig massør første gangen, og følte skikkelig ubehag når han begynte å ta av meg bikinioverdelen, trodde det var normalt. Men sist jeg var i Tyrkia hadde jeg kvinnelig massør, og hun lot bikinioverdelen være på! Hun åpnet knuten da hun masserte ryggen, men lukket den fint igjen da jeg snudde meg. Så disse mennene er meget perverse og ekle hele gjengen, fysj! Tyrkisk bad er utrolig godt da, så det skal gjentas, men med kvinnelig massør – uten tvil!

  75. samme skjedde meg meg å når jeg var i tyrkia for ca 2 år siden, bare at det FAKTISK var en dame som holdt på, hun sa hun var sjalu fordi jeg hadde pupper og former osv,så hun bare tok av meg bikitoppen uten å spørre og sånt.. æsj, sykt ekkelt , så føler med deg Tuva 🙂

  76. Hvem av dere begynte å snakke norsk? For jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er litt rart at en som er i tyrkia, kan norsk, og maserer deg på den måten han gjorde.
   Og det her er virkelig noe av det verste jeg har lest, tror jeg hadde pissa på meg, om det var meg…

  77. Haha, jeg opplevde akkurat det samme når jeg var i Riga( Latvia )
   Det var kjempe ekkelt 😐
   digger bloggen din forresten ! har lest den i allefall to år nå 🙂

  78. tok tyrkisk bad da jeg var i tyrkia i august! Var ei dame som gjorde det på meg, men hun var under bikini toppen min, og hendene hennes var ganske nære skrittet mitt! kanskje det er slik det er, må si jeg var glad det var dame 🙂

  79. huff ! Jeg ble massert av en kvinne, hun var kjempesnill, og flink 🙂 Hold på å sovne 🙂
   Prøv det neste gang, så du ikke sitter igjen med den ekkle inntrykket av Tyrkis-Bad 🙂

  80. Det der er definitivt ikke normalt! :O har selv tatt bad i tyrkia og de var utrolig forsiktige med meg og vr ikke nær å ta på intime områder 🙂

  81. Æsj! Fy faen! Har heldigvis ei søster som er utdannet hudpleier, så om hun gidder og jeg vil, så kan hun massere meg, så når jeg var i hellas i begynnelsen av juni fikk jeg en superherlig ansikts-masasje, verd å prøve, sovnet nesten!! Har fått rygg-masasje før, men jeg er så kilen i ryggen, så enten ligger jeg der å ler, eller gråter, fordi jeg samtidlig ikke tåler noen ting, så jeg foretrekker ansikts-,hånd- og fot-masasje!

  82. jaa, var på tyrkisk spa i side nå i sommer! det er helt klart noe jeg IKKE skal gjøre igjen.. opplevde mye av det samme som deg :s

  83. opplevde samme da jeg var i tyrkia. fra en mann som er stygg og vasker seg imens han spurter vann på meg, utrolig ekkelt! turde ikke å se inn øyne hans, heldigvis var mamma og lillesøster med. følte meg litt mer trygt, men vi alle syntes at han er SÅÅÅÅ ekkelt! skal nok gjøre igjen med en DAME!

  84. Lol! Det er normalt og slik foregår det. Pass på før du beskylder andre, og vær klar over hva du går med på. Dersom du som 16 åring ikke klarer å si stop, lurer jeg på hva annet du hadde gjort 🙂

  85. Samme har skjedd med meg vær jævla gang jeg har vært på tyrkisk bad, bortsett fra når jeg fikk en kvinnelig masør ! Det var noe helt annet, hun var ikke i nærheten av verken rompe, puppene eller skritte ;p

  86. Jeg var på tyrkisk bad på hotellet jeg lå på nå i sommer, fikk litt samme feelingen, men han ga meg cellulitt massasje på innsiden av låret, ikke FOR nærme skrittet men nærme nok, han åpna bhen min MEN Kneppa den på igjen så fort han var ferdig med å massere der Bhen skal være, og før jeg skulle snu meg, tror egentlig det er ganske normalt, de er hardhente og det kan føles veldig ubehagelig fordi man ikke er vant til at mennesker man ikke kjenner masserer deg slik, men han holdt seg unna rumpesprekken min xD
   Og han masserte mellom puppene, men når jeg ligger så har jeg jo ikke superheavy kløft siden alt detter på sidene xD så han tok egentlig ikke noen uanstendige plasser..
   Hvilket tyrkisk bad var du på?
   Sånn at jeg vet at jeg aldri skal dit :-p

  87. AKURAT DET SAMME SKJEDDE MEG!!
   jeg var i tyrkia denne sommerferien, 1-2 måndter siden nå da, jeg er 14 og det var en 24 år gammel gutt som masserte meg, pappa satt der egentlig for og se på men han sa at pappa skulle dra tilbake til hotellet. Så jeg var der alene, han masserte bittelitt før han sa “come here” og jeg reiste meg og hanj kyssa meg nedover kinnet.. også begynte han og spørre hvor gammel jeg var og om jeg var student (wtf). Også masserte han nedi trusa mi ogsnær

  88. jeg var i tyrkia i år, å da tok jeg tyrkisk bad, men jeg syns de va godt å behagelig , ingenting “ekklet ” skjedde med meg! 😀

  89. jeg har opplevd det samme når jeg var i trykia! det er helt forferdelig. tørde heller ikke å gi beskjed. Men jeg men sommeren i år spurte jeg om å få en dame, og det var mye bedre og der kunne jeg slappe av!! føler virkelig med deg.

