Tilbakeblikk – Januar 2011

Nå som vi går inn i et nytt årsskifte, har jeg bestemt meg for å lage et minneinnlegg for hver av fjorårets måneder. Da er det naturlig at vi begynner med Januar 2011. Det er det som er så utrolig koselig med blogg – om man av en eller annen grunn lurer på hva man gjorde for akkurat 1 år siden, kan man bare bla bak i arkivet å se tilbake på alt det morsomme og mindre morsomme man brukte tiden sin på. Har akkurat lest gjennom og sett på bilder fra Januar 2011 – MYE jeg hadde glemt. Sinnsykt moro å se tilbake på!

Bildene er ikke i riktig rekkefølge med tanke på dato og hendelser. Da begynner vi:

Therese farget håret oransje. Skulle jo bli blondt, men ble selvfølgelig oransje først! Haha, hun så ikke ut på akkurat dette tidspunktet, jeg mobbet henne selvfølgelig for det for det haha! 


Jeg hadde mørkt hår.. Hmm


Var i fjor på denne tiden vi kjøpte denne hytta jeg befinner meg i nå, og her pakker jeg tingene mine for å reise dit en av de første gangene. På dette tidspunktet var jeg ganske uviten om at vi nettopp hadde kjøpt hytte på den kjedeligste plassen i verden. 


Jeg knuste skjermen på PC-en min 🙁 RIP


Therese hadde hatt keratinfester (hvis det heter det) i håret, og da hun tok de ut hadde hun seriøst den verste floken jeg har sett i hele mitt, i håret. Brukte mange timer på å få ut flokene, måtte både rive, klippe og massere inn masse matolje. Hun mistet driiitmye hår, stakkars.


Var flink å trene på denne tiden!


Anbefalte favoritt-foundation min til dere – som jeg for så vidt fortsatt bruker + noen flere.


Så på Gossip Girl hele tiden. Chuck and Blair ♥


Husker dere disse bildene? I fjor var Jordild skikkelig gira på å bli fitnessmodell, så hun trente masse! Jeg var med henne på trening, og var mildt sagt i sjokktilstand! Hun løftet vekter jeg selv bare kan drømme om å løfte, i hvertfall per dags dato. Synd hun la fitness-karrieren på hylla alt for tidlig. 


Mens hun løftet, lå jeg bare å chilla.. Heh


Karen farget håret mørkt og klipte bobb – så syyykt fin!


Jeg kjøpte meg ny vinterjakke.. Som jeg aldri bruker lenger. 


Postet dette “outfitet” på bloggen, og sa at skoene var mine favorittsko hahaha! Enkelte skjønte ikke at det var kødd, så ble jo helt galehus i kommentarfeltet. 


Mor og far feiret gullbryllup, og dette var antrekket jeg brukte. Savner håret mitt når jeg ser disse bildene 🙁


 
Chilla mye og sov powernap sånn hver eneste dag. 


Noen av innkjøpene jeg gjorde. 


Bare et bilde av meg som jeg postet 

Blogget ofte når jeg var på skolen, så var en del skolebilder.

Der har dere januar 2011 i korte trekk! Husk og minn meg på at jeg må lage minneinnlegget for februar når februar nærmer seg!! 🙂

– Likte dere dette innlegget? 
– Noen som husker igjen disse bildene? 
 

55 kommentarer

Siste innlegg