Mistet øyenvippene mine

Noe jeg ikke har rukket å blogge om, er at jeg tok “vippeextension” i Tyrkia. Jeg tok det dagen før jeg reiste hjem, som nå er ca en måned siden. Tok det på en salong jeg hadde blitt anbefalt, hvor de drev med hår, diverse extensions, tattovering osv. Fikk også en veldig god pris, betalte 40 lire som er ca 140 norske kroner. Har hørt så mye positivt om vippeextension her i Norge, så tenkte “hvorfor ikke?”. Hvem vil vel ikke våkne opp med dådyrøyne hver morgen, og slippe all tiden man bruker på å klæsje lag på lag med mascara for å oppnå samme effekt?!

De fortalte at vippene ville vare i 2-3 uker, at jeg måtte unngå produkter med olje i, og at vippene ville falle naturlig av etter 2-3 uker. I begynnelsen var jeg utrolig fornøyd, for det så veldig bra ut! Men så begynte limet og på en måte samle seg, sånn at det noen steder så ut som at jeg ikke hadde vipper. Og vippene og limet satt som støpt inn i mine egne vipper og ga ingen tegn for at de begynte å løsne. Så mistet jeg “endelig” et par av falskvippene, og til min store forskrekkelse fulgte mine naturlige vipper med. Da fikk jeg helt panikk! Så da begynte jeg å gnikke masse olje på limet for å prøve og få resten til å løsne, sånn at jeg kanskje fikk reddet resten av mine egne. Men limet ville absolutt ikke løsne, så måtte jeg begynne og dra litt i øyenvippene. I går holdt jeg på i to timer med å få av vippene. Smørte på masse olje samtidig som jeg dro litt i de. Tro meg, de vippene ville aldri ha falt av naturlig! Vippene ville ha grodd ut sammen med mine egne, for limet var helt inngrodd i mine egne vipper. Men fikk de heldigvis av til slutt, men nå har jeg mistet nesten alle vippene mine!


Bildet tatt forrige helg, da jeg hadde vippeextensionene på. Ser veldig bra ut, men ikke verdt når det har ødelagt mine egne helt.


Der ser dere min naturlige vipper som sitter helt fast i limet!


Nesten ingen vipper igjen! RIP 🙁 

Men det er selvfølgelig ikke verdens undergang, for vipper vokser jo ut igjen som alt annet av hår på kroppen. Har også snakket med de på Bryggen Spa (som jobber med slike ting), og hun damen sa at det ikke er noe å bekymre seg for. Men det vil selvfølgelig ta litt tid før jeg får tilbake slike vipper som jeg hadde, så nå fremover kommer jeg ikke til å bruke mascara eller noe som vil skade vippene mine.


Fremover skal jeg bruke dette vippeserumet, som skal styrke vippene. Har ikke testet det ut enda, så vet ikke om det funker.


Jeg spurte hun damen på Bryggen Spa om dette limet er skadelig, og hun fortalte at det var trygt å bruke siden det ikke er så sterkt. Så når jeg skal pynte meg fremover kommer jeg nok til å ty til falskvipper med dette limet.

Med dette innlegget ville jeg egentlig bare advare dere om å ta vippeextension i Tyrkia eller andre sydenplasser. Det er ikke det samme som i Norge, og det sa hun på damen på Bryggen Spa også, for de bruker ikke det samme limet. 

86 kommentarer
  1. Noen plasser i Norge er det dessverre like ille. Folk uten riktig utdanning tar på seg vippe extensions som en bi-jobb. Jeg måtte,som deg dra av vippene. Drev i flere timer,og hadde ingen vipper igjen av mine egne. Dette var dagen før nyttårs aften. Jammen var jeg stygg!! Tok flere måneder før mine egne vokste ut,men de blesinnsykt fine og lange når de endelig kom igjen! Aldri mere vippe extensions!!

  2. Når eg gikk i 5 klasse følte eg att eg hadde masse lenger vipper enn alle andre. Så eg bestemte meg for å klippe dei. Eg skulle ikkje klippe dei masse berre litt, men så bomma eg med saksa og eg klipte nesten av alle vippene mine. Men nå har dei vokst ut igjenn, og eg har veldig lange og tjukke vipper. Trenger ikkje bruke vippetang fordi dei er naturlig bøyd. Så dei kommer til å gro ut igjenn lenger enn du hadde før 😉
   Hilsen mie 16 år 🙂

  3. Dette har jeg opplevd selv, bare med “hjemmelagd” vippeextensions. Men når vippene mine vokste ut igjen ble de faktisk finere, lengre og sterkere enn tidligere 😉 Fordel å bruke serum eller vippebalsam.