  90. Herregud, nei det er ikke normalt! Tok også tyrkisk bad når jeg var der, og jeg hadde også en mannlig massør. Men ingenting av det du forteller skjedde med meg!

  91. jeg liker ikke tyrkisk bad, og har ikke tatt det siden jeg var mindre. Men kan aldri huske at de klådde, verken om det var mann eller dame.

  92. da jeg var i tyrkia skulle jeg ta sjokoladebad, og da fikk jeg beskjed om å ta av meg alt! så jeg lå der splitter naken, men da var det en dame som var massøren, var litt ekkelt. . .

  93. ÆSJ! Nasty…
   Kan vel ikke akkurat si at jeg har opplevd det samme, men da jeg var i Thailand i påsken var vi å hadde massasje. Plutselig bare kastet hun dama av håndkleet som dekket puppene mine, og begynte å massere. Holdt på å dø av latter, hahaha! Tror egentlig at folk i sånne land har helt andre holdninger til sånt enn oss her i Norge. Der går de jo faktisk toppløse på strendene mange av damene… Men det du beskriver her hørtes vel kanskje en smule unormalt ut. Ekkelt….

  94. haha, skjønner deg. har opplevd akkurat det samme i thailand og det var ikke en fornøyelse for å si det slik. Masserte pupper, rompesprekk og ja, hele pakken… Var utrolig ubehageligt og kleint, men fikk heeldigvis en dame noe som så klart gjorde det mye bedre. men alikevell, aldri mer

  95. jeg var i tyrkia i sommer og tok sånn tyrkisk bad men det skjedde ikke med meg, men jeg hadde en dame da.. men stakkar deg!

  96. off! Tok det nå i sommer, og det var behagelig! Jeg hadde en dame da…. men hun tok av meg bikini- toppen og tok meg på puppene, og det var ikke akkurat behagelig da…

  97. Jeg var i tyrkia ifjor, og da bestilte vi tyrkisk bad. Første jeg tenkte var at jeg skulle søren meg ikke ha en mannlig massør! Kom inn og “møtte massørene”, så skulle vi gå til hver vår massør, da. Så pilte jeg bort til en av de kvinnelige, og var utroolig glad for det!
   Skjønner at du ble redd, og det hadde nok jeg også blitt! Men jeg tror det er sånn tyrkerne gjør for å “tilfredsstille” kundene sine (selv om det er heelt uakseptabelt i Norge). Jeg tror heller ikke det hadde gjort noe om du hadde sagt at du ikke ville mer, gått til resepsjonen og sagt at du syns det ble ubehagelig siden han gikk for langt når det gjalt “de private sonene”.
   Håper det går fint med deg nå! Elsker bloggen din og synes det er bra at du tør å være deg selv på bloggen også(virker ihvertfall sånn. <3

  98. Ja, jeg har kusina mi sto bak et hjørne i Tunisia i ferien og der dukket det plutselig opp en mann. Først tenkte vi ikke over det, og trodde at han sto og pisset. Derfor lot vi som ingenting, og prøvde å bare snu oss vekk, etterhvert snudde jeg meg igjen og så han komme ut. Han hadde ikke dratt på seg buksa, og heller ikke bokseren imens han kom bortover hold han utstyret sitt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg hadde nettopp vært i butikken og var ganske sperret inne i et hjørne sammen med Kusinen min. Han kom mot meg, og jeg tok Kusinen min i armen og kom meg litt bort. Men vi var forsatt ganske sperret. Jeg tenke at hvis vi kom oss ut mot veien ville folk se.. (iogmed at de ikke har politi der lenger pga masse oppstyr, bråk osv) men uheldigvis var det en svær lastebil som sperret for veien og folkene. Så stoppet jeg opp for å tenke og da kom han. Han kom etter oss imens han sa ” c’est bon, c’est bon” som betyr det er bra, det går bra osv.. på fransk.. Til slutt bestemte jeg meg bare for å slenge hånda bak meg og i tilfølge han var der sånn for å beskydte meg og kusinen min og så løp jeg imens jeg skrek ”run muther fuckers run”. Aner ikke hvorfor jeg sa det, men i håp om at vaktene skulle høre oss..vellykket! Dette var 5-10 m unna hotellet..

  99. Du har vært utsatt for et ulovlig overgrep!! Ring eller Mail sjefen der og få mannen sparket! Dette må ha vært veldig fært for deg!

  100. åherregud!!! kan ikke engang tenke meg hvor ekkelt det måtte ha vært utrolig ekkelt, stakkars deg 🙁 kan trøste deg med at det i hvert fall ikke gikk lenger enn som så! :p

  101. haha, fyflate! skjønner deg.. var i tyrkia i år og gjorde samme, ble massert på alle slags steder og det var skikkelig ubehagelig! æsj

  102. Jeg opplevde akkurat det samme for et par år siden i Alanya. Ble rett og slett handlingslammet og ante ikke hvordan jeg skulle reagere. I ettertid satt jeg igjen med en skikkelig ekkel følelse. Det ødela resten av ferien, og jeg har ikke planer om å reise dit igjen på en stund.

