Nattekos med Jordild

Hei og god morgen! Jordild sov over hos meg i natt, og det ble ei sen natt for å si det slik. Den inneholdt både krangling, photoshoot, videoblogging og litt kos. Photoshooten gikk enveis, for Jordild var alt for glad i å være modell. Hun var så bortskjemt med kameraet, så jeg tenkte at jeg skulle la det gå for denne gang. Ble veldig mange fine bilder av henne, kan hende jeg poster noen senere hvis sjefen tillater det (Jordild). Jordild er forresten lillesøsteren min, hvis noen ikke har fått det med seg enda. Hun er 16 år, født i 95. Sier det bare med en gang, vet sikkert noen blir å spørre uansett 🙂

Vi lagde også en video, men den har jeg fått streng beskjed om å ikke poste… Haha! Jeg synes den var litt morsom, men Jordild mener tydeligvis jeg fremstilte henne som en idiot haha! Men det var i grunn fordi jeg var så jævlig trøtt og sur på maskråka. Skal se om jeg ikke får overtalt henne, så poster jeg den om litt, hehehe.


Legg merke til de fine øynene hun har! Jealous much???

Nå skal vi kose videre, vente på pinnekjøttet, også skal jeg mase litt på henne om den videobloggen hihi! Laster forresten bildene opp mindre enn vanlig for at de skal passe til det nye designet som kommer senere, wii!

81 kommentarer

Siste innlegg