LYKKELIG!!

Heeeei! Endelig ferdig med trafikalt grunnkurs for idag, bare to dager igjen nå! 

Nå er jeg suuuuperHAPPYY!!! Skulle innom Expert for å kjøpe meg Canon eos 550D, men endte opp med 600D i stedet for! Grunnen til det er rett og slett fordi det er hakket bedre + det har en sånn skjerm man kan snu og vende på, noe jeg liker veldig godt ettersom jeg har tatt det i bruk veldig mye på mitt “gamle” kamera. Synes faktisk det er verdt 1000-lappen ekstra!

Nye kameraet (tatt med mitt “gamle”):


Her ser dere den geniale skjermen! Fint å ha når man skal ta selvdiggerbilder :D:D 

Mitt “gamle” (tatt med nye kameraet):

Ser dere hvor utrolig stor forskjell det er på dette bildet og de over? Med det nye kameraet får bildene så fin glød! Man trenger ikke redigere kontrastene en gang! Bildene får mye mer farge og liv uten å måtte gå gjennom redigering. Elsker det!! Men skal også sies at mitt gamle kameraet er mye mer komplisert, og jeg har ikke tatt så mye intinativ til å lære med det. Har egentlig bare blitt irritert av at jeg ikke forstår noe. Jeg kan egentlig utrolig lite om kameraer! Hehe…

Bilder tatt med det nye kameraet:


Null redigering! ELSKER DET!!!!! Med mitt gamle kamera må jeg alltid redigere både kontraster og farger for at bildene skal se OK ut. Så er veldig fornøyd med kjøpet, tror ikke jeg vil angre! For de som lurer betalte jeg 5999,- for kameraet.

Nå skal jeg sette kameraet på lading mens jeg ser gårsdagens episode av Fristet, så skal jeg etterpå knipse litt bilder til dere 😀 WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! 

53 kommentarer

Siste innlegg