  4. Oi, kjipt! Stakkar :/
   men hvor har du kjøpt den tingen som skulle styrke vippene? og hvilket merke er det? 🙂

  5. jeg veit om flere steder i norge, der de kaller seg “proffe” men det samme skjer. så er ikke bare i tyrkia. er ikke bra å ha på vipper mer enn 1 kveld av gangen!:)

  6. Kjipt!
   Var selv borti noe av det samme, jeg hadde løsvipper, kjøpte i Thailand, sammen med lim, så jeg brukte de ene kvelden, men lime ville ikke løsne, så jeg måtte rive av og mistet en del av mine egne! 🙁

  7. heisann 🙂 tanta mi setter på vippegreier, sånn som du forklarer hær. og det e riktig det du har gjort. dem limer en og en øyenvipp fast i din egen vipp, sånn som dem gjør med hår. så vokser dem ut, og detter av etterhvert 🙂 dem holder rundt 2-3 mnd 🙂

  8. Tips; ta vaselin på øyenvippene hver kveld! Det funker, men det tar selfølgelig litt tid før du ser resultatet!

  9. Jeg opplevde akkurat det samme! Tok det på en salong i Tyrkia nå i sommer, og var kjempefornøyd i begynnelsen, men så datt det av noen midt på og det så ikke ut. Så prøvde jeg alt mulig for å få de av, men måtte dra de av etterhvert. Nå har jeg nesten ikke øyenvipper lengre, men de holder på å vokse ut igjen heldigvis!

  10. tok også vippeextension i sommer,i tyrkia vel og merke. først og fremst så satte hun dem så stygt at det var bare masse klumper, FAST I MINE VIPPER. itillegg fikk jeg reaksjon. gjorde vondt og ble blodrød i øyet,selv om jeg aldri reagerer på noe. så dagen etter dro tilbake og sa at ho sku ta dem vekk med engang. så ho satte en slags extensionsfjerner på vippene som svidde så inni helvette. trudde virkelig øynene skulle falle av.. greit nok var det billig. men de billige pengan var ikke verdt ett sekund! hadde ikke mange mine egne vipper igjen 🙁 anbefales ikke!!!

  11. Akkurat det der skjedde med mæ også, bare at æ brukte falske øyenvippa fra h&m over lengere tid. Men om 3-4 uke e øyenvippan dine ute igjen, og da e dem mye lengre og mye sterkere! 🙂

  12. bruk vasselin på øyenvippene, da vokser de fort og blir mye fyldigere 🙂 det funket på meg da jeg nesten mistet alle øyenvippene mine 🙂

  13. off, stakkars deg! takk for tipset og håper det snart vokser ut flere :)fint at du er så positiv til deet, jeg digger deg!!

  14. AKKURAT det samme skjedde med meg når jeg var i ayia napa nå i sommer, jeg tok det etter et par dager der nede fordi man ikke føler seg så veldig fresh etter noen dager på fylla. Så jeg og venninna mi valgte å gjøre det på en salong som så veldig bra ut, de varte lenge, men til slutt tok jeg de av, og da var mine egne vipper helt ødelagt. Har brukt punktvipper med duo-limet etter det, og vippene ser ut til å vokse sakte men sikkert ut igjen 🙂

  15. øyenvipper bruker hundre dager på å vokse helt 100% ut. iforsteden det serumet der oppe ville jeg anbefalt et produkt som heter Priori. det funker på mine vipper, du burde google det

  16. Duo er verdens BESTE lim, det er kjempeenkelt å få det av, og det verken irriterer eller sårer øynene dine, vippene sitter som støpt, men det er ikke vanskelig å få de av etterpå i det heletatt!
   Jeg håper du også opplever den samme med Duo som jeg har !:)

  17. uff, en gang når jeg skulle klippe øyenbrynene mine litt(aner ikke hvorfor) så greide jeg å klippe i øyenvippene mine også, så det ble liksom et sted der det ikke var noen vipper… så jeg klippet til en vippeextension fra H&M, og det så faktisk helt ut som mine 😀

  18. Hvis du vil ha tilbake vippene dine fortere, burde du bare klæsje på maskara, så mye du vil, så etter 1-2 måneder uten løsvipper, har du sikkert lange nok 😀 Brukte løsvipper før, i 1 år ellernoe, men mistet ikke så mye. men det vokste utrolig fort etter jeg sluttet med det :p

  19. Hvis du bruker vaseline på vippene dine kommer de garantert til og bli lengre og sterkere!
   så ta en gammel maskara kost og vask den og så tar du vaseline på vippene før du legger deg, du kan godt bruke den andre tingen under vaselinen, det funker bra!
   så prøv kløver vaseline ( den gule boksen )

  20. Dumt at du mistet så mange øyenvipper da, men når man har vippeextension skal man ikke bruke mascara for det ødelegger vippene.
   Men de vokser heldigvis ut igjen snart 🙂

  21. en venninne av meg gjorde akkuratt det samme , hun mistet nesten alle øyenvippene sine .. veldig trist , og det tar jo en stund før de vokser ut igjen :S , jeg har prøvd det “serumet” fynket ikke så veldig bra syntes jeg da. 🙂

  22. derre såkalte vippeserumet ødelegger vippene totalt, du mister flere av vipper og blir totalt tørre. IKKE ANBEFALT !