  103. leste inleggene dine fra tyrkia og ble ganske så overrasket når jeg så vi har bodd på samme hotell.
   Men uansett..Jeg og søstra mi hadde lenge hatt planer om prøve tyrkisk bad, og opplevede noe lignende.
   Muligheten for at vi var på det samme tyrkiske badet er liten, men følte et stort ubehag.
   Blir lenge til neste gang, for å si det sånn :p

  104. Jeg var der i mai, men det skjedde ikke noe sont, men mamma fikk bakterier inni foten å klarte ikke å gå. hun måtte på skykehuset , men det hun ville ikke. så hun måtte ta sprøyte.på føtene lingna hun på en sumo bryter. Så tyrkiske bad er / kan være veldig urene.

  105. har tatt tyrkisk bad en gang før, da jeg var i tyrkia 🙂 var kjempe deilig! opplevde ikke noe lignene som det du gjorde, selv om jeg hadde en mann som masserte meg. han var veldig forsikitg og spurte om alt gikk bra og slikt. Så jeg var veldig fornøyd. Hørtes sikkelig ubehagelig ut det du opplevde….

  106. Var også i Tyrkia i sommer , å jooooda samme skjedder med meg og vennina mi også!! Syntes det var kjempe ubehagelig men er ikka alltid så lett der å da…. Jeg gjore som deg, betalte og stakk. Ikke var det gøy når vi motte massørene flere ganger å de smiler og maser om hva vi skal gjøre senere osv.. Det er visst ganske mange som har opplevd det samme… men “normalt” vil jeg ikke kalle det!
   Det er jo mange griser der nede, som går helt nuts bare de ser en fin jente med pupper og rompe liksom..Jeg tror de utnytter posisjonen dems… SECURITY mannen på hotellet mitt var jo fysisk hard hendt mot meg der nede…Selv om jeg klart sa NEI NEI NEI… nei, æsj, ekkle menn

  107. Jeg tok tyrkisk bad for første gang når jeg var der i ferien, men jeg opplevde det ikke på samme måte som deg. De tok ikke nærme sånne områder og ikke var de oppå den benken jeg lå på.
   Håper du kan få en bedre opplevelse neste gang 🙂

  108. I fjor sommer når jeg var i Tyrkia (var på det samme hotellet som deg) så fikk jeg massasje av en mann. Og det ekleste av alt var at jeg synest han var litt sånn ekkel siden han masserte veldig nærme puppene og nesten oppi rumpestreken. Det var kjempe ekkelt,men jeg tenkte bare positivt på at mamma og pappa var rett utenfor så hvis han gjorde noe skulle jeg bare springe vekk og bort til dem. Føler med deg jeg også!! 🙂

  109. Æsj! Jeg var i tyrkia i alanya for et år siden, å da tok vi tyrkisk bad, men på hotellet. vi var ganske mange fra familien i samme rom så uansett ville han nok ikke tort å gjøre noe… han var proff, fordi han spurte om han fikk åpne bikinitoppen når jeg lå på magen åsså lukket han den igenn når jeg skulle snu meg på ryggen igjen. Derfor annbefaler jeg alle som skal ta tyrkisk bad å ta det på et hotell fordi det er mye sikrere.

  110. jaa, tok akkuratt det samme i tyrkia hvor jeg var i sommer! angra med en gang han kom ut naken med ett håndkle rundt seg…..

  111. Ja, men ikke på stranda, litt annerledes..
   Jeg har kusina mi sto bak et hjørne i Tunisia i ferien og der dukket det plutselig opp en mann. Først tenkte vi ikke over det, og trodde at han sto og pisset. Derfor lot vi som ingenting, og prøvde å bare snu oss vekk, etterhvert snudde jeg meg igjen og så han komme ut. Han hadde ikke dratt på seg buksa, og heller ikke bokseren imens han kom bortover hold han utstyret sitt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg hadde nettopp vært i butikken og var ganske sperret inne i et hjørne sammen med Kusinen min. Han kom mot meg, og jeg tok Kusinen min i armen og kom meg litt bort. Men vi var forsatt ganske sperret. Jeg tenke at hvis vi kom oss ut mot veien ville folk se.. (iogmed at de ikke har politi der lenger pga masse oppstyr, bråk osv) men uheldigvis var det en svær lastebil som sperret for veien og folkene. Så stoppet jeg opp for å tenke og da kom han. Han kom etter oss imens han sa ” c’est bon, c’est bon” som betyr det er bra, det går bra osv.. på fransk.. Til slutt bestemte jeg meg bare for å slenge hånda bak meg og i tilfølge han var der sånn for å beskydte meg og kusinen min og så løp jeg imens jeg skrek ”run muther fuckers run”. Aner ikke hvorfor jeg sa det, men i håp om at vaktene skulle høre oss..vellykket! Dette var 5-10 m unna hotellet.
   har faktisk opplevd mye rart i tunisia, da jeg var der.. skrev også et innlegg om det – hvis du har lyst til å lese om ubehagelige situasjoner. Det er litt forksjellig: http://maddekk.blogg.no/1315329653_brk_ubehaglige_opplev.html

  112. Akkurat det samme skjedde med meg i Tyrkia for to år siden også. Ha tok av meg bikinitoppen og knadde puppene mens han selv pustet tungt. Var livredd for at nå voldtar han meg. Skal aldri på tyrkisk bad igjen!!!

  113. æææsjj .. er ikke fin opplevelse det der assa .. :S jeg er tyrker , og i tyrkia skal du alltid spørre etter en kvinne som kan massere deg aaaaaaldriii en mann .. det finnes også pedoer der !!!!

