Spagaten

Først og fremst – takk for masse musikktips! Skal laste ned alt sammen, så skal jeg lage en topp 10 liste (eller noe), å legge ut på bloggen! 

Haha, må le av meg selv! Skulle dra å trene sammen med Mariell, men jeg ville på SATS Tromsø, og hun ville på SATS Langnes. Begge like sta, så det endte opp med at vi dro på hvert sitt treningssenter!! Så dust.. 

Dere husker jeg brukte å tøye veldig mye før? Og at jeg kom ned i damespagaten?

Helt utrolig hvor fort man blir stiv i kroppen om man ikke tøyer! Nesten litt flaut å poste bildet nedenfor, for jeg er blitt så jævlig stiv! Men grunnen til at jeg poster det, er fordi jeg har satt et mål for meg selv. Innen denne måneden er omme, skal jeg komme ned i damespagaten igjen, så 1. desember skal jeg vise dere resultatet! Skal tøye så og si hver dag fremover. Gleder meg til å bli myk igjen!

Meg akkurat nå!

Skal hoppe i dusjen, spise middag, så på jobb! Tar med meg PC-en, så hvis det er lite å gjøre på jobb kan det hende det blir oppdatering. Noen som vil se bilder fra der jeg jobber?

Btw; skal ikke bli så mye treningssnakk på bloggen, bare i ny og ned. Vet at ikke alle er interesserte i å lese om trening.

63 kommentarer

Siste innlegg