Svar på spm om Therese/tcmn

Hvordan er Therese i fylla? – Gal, morsom, sosial og kan bli aggressiv eller lei seg hvis det blir for meget.

Er hun alltid 100% ærlig mot deg? – Ja.

Har du opplevd at hun har sett rett gjennom deg en gang dere var på fest? – Haha, nei. Men ofte vi begge er opptatte med hver vårt når vi er på fest.

Hva skjedde med therese da hun slo øyet? – Det er det ingen som vet, ikke hun selv en gang. Men hun må jo ha trynt eller noe. Hun ble i allefall ikke slått ned av noen!

Hvilken sang elsker therese over alt på jord for øyeblikket?

Happy Birthday – Flipsyde. Hun elsker denne sangen! Teksten og alt. 

Hva er karaktersnittet til therese? – Etter VG1 hadde hun 2,8 i snitt.

Er hun like slask som hun av og til virker? JEPP! Og kanskje enda litt mer, men det er vi begge. Vi gidder ikke å blogge hele tiden om hvor late vi er, selv om vi sikkert kunne ha skrevet om latskapen vår hver dag.

Elsker du henne som venn, og elsker hun deg som venn? – Ja, selvfølgelig ♥

Tar hun virkelig til seg det som haterne sier, eller gir hun faen? – Hun gir seg faen, men hun tar til seg konstruktiv kritikk! Veldig få som vet hva det er, dessverre! 

Hva er det sykeste hun har gjort i fylla? – Må være blåttøye og knust ei glassdør i syden. Wups!

Er hun bitchy? – Nei, men hun kan være det. Og hun kan virke jævlig sur når hun er trøtt, og da ber jeg henne om å smile litt.

Når startet hun å snuse? – Begynnelsen av 9. klasse.

Hvilken type musikk liker hun? – Hun hører mye på partymusikk, Justin Bieber og sånn rolig chillemusikk som alle andre.

Hva hater Therese mest? – Hun hater å ikke ha penger, spesielt hvis hun er driiiitsulten. 

Trur du dokker alltid blir å være venner? – Ja, det tror jeg.

Har therese baksnakket deg noen gang? – Ja, kan ikke tro noe annet. Alle har baksnakket alle en gang, men hun har aldri sagt noe drøyt stygt om meg bak ryggen min, for det hadde jeg nok fått vite om. 

Hvordan er hun som person? – Gal, morsom, sosial, lat, litt egoistisk, snill og smart.

Holder hun på med noen nå? – Nei, sånt holder ikke vi på med.
 
Når hadde hun sist en kjæreste?Sikkert på barneskolen før jeg ble kjent med henne. Hun har aldri hatt kjæreste de årene jeg har kjent henne.

Fester hun hver helg og hvem fester mest av dere? – Tja, nesten. I det siste har hun festet hver helg. Vi fester ca like mye.

Når var sist dere kranglet og hva var grunnen? – Vi bruker aldri å krangle, bare være uenig/bli sur på hvernadre, men det går over etter 5 minutter. 

Har Therese forandret seg etter at hun kom oppover på blogglisten? In that case, hvordan? – Nei, på ingen måte. Hvorfor skal man forandre seg pga en blogg? Hvis dere mener “høy på pæra”, så er svaret nei. Vi holder på med noe vi liker og har oppnådd suksess innen blogging, så får resten mene hva de vil.  

Har Therese noen gang hatt et seriøst forhold? – Nei.

Hvordan er hverdagan hennes? Hun blogger jo 24/7 så lurer jo faktisk på noen ganger om hun har tid til andre ting. – Hverdagen hennes er helt normal som alle andre – skole, venner, datanerding, festing i helgene og chilling. Hun blogger ikke 24/7, så hun har masse tid til å gjøre andre ting.

Virker som det er mange som har inntrykk av at Therese har forandret seg mye i det siste, er dette tilfelle? Tenker du da personlig eller utseendetmessig? Personlig har hun ikke forandret seg noe, men utseendetmessig er hun som alle vet blitt blond og bruker mer sminke enn før.

Hva er hennes største uvane? – Må være at hun forsover seg ofte, er sur når hun er trøtt og er lat.

Hva er det peneste med henne? – Øynene, fregnene (!) og ansiktet. Hun har et fint ansikt!

Hvor ofte ser dere hverandre? – Nesten hver dag.

Syns du Therese kler blondt eller brunt hår best? – Synes hun er dritfin med begge deler. Hmm, klarer faktisk ikke velge! Jeg synes kanskje hun ser mer voksen ut med brunt, men hun sier hun ikke føler seg helt komfortabel med brunt. 

Skal dere fortsatt til Gran Canaria eller hvor det var å feste når dere blir 18?:D – Blir nok ikke til å flytte med det første (i allefall ikke jeg, for jeg må fullføre VG1 og VG2), men blir mange ville turer til syden på oss to fremover ja!

Hva beskriver Therese best: søt eller utadvent? – Utadvendt! 

Er Therese sjenert?
– Hun kan være det, men stort sett ikke.

Er hun smart? – Ja.

Har dere mange felles venner? – Ja.

Hvem er smartest av dere to, sånn helt seriøst? – Vi begge er smarte! Og vi er også smarte på forskjellige områder. Så til sammen er vi best!

Synes du hun er bertete? – Hehe, ja litt! Utseendetmessig er hun ganske så bertete, men ikke i oppførsel. 

Nå gidder jeg ikke svare på mer. Kommer mest sannsynelig del 2 av spørsmålene siden det var så mange, men var mye av de samme spørsmålene. Noe dere ikke visste fra før av?

Siste innlegg