Fuck it, pils

Hei hei!

Som jeg sa igår har jeg ikke PC, så er borte hos Therese nå for å låne PC og spise frokost. Bra man har venner som har frokost og PC, hehe. Idag blir det chilling på høyt nivå med pizza, brus og film. Noen filmanbefalinger? Elsker thrillere! Og i dag får jeg tilbake PC-en min, wiii! Da skal jeg legge ut del 2 av spørsmålsrunden Karen hadde, på video! 

Igår var vi på Fuck it, pils vol 3, et arrangement noen gutter arrangerte for tredje gang. Lot jakken, veska og kameraet ligge igjen i bilen, så tok ingen bilder der inne. Er alltid veldig forsiktig med tingene mine når jeg er på fest så ikke noe blir stjelt, for det er alltid noen fattige dritunger som må stjele, men tok noooen!


Mariell har alltid photoshoot med kameraet eller iPhonen min, så regner med det er fordi hun vil jeg skal legge de ut på bloggen, heehe!


Pynter mej til fest!


Ingvill og meg ♥


Photoshoot i bloggbilen!


Eivind kjørte meg gratis hjem i natt KUN for at jeg skulle linke han på bloggen. Så for at han skal synes kjøreturen til Kvaløya var verdt det må ALLE gå innom bloggen hannes, haha!!


Hej!

Pizzatime nå! Må bare finne noen som gidder å kjøre oss, haha.. 6 måneder til jeg er 18! 

77 kommentarer

Siste innlegg