  114. Uff, jeg har heldigvis aldri opplevd slik, og det er jeg glad for! Jeg forstår deg for det om og jeg håper du har det fint og ikke går rundt å tenker alt for mye på dette. (:

  115. det skjedde så og si det samme med meg en gang, og jeg har hatt leilighet i side i 9 år, og det har bare skjedd en gang med meg, og jeg har sikkert gjort det 20 ganger tilsammen. men det var sinnsykt ekkelt! han begynnte å ta inni fitta mi, og sånn men daaa sa jeg ifra til han ,emn først driv han liksom å masserte den og jeg skjønnte det liksom ikke føsrt, men plutselig var han inni fitta mi, og da sa jeg ifra, og hadde lyst til og skrike, men han viste sånn ”hysj” tegn og da tørte jeg ikke si noe.. jeg har møtt han en gang etterpå og viste han bare fingeren. etter dette har jeg nektet å gå på samme tyrkisket badet, men gikk på at annet, og det har aldri skjedd igjen. men der og da var jeg kjmpe redd for at han skulle voldta meg ,men heldigvi skjedde ikke det da! men jeg elsker tyrkia, guttene er flørtete , noen ganger går det for langt, men jeg har lært meg å si ifra!

  116. Jaa, men så må jo dere skjønne at dere ikke kan bli masert av en mann!! det er vell egentlig din egen feil du kunne jo bare gått derifra?? du synes sikkert det var deilig selv siden du ikke reagerte på han? 🙂

  117. ja, opplevde akkurat det samme når jeg var i alanya. var så redd at jeg ikke turte å gjøre noe. han masserte rumpa mi skikkelig godt også. i tillegg til pupper og helt innme trusekanten. det verste av alt var når han begynte å presse den lille.. manndommen sin mot hånda mi som lå yttrst på bordet. 🙁
   dette skal ikke skje, og men virker nesten som om de i tyrkia annser det som normalt, ettersom nesten alle som har tatt tyrkisk bad opplever det.
   skammer meg litt egentlig over det :S synes det er flaut og fortelle om, så forstår deg virkelig!!

  118. Æsj! det er jo mer eller mindre voldtekt! Var du alene der inne, eller med noen andre som fikk massasje ved siden av? Høres dritekkelt ut iallefall, stakkars :/

  119. Jeg har også tatt tyrkisk bad én gang. Aldri mer i utlandet. Selvom opplevelsen min var langt i fra så ille som din. Herregud, stakkars.
   Vi har jo fått Farris Bad Hotell her i Larvik (by Petter Stordalen), og der har vi spa-avdeling. I fjor var det ei dame som tok tyrkisk bad der, og mannen som masserte hun stappa fingern oppi musa på hu! Han fikk selvfølgelig sparken. Fy faen tenk hvor fælt. Og han hadde sikkert gjort det på fler før hu, men ingen har vel turt å sagt noe.

  120. ærsj, så ubehagelig!!
   eg har vært på tyrkisk bad i side eg å, men ikke akkurat samme sted, det va faktisk
   veldig godt dær eg va, men eg fikk dame masør etter å ha blitt spyla litt førskjelli vann å såpe på, ho va åsså sånn som du førklar han mann på norsk sei ho” bare ta av deg bikini åverdeln, det e ikke farlig” osv. men eg va 10 år eller nåkka sånnt å syns det va veldig flaut så eg torte ikke ta den av, men ho va vældi ekkel å skummel!: (

  121. Jeg er lys i huden og blond i håret, så da jeg var i Tyrkia var det en mann som kjøpte massevis av is til meg :p

  122. Var i Tyrkia selv i sommer med to venninner.. vi tok også sånn tyrkisk spa! de to hadde en gutt som bare var 19 år.. og han skulle få de til å gjøre ting på hverandre, ta skom på hverandre og gjøre det meste på hverandre. Det med den peilingen så skal de jo ta hele kroppen men man merka stor forskjell på en kvinne og en mann. Jeg hadde en kvinne og jeg var fornøyd.. Så er man jente å skal på spa i Tyrkia så trur jeg det er lurt å ta det samme skjønne som du er selv;)
   hihi btw: så deg faktisk i side på stranda flere ganger 😉

  123. I fjor da jeg var i Tyrkia og skulle ta tyrkisk bad, drev han massøren og fløretet med meg også. Han kilte meg under føttene, og da hun skulle skrubbe meg på ryggen knøt han veldig forsiktig opp bh-snoren på bikinen.

  124. Jepp, det var en kåt gris!!!
   han dro av meg bekinien og bare klådde noe sykt på meg!
   men har var ikke så gammel så jeg sa at jeg digget det og at bare skulle fortsette 😛
   oki for å være helt ærlig gikk det litt for langt når han fingra meg! :S
   men men…
   skal dit neste sommer skal gjøre det igjen.¨
   anbefaler det 😛

  125. Jeg tok tyrkisk bad greie ifjor, de holdte seg langt unna slike plasser, men det var sikkert fordi at jeg hadde en dame. Men jeg skjønner du ikke syntes det var noe behagelig..

  126. Opplevde også det samme i bulgaria … fyyyy så sykt ekkelt! tenker fremdeles tilbake på det dær..
   noe av det værste jeg også har vært med på i hele mitt liv, va shikkelig tafsing , å han stønnet jo nesten når han masserte :s
   Skal å helt klart ha kvinnelig massør neste gang!!

  127. Jeg tok tyrkisk bad når jeg var i Tyrkia for 3 år ( var i alanya ), og opplevde akkurat det du gjorde. DET VAR RETT OG SLETT UBEHAGELIG!
   Vi ble også tilbudt hasj flere ganger mens vi var der, og de som jobbet der røyket det rundt oss.. Aldri igjen!

  128. uff… dette hørtes ikke bra ut :-/ tok tyrkisk bad når jeg var i tyrkia i sommerferien, men jg opplevde det VELDIG positivt, og kunne ha tatt det vææær dag!! men som sagt, tror dette har noe med at det var en gutt som gjorde det på deg.. ALLTID be om å få en jente!! tyrkiske gutter er veldig ekle når det kommer til jenter fra norge osv… ekkelt, men sånn er det bare.. ikke bra, håper det går bra med deeg!<3 det skal ikke være vanlig å massere på sånne steder som du ble..

  129. Trist at du skulle få en sånn opplevelse av tyrkis bad :/ har selv vært i Tyrkia 3 år på rad, hatt det alle årene. Det første hadde jeg en dame og ho var veldig forsiktig og snill med meg, de 2 andre hadde jeg menn og de var også svært profosjonelle og flinke. De åpner bikinitoppen da jeg ligger på magen for å få bedre “tak” på ryggen, men aldri opplevd at de har gått helt innenfor mine intimgrenser. selv om jeg noen ganger syntes de drar bikinitrusa litt for lang ned, men det gjorde de på alle, så da regner jeg med at det er det de må, for de var veldig flinke. Btw, reagerte på en ting også, og det var at jeg syntes du tok det litt seint >.< det anbefales og ta det en av de første dagene så man får skrubbet av seg all den døde huden og blir brun fortere, for ellers skrubber man jo bare av der hvor man allerede er blitt brun 🙂

  130. Det er ikke vanlig åbli massert slik. Tyrkisk hamam gjøres som regel i rom med flere, og massasje gjerne alene. Likevel vil et profesjonelt sted aldri ta av deg bikinitoppen eller massere pupper i nærheten av skrittet osv! Jeg bor store deler ned i Antalya og vært på utallige ulike tyrkiske bad. Aldri opplevd noe lignende! ikke godta noe sånt igjen eller betal! Absolutt ikke normalt og en tyrkisk kunde ville aldri godtatt noe slikt. heller ikke at en mann masserer en kvinne og motsatt. uansett håper du får tatt et ordentlig tyrkisk bad en gang! utrolig avslappende og deilig! Dessverre er det noen som prøver å utnytte turister og det er synd med tanke på alle de andre som faktisk driver et ordentlig sted!!

  131. Har aldri opplevd noe lignende og jeg har tatt hamam veldig mange ganger! Er ikke sånn det skal være. Det er normalt at de masserer hele kroppen, både puppene(uten å ta av bikinitoppen) og rompesprekken vel og merke, men det er for at HELE kroppen skal bli helt ren. De fleste steder i Tyrkia nå har de begynt med at menn vasker og masserer gutter/menn og kvinner vasker og masserer andre jenter/kvinner. Du har nok vært uheldig med stedet du var på, er veldig stor forskjell på de forskjellige stedene du kan få tyrkisk bad. Anbefaler deg og ta det på hotellet du bor på hvis du bor på et bra hotell, for det er alltid det beste. Jeg har opplevd at hvis du tar tyrkisk bad på det stedet reiselederen anbefaler deg så er det alltid det som er billigst, men det er mye dårligere enn hva de som jobber på hotellet anbefaler deg.
   I sommer da jeg og en venninne var i Tyrkia/Alanya ble vi anbefalt et sted av reiselederen. Vi ble hentet i drosje av en koselig mann som kjørte oss til stedet og ventet der til vi var ferdig og så kjørte oss hjem. Det var helt ok, men da vi var inne og skulle få det tyrkiske badet, måtte vi først og fremst vente nesten en halvtime før vi kom inn i til de som skulle skrubbe oss, de sendte oss rett til et lite basseng som vi skulle sitte i først. Det er noe av det verste jeg har vært med på, bassenget var møkkete og ekkelt og hadde kaldt vann, så vi gikk ut derifra med en gang! De som skrubbet oss og masserte oss var heller ikke særlig flinke, og det var kø for å få komme igang med alt.. Så jeg kommer aldri til å ta tyrkisk bad på et sted som ikke er på et hotell igjen! Har vært på så mange herlige steder der jeg har fått hamam, og håper virkelig du får oppleve det samme. Anbefaler deg også å betale for ekstra massasje. Det er helt vidunderlig hvis du finner rett sted! 🙂

  132. de skjedde neesten de samme med meg, men ikke det med puppene da, meen bare at massøren var ei dame!

  133. Jeg hadde en opplevelse som var nesten lik, og jeg følte meg mildt sagt voldtatt der jeg låg. Var nå i sommer det skjedde. Jeg skulle prøve massasje for første gang, og mamma hadde tatt massasje først med massøren på hotellet og deretter skulle jeg og hun skrøt som bare det og endte med å komme igjen flere ganger. Mens jeg låg der drog han ned bikinitrusa mi og var borti skrittet mitt flere ganger og jeg var så annspent at jeg trodde jeg skulle få krampe.. og håndflatene mine låg vendt oppover på siden ta meg og etterhvert tenkte jeg: WTF??!?!?! og det var ikke til å ta feil av..han sto å gnidde ståkuken sin ned i håndflaten min mens han skalv når han tok massasjen….. har lagt det litt bak meg nå men der og da..jeg tørte ikke å gjøre noe som helst, bare sprang der i fra fort som faen etter på…

  134. opplevd det samme, men da var det en feit tyrkisk naken dame, haha jeg sa stopp og beholdt badetøyet på, og nei til å bli massert på puppene, herregud.

  135. Hei Tuva!
   Jeg reiser jevnlig til Tyrkia og tar tyrkisk bad hver gang, syns det er utrolig deilig. men det du har opplevd må da ha vært helt for jævlig 🙁
   I 2009 reiste jeg og bestevenninna mi ned på jentetur, bestilte da tyrkisk bad hos en selger på gaten; aldri mer! det samme skjedde med venninna mi, pluss litt til. Trenger ikke gå i detalj men fy søren så ekkelt!
   Det jeg har erfart er at man på bestille haman, eller tyrkisk bad som det heter på norsk, gjennom reisebyrået sitt og ikke på gaten! Etter dette har vi alltid bestilt via Ving og da har vi komt på ett mer lukrativt hamam som er delt opp, kvinner for seg og menn for seg.

  136. jeg har vært i tyrkia mange ganger. jeg har også vært på Tyrkisk bad, men jeg går et sted og de kan snakke svensk og det er trygt.. men hør alltid med noen om hvor de har vært 😀

  137. Åååå, stakkars!!! Hadde mannlig massør når jeg tok tyrkisk bad jeg også, og det var JÆVELIG… men ikke i nærheten av det du opplevde. Men han dreiv å dro trusa langt ned på rumpa og lagde den om til g-streng og neihuff. Han tok litt for nære de intime områdene, for å si det sånn. Aldri mer massasje av en utenlandsk mann!

  138. det har jeg aldri opplevd, jeg synes det er deilig å ta tyrkisk bad <3
   men jeg spør alltid etter damer, hehe 🙂

  139. jaa er normalt! venninna mi har tatt det også, og det er den måten de maserer på. De gjorde det med hele familien hennes! =P

  140. dårlig og respekt løst av dere å snakke om voldtekt etter å ha blitt masert. herregud! dere hadde muligheten til å svare NO og reise dere og gå, når de spurte om det var godt.. tror dere man har den muligheten i en voldtekt? voks opp.. skuffet over deg, tuva! greit at det var utrolig ubehagleig. men det gir deg ingen rett til å sammenligne det med en voldtekt!

  141. jeg vet akkurat hva du mener! hadde akkurat den samme opplevelsen da jeg tok tyrkisk bad. det var helt forferdelig. de hadde ingen respekt for verken meg eller noen andre som der.

  142. Jeg var i Bulgaria og tok tyrkisk bad/spa. Noe av det beste jeg har opplevd innen spa! Men ta alltid for deg denne hovedregelen før du går til et spa. Det er din kropp, du bestemmer over den. Det er deres jobb, du betaler dem for det. Det går også en viss intimsone, som er forskjellig fra person til person naturligvis. Liker du det ikke skal du klart og tydelig si det. Slapp av, de er vante til at folk sier i fra når det er ubehagelig eller noe sånt. Håper ikke du er vettskremt, for du går virkelig glipp av noe så fantastisk som tyrkisk bad.
   Kos og klem <3

  143. jeg opplevde akkuratt det samme ifjor. jeg og min søster låg der inne helt alene, mens to menn klodde på oss som bare det. også spurte han om jeg kunne dra ut trusen for han sku “skylle” nedi der, han slo meg på rumpen opptil flere ganger, tok meg på puppene og la hånden min oppå kuken hans. også når søsteren min var ferdig litt før meg, reiste jeg meg opp og løpte etter henne! hehe
   verste jeg har oppleved i hele mitt liv…

  144. jeg var i tyrkia i sommer. Var i kemer jeg da, men jeg tok også tyrkisk bad!
   synes det var helt nydelig jeg, kjempe godt! jeg hadde jente som masserte meg, men en av de jeg dro med hadde gutt, hun syntes ikke det var noe ubehagelig. Men de tok av bikini, dro trusa oppi rompa osv. Men jeg følte ikke noe ubehag i det, men det virker som du hadde det litt annerledes…

  145. Har opplevd akkurat det samme.. Ble tilbudt gratis tyrkisk massasje på hotellet jeg og faren min bodde på i Side. Var 14 år.. Han tok av meg alle klærne, noe jeg tenkte var normalt, og masserte både puppene mine og “stoppet” liksom opp ved underlivet… som om han sjekket reaksjonen min og om det var greit liksom. Helt syyykt ekkelt! Var så anspent. Lå bare og lukket øynene og ventet på at det han skulle bli ferdig. Når han var ferdig ga han meg ikke klærne med en gang, så jeg satte meg opp og prøvde å “skjule” meg litt. Da lente han seg mot meg for å prøve å kysse meg. Da trakk jeg meg (selvfølgelig!) unna og sa “No no no no no”… HERREGUD for en ekkel tyrkisk gris! Har angret meg veldig i ettertid på at jeg ikke sa noe til pappa der og da, men man føler seg liksom.. nesten medskyldig?? Og ikke minst skitten, dum og flau, og har bare lyst til å glemme det. Uff, no more tyrkisk bad for meg altså! Utspekulerte, kåte tyrkere.. Det er så gjennomtenkt det de holder på med, de utnytter rett og slett uskyldige, unge jenter.

  146. ufff 🙁 høres helt jævlig ut! jeg har tatt tyrkisk bad, og jeg passet på å få en kvinnelig massør:) det er myye bedre, gjør det neste gang! 😀 men det skal du sikkert

  147. offja!! opplevde de samme dette året i tyrkia!..
   de ekkleste av alt var at massøren fikk bowner.. å kødder ikje ://

  148. æ va på tyrkisk bad i fjor, men æ va i Marmaris og der va ikke de massøran sånn som de va der du va, men fette ekkelt fordeom! ..

  149. Har ikke opplevd så mye som du gjorde, men når jeg var i tyrkia så tok jeg sånn tyrkis bad og massasje. Men det jeg hadde kvinnelig massør begge gangene, jeg syntes det var ubehagelig at det løsnet bikinioverdelen min og masserte meg ganske nærme intime deler. Men det værste var vel massasjen der hun var noen cm unna ved å massere tissen min, noe som jeg syntes var ubehagelig siden jeg er 14 år, så jeg hold bare øya sammen og ba til gud om når hu skulle stoppe, haha 🙂

  150. NEI NEI- du har nok dratt på et feil sted :O
   hvis du er ei jente -må en jente gjøre det ikke en gutt (hvertfall)!. Du skulle ha dratt med en gang det er noen sånne folk i Tyrkia.
   -Nei det er ikke vanlig å massere puppene, rumpa, inni rumpesprekken og liiitt for nært selve skrittet.
   Du skal aldri la en gutt gjøre det i alle fall når du er en turist i Tyrkia å ikke kjenner til der så mye 🙂
   Det VAR BRA DET IKKE SKJEDDE NOE MED DEG DA 🙂 <3
   -pass på neste gang 🙂
   PS: det er ikke alle masjerere som masserer sånn.
   Jeg vet det siden jeg er ei jene fra Tyrkia 🙂

  151. First of all, just shup up. Det som er ubehagelig her er å lese drittet du skriver om “tyrkisk bad” å att du holdte på å bli voldtatt ? Girl just relax nobody, want’s to rape u anyway. Å neste gang du skal skrive et innlegg så burde du kanskje tenke på hva du publiserer ;)!

  152. akkurat det samme skjedde med meg første gangen jg var i Tyrkia.. da var jeg jo bare 9-10 år, og da var det selvfølgelig sånne ting mamma hadde fortalt meg om å holde meg unna ! nei, æsjameg..

  153. ja jeg har opplevde det samme, heh, dette var på stranden og jeg lå der og han maserte både pupper, rompe, og ja tro det eller ei, men han var nok på musa et par ganger og ja. og i mellom rompeballene. ja det var grusomt ekkelt, men haha måtte bare le! tyrkerne er idioter og kåte menn som er meget glad i norske jenter og de fleste står sikker tå maserer med boner, speiselt sånn esom har masert både meg og deg : ) hehe tyrkere jam is tha shieeet

  154. Normalt av di ekle tyrkeran å finne på sånt .. Opplevd samme greia , pluss en del andre greier som e fette hæsli

  155. jeg var også i Tyrkia/Side samme tid som deg, og jeg va også å tok tyrkiskbad, men det var bare behagelig han brettet bare trusekanten ned og bare ved halsen, og ikke ned på brystet.

  156. haha, så ekkelt! Når jeg tok tyrkisk bad bet massøren opp bikiniknuten min, men han var faktisk nødt fordi jeg hadde strammet den skikkelig :-p

  157. ;s
   Opplevde mye av det samme for litt over to år siden. Var på tyrkisk bad i Kemer, en plass vi har reist til hvert år siden 2004, 1-2 ganger i året siden vi har leilighet der.
   Det har på en måte blitt en slags tradisjon for oss å ta tyrkisk bad en av di første dagene slik at kroppen blir helt ren og alle døde hudceller blir skrubbet bort. utrolig herlig, og det var helt klart høydepunkt og noe jeg gledet meg til hver gang!
   ..helt til vi kom nedover i 2009, og det var nye eiere av badet.
   De virket veldig hyggelige og flinke, og siden det aldri før hadde vært noe problemer eller noe slags ubehag følte vi ingen tvil til de nye eierne. Vi hadde jo tross alt tatt tyrkisk bad så utrolig mange år på rad, og aldri opplevd noe ubehagelig. De sporte oss hele tiden om det gikk bra, at vi måtte si ifra hvis noe var ubehagelig – OG hvis vi følte de kom for nært private områder! bare det satte jeg veldig pris på at di informerte oss om.
   Det var aldri noe problemer på det området. Massørene var mannlige og kvinnelige, og inne i badet fikk man automatisk en av samme kjønn til å skrubbe og massere seg inn i skum. Det nermeste man kunne komme ubehag var at di åpnet bikinioverdelen for å komme til på ryggen(men da lå jeg med brystet ned vell og merke!:) så det syntes jeg var helt greit. I tilleg informerte hun om det før hun åpnet den.
   Men som sagt, da vi kom tilbake året etter, i 2009 var det helt ny eiere.
   Denne gangen jobbet det bare menn der, og alle virket veldig hyggelige.
   Det hele begynnte inne i det varme steinrommet, hvor vi blir massert inn i skum.
   En mann i rundt 20-30 årene skulle skumme meg inn, og han virket for det første utrolig skitten!
   Han gav meg mange ubehagelige blikk, og snakket tyrkisk og lo sammen med den andre massøren inne der. Jeg prøvde å konsentre meg om å slappe av, siden jeg var ganske anspennt i kroppen. Han sa hele tiden “relax”, og merket sikkert at jeg var litt nervøs. Han startet med å massere føtterne mine, en plass hvor jeg er ufattelig kilen!! og siden det kilte, så han at jeg lo. Da spurte han meg om det var bra, og jeg svarte jo sålart bare ja.
   Jeg gjorde alt for ikke å få øyekontakt med han, men hver gang jeg åpnet øynene så han på meg med et ekkelt smil. jeg snudde meg bort flere ganger, men da sa han at jeg måtte ligge med hodet mot han(?)
   jeg turte ikke annet enn å høre på det han sa. Han ble fort veldig intim å “gnudde” meg på brystene og andre, veldig private steder. jeg torte ikke å si noen ting. Jeg var jo helt alene inne der siden mamma var på ett annet rom å hadde en slags form for steinmassasje.
   I slutten begynnte også han som var inne sammen med oss å massere meg, slik at begge holdt på på samme tid. utrolig ekkel følelse, og det virket som jeg lå der i en evighet. På et punkt masserte han ene meg rundt brystene, mens han andre holdt på rundt bikinilinjen, på rumpa og under bikinitrusa! Dette vet jeg at det ikke er normalt, og det var enormt ubehagelig!
   Jeg angrer så utrolig mye på at jeg var så dum og ikke sa ifra eller gjorde noen ting,
   for FY så ekkelt det var.
   Men det stoppet ikke her. Etterpå var det oljemassasje som sto for tur, og også her skjedde det en veldig ubehagelig hendelse. Han som masserte meg sto å snakka med de to som masserte med inne i badet, lo og smilte når di så på meg. På det tidspunktet tenkte jeg at det ikke var mulig å gjøre noe som var ekklere enn det jeg nettop hadde opplevd, så jeg gikk inn på massasjerommet for å bli massert.
   Helt til han var komment halvveis gikk alt fint, og jeg husker jeg var så glad for at han ikke var sånn ekkel som de to andre. Plutselig begynnte han å hviske meg i ørene og bøyde seg over meg fra hodet og nedover. Han gnidde penisen inntil hånda mi som lå over hodet, og masserte meg rundt og under bikinilinja.
   Heldigvis kom mamma inn kort tid etter dette startet og spurte om jeg var ferdig, så avsluttet han alt og sa at han var færdig. Hvis ikke vet jeg ærlig talt ikke hva som hadde skjedd..
   Siden den gang gikk det to år før jeg prøvde meg på tyrkisk bad igjen, (gjorde det i juni i år.)
   Var utrolig nervøs og redd for at noe lignende skulle skje igjen, men dette var på en ny plass på et nytt hotell som nettop hadde åpnet, og her var di veldig flinke og ordentlige! opplevde ingen ubehagelige opplevelser di 2 gangene jeg var der.
   Tyrkisk bad anbefales virkelig, HVIS man treffer de rette flinke folkene!
   for noe slikt som dette skal ikke skje..

  158. Va i tyrkia i juni/juli i side. Jeg og kjæresten min tok tyrkisk bad, og jeg opplevde ikke no ubehagelig, men så hadde jeg en kvinnelig og han en mannlig. Kjæresten sa senere at han kom borte stellet av og til, men det var nok ikke med vilje. Det eneste jeg opplevde var at en av de massørene stirret VELDIG da kjæresten forlot rommet (vi var sammen nesten hele tiden), fordi jeg skulle bli massert inn med kaffe. Nå vet jeg til neste gang at jeg skal ha en kvinnelig uansett.

  159. Jeg kommer fra tyrkia , og det er ikke sånn man skal gjøre , kvinnene gjør det best!
   Husk det til neste gang!

  160. Det er nok best med en kvinnelig massør ja. En tyrkisk kvinne ville aldri latt en fremmed mann massere henne. Dette er en turist greie! Hadde en gang en svær middelaldrene dame som også ble vel nærgående. Var ikke særlig behagelig det heller! Si fra hvis de gjør noe du ikke liker!

  161. Synd at det skal skape frykt for mannlige massører , at idiotene av noen tyrkere og andre skal ødelegge for seriøse gode massører og terapeuter . Her i Norge er det også vanlig å massere rumpa, det er noen av kroppens største muskler , men ikke inni rumpa.

  162. så synd at du havnet på feil sted. Når man reiser til andre land fordel å snakke med folk om hva er vanlig og uvanlig. Dette er generelt men akkurat for tykisk bad/hammam: 1) de er alltid kjønnsdelte, dvs. du vil aldri møte menn, inkl. massøren 2) For enkelte turist steder hvor er blandet kjønn eller menn jobber som massør må man passe på at du ikke havner bordelaktige steder, akkurat samme som du ville ikke ha gjort i Norge. Spør hotellet eller tyrkiske venner om råd.

  163. Uff, samme opplevelse selv i Alanya i fjor. Ikke så drøyt som deg tror jeg, men han gikk alltid litt for langt med det han gjorde. Avsluttet med å stryke/gni meg over selve nedentil et par ganger, ble helt satt ut og gikk ut. De siste fem minuttene gikk han og ut og hentet telefonen sin. Han stod med den innimellom og da ante jeg ikke hva han hadde tenkt til.. Idioter. Vil aldri utsette meg for noe lignende igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg