Tilbakeblikk – Februar 2011

Da er vi for lengst kommet inn i Februar måned, og da er det på tide og se tilbake på hva jeg foretok meg for akkurat 1 år siden. Har akkurat sett gjennom arkivet fra Februar 11, men av en eller annen rar grunn kom bare innlegg fra 17. til 28. Februar opp. Enten må det være noe galt med desginet eller så blogget jeg rett og slett ikke før da.. Hmm, jaja, får bare mimre på det som er. Bildene er forresten ikke i riktig rekkefølge!

Som dere vet kjøpte vi hytta vår i Januar 2011, så vi tilbringte mange av helgene våre i Februar der. Første bildene jeg knipset av hytta:


Jeg både elsker og hater denne hytta, men mest elsker. Elsker fordi den er litt koselig og fordi familien er der ofte og jeg er derfor ofte alene hjemme. Hater den fordi jeg noen ganger må bli med på hytta (det er jo litt koselig, men ikke når det blir lenge av gangen, men heldigvis er det ikke så ofte jeg må bli med) og fordi jeg synes av og til det er ganske trist å være så mye alene hjemme, spesielt siden jeg sulter ihjel da.


Soverommet mitt på hytta.


Jeg vurderte allerede da å stripe håret, men det ble aldri noe av. Husker ikke helt, men tror kanskje Therese benyttet seg av denne stripefargen, den berørte i allefall aldri mitt hår. Var skikkelig redd!


Meg :):) Hadde ganske mørkt hår på den tiden, har en mye mer naturlig brunfarge nå.


Var mye og trente på SATS sammen med Mariell. Husker det var på denne tiden jeg brydde meg mer om trening enn skolen, var vel kanskje her det begynte å gå til helvete.


Tøyde også mye :)


Så var vi mye hjemme hos Mariell og spiste middag, før eller etter trening. Spiste masse sunt, her spiste vi fisk ser jeg:)


Var på skolen også, litt sånn av og til når det passet meg. Jeg var så kul. Må forresten ikke glemme at akkurat på denne dagen da disse bildene ble tatt, ble jeg tante! Lille Lukas gullet mitt blir hele 1 år i morgen <3


Min bror Raade og meg ♥ Han er faktisk i Thailand for øyeblikket og koser seg, heldiggrisen!


Raade syr inn/ut osv sine egne bukser.. Og kompisene sine. Det er spesielt, men kult! Handy gay!

Jeg prøvde punktvipper for første gang, og lagde en anmeldelse siden jeg var så fornøyd med resultatet:


Synes fortsatt punktvipper er helt supert – naturlig og rålekkert – men er ganske tidskrevende og feste hver enkelt punktvipp så bruker heller vanlige.

Therese fikk sponset fine kjoler fra fashionlove.no, så da måtte jeg være mådæll:

Var på fest hihi:


Enja ♥


Brukte denne genseren MYE. Den er digg!


Fikk sponset noen fine sko som overraskende nok eksisterer fortsatt, de har gjennomgått MYE. 

Dere var forresten mye flinkere til å kommentere på den tiden, enda jeg hadde mye mindre lesere. Synes dere skal bli like flinke nå, setter stor pris på tilbakemeldinger vet dere!

– Hvem av dere leste bloggen min i Februar 2011?

116 kommentarer

Siste innlegg