  23. Jeg er utdannet hud- og kroppsterapeut og har lært å påføre vipper. Du skal aldri dra vippene av, og at salongen ikke informerte om at du må bruke limfjerner syns jeg er veldig synd. Men din store forskrekkelse er helt normal. Tenk på øyenvippene som håret på hodet. Du skal miste ca. 100 hårstrå per dag, noe lignende men mindre antall er det med øyenvipper. Men når du har lim og punktvipper som sitter fast helt inntil røttene, faller ikke disse av og det ser ut som du mister kjempe mange øyenvipper. (Dette er helt naturlig). Men ettersom de ikke ble fjernet på riktig måte, mistet du selvfølgelig øyenvipper som ikke var “klare” til å løsne enda. Vet at dette ikke hjelper deg nå, iforhold til at det er for sent. Men syns det blir feil å legge vippe-extensions frem som noe som ødelegger vippene dine, for med riktig behandling gjør det ikke det 🙂

  24. vaselin har blitt brukt på vippene helst siden det kom, og det er mye bedre enn det produktet du har der:)
   det styrker vippene, for det blir tør av mascaraen, og gir fukt.
   De gjør de lange og sterke 🙂

  25. Dette har skjedd meg nå, og har nesten ikke vipper igjen! Har du noen råd om hva jeg kan gjøre? Har dine vokst bra ut igjen? Funket produktene?

  26. Hei opplevde det samme! Det jeg har gjort er å bruke vasenlin (den gule boksen) på vippene i en uke før jeg legger meg. Jeg har ikke brukt maskara .. Den uken heller… Helt syk men sant… Vippene mine er sterke og blitt lengre! Jeg er så glad!:) jeg låver at vasenlin hjelper! Nå gleder jeg meg til å bruke maskara igjen.. Men jeg skal faktisk vente en uke til..slik at vippene bare får bli enda enda sterkere:)

  27. Men, nå er det jo en ganske kjent sak at man hverken skal tatovere seg eller gjøre andre kjønnhets triks i utlandet. Eller viste du ikke dette? Å folk burde klare å tenke selv at hvis noe koster 140 i utlandet men nesten 2000 i Norge, så er det kanskje ikke det lureste å satse på. Jeg tror heller ikke jeg ville gått inn for å prøve å dra av noe som du selv sa, sitter dønn fast. Så jeg må jo si at nå er du kanskje en erfaring rikere? Uansett så er du heldig, for du har utrolig fine øyne. Så selv uten vipper var du ganske søt 😊 Det kunne vært verre, lykke til, håper de vokser fort ut igjen å at du har lært at det enkle ikke alltid er det beste 😯😇 Men bra at du advarer andre som kanskje kunne gjort akkurat samme feil. Som du ser ovenfor så er du ikke alene 😂😝

  28. Jeg kom til dette innlegget via det forrige du postet. Jeg jobber med vippeextentions selv, og jeg føler jeg må forklare litt teori med vippeextentions da det ser ut som du har missforstått litt. 🙂
   En enslig øyevipp har en levetid på ca.4 uker. Så faller den ut og en ny kommer frem. Sånn skjer med alle vippene (og hårstrå på kroppen for den saks skyld, men de har lengre levetid) Alle vippene har sin egen voksesyklus derfor legger du ikke merke til dette i hverdagen, men man mister omtrent 10 øyenvipper hver dag. Vippeextentions blir limt på din egen øyevipp og faller av sammen med din naturlige, når den skal falle ut. Den skal altså ikke(!) løse fra din egen vipp. Limen er veldig sterk og derfor skal du heller aldri dra i vippene, for da vil du rive ut dine egne også, som du har vært så uheldig å gjort her. Men den gode nyheten er at vippene dine er ikke ødelagt av den grunn. Du har ingen/kortere vipper rett og slett fordi din naturlige vipp ble dratt ut før tiden, og da har ikke den nye vippen rukket å komme ut enda. Den er rett og slett “yngre” enn de lange vippene dine. 🙂
   Håper det oppklarte litt. 🙂 Den eneste feilen de har gjort er å bruke litt for mye lim 🙂
   Klem 🙂

  29. Hei! fant dette innlegget da jeg googlet temaet. Hvor lang tid tok det før du fikk de “vanlige” vippene tilbake????

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg