Siste innkjøp fra Tyrkia + shoppingtips

Begynner å bli noen uker siden jeg kom hjem fra Tyrkia/Side, men har fremdeles ikke vist dere alle innkjøpene. Kjøpte for det meste bare undertøy, bikinier, piercinger og sko der – klarte heldigvis la være å dra med meg masse falske vesker og klær hjem. For det ville uansett sikkert bare blitt ødelagt eller aldri brukt. Resten av innkjøpene fra Tyrkia kan dere se HER, HER og HER.  


Kjøpte meg fire kjempefine bikinier. Om du skal til Side anbefaler jeg deg å dra innom bikinibutikken som ligger rett ved Tropic Steak House, som ligger langs strandpromenaden. 


Mye fint og billig undertøy var det også, tror jeg betalte rundt 10 norske kroner per truse. 

Noen shoppingtips om Tyrkia/Side: 

1. Først og fremst PRUT masse! – Noen av tyrkerne blir irriterte, men det skal de bare bli. Halver gjerne prisen de gir deg og bruk det som utgangspunkt! Var litt usikker selv, men det går ann å prøve seg på pruting i de “ordentlige” butikkene også, men på markedet er det selvfølgelig lettest. 

2. Beste shoppingplass i Side – Jeg synes det var best å dra inn til Manavgat for å shoppe i de “ordentlige” butikkene langs gatene. Fra gammelbyen tar det ca 15 min med taxi til Manavgat. På markedene synes jeg det var alt for mye folk, stress, varmt, sure selgere og veldig mye crap de solgte. Kjøpte noe på marked, men det meste kjøpte jeg i butikker. 

3. Billig sølv og gull – Kjøpte meg blant annet en kjempefin ring og piercinger av sølv og hvitt gull til en billig penge. 

4. “Where are you from?” – Spør ALLE selgerne om! Ikke tro det er for å være hyggelig, for det er nemlig for å finne ut om du er rik eller ikke. Jeg sa alltid Finland eller Sverige, for alle tyrkerne vet at nordmenn har penger.   

71 kommentarer

Siste innlegg