Dagen min

God kveld!

Nå har jeg mildt sagt jævlig vondt i hodet! Kom akkurat hjem fra trafikalt grunnkurs og ligger langflat i senga og synes litt synd på meg selv. Lite søvn i natt, lite mat og drikke, skole og trafikalt grunnkurs hele dagen er ikke godt for kropp og sjæl – i hvert fall ikke mi! Men nå er jeg bare èn dag unna å kunne øvelseskjøre, noe jeg ser veldig frem til!! Blir utrolig spennende. Bil og lappen er helt klart det jeg gleder meg mest til ved å bli 18! Blir jo så klart greit å kunne kjøpe sin egen snus og alkohol, men det er liksom ikke et kjempeproblem å skaffe nå. 

Litt bilder fra dagen min:

Meg og Mariell på skolen. For dere som kanskje lurer, så er Mariell en av mine beste venner. Hun går 1. året sammen med meg, noe jeg er SYKT glad for! Hadde aldri overlevd skoledagen uten henne.


Yndlingsgutten vår i klassen, Fredrik <3


<3<3<3


Raade, broren min ♥ Snill som han er kom han og hentet meg etter skolen sånn at jeg fikk kjøpt meg mat før jeg skulle på trafikalt grunnkurs. Karen og Raade driver og konkurrerer om hvem som er snillest mot meg, sånn at de skal få låne mitt gamle kamera, haha! Surt og måtte velge.. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar kvelden, men må vel først lese litt i Harry Potter-boka! Har begynt å lese Fangen fra Azkaban, er sykt lenge siden sist jeg leste den! <3 Harry Potter forever <3

60 kommentarer

Siste innlegg