Ulemper ved å være toppeblogger

Blottlegger oss :(
Det er ikke bare snille mennesker der ute som vil deg alt godt. Ved å skrive en stor blogg blottlegger man mye av privatlivet sitt til alle forskjellige mennesker, man forteller hvor man bor, hvor gammel man er, hvilken skole man går på, hvor man jobber, hvilke venner man har, hva man gjør til nesten enhver tid – ja, egentlig alt. Ikke ofte jeg tenker over det, men TENK hvor skummelt det egentlig er. Enhver psykopat kan lett finne deg, om den ønsker. Finnes mange skrekkhistorier, og en av de er opplevelsen Andrea Badendyck hadde som dere kan lese om her. Tror ikke det vil bli den siste som omhandler en blogger! Vi “ber” jo om det (om man kan si det på den måten, selv om man ikke kan det heller). 

Utover skolen :(
Ganske sikker på at de aller fleste bloggerne som driver en aktiv blogg lar den gå litt utover skolen. Man bruker MYE tid på bloggen, og er ofte jeg prioriterer bloggen framfor skolearbeid. Oppdatere blogg, sjekke mail, svare kommentarer, så skole. Helt feil! Det er en grunn for at jeg går 1. året om igjen, men det handler selvfølgelig ikke bare om bloggen altså. 

Bortskjemt og kravstor :(
Herregud, at jeg skriver dette.. Men som blogger blir man bortskjemt. Ikke av foreldre, men av bloggen. For hjemme får jeg ingen penger, men det behøver jeg heller ikke, for har mer penger enn folk på min alder. Man mister rett og slett litt verdien av penger, og det er skummelt! For tenk den dagen bloggen går til helvette. Men innen den tid har jeg spart opp såpass stor sum at jeg kan kjøpe/lett ta lån til leilighet.

Folk dømmer deg :(
Folk skaper et bilde av hvordan du er som person ut ifra å lese bloggen. Derfor må man tenke litt over hvordan man vil fremstå, men folk er uansett forskjellige, andre sine øyne ser noe annet enn ditt. Noen mener jeg fremstår som overfladisk bitch, mens andre synes jeg virker jordnær og snill. Siste stemmer seff! x)

Konsekvenser :(
Jeg er veldig sånn som står for det jeg gjør, bryr meg ikke så veldig hva andre måtte mene. Jeg deler mye, og legger ikke skjul på at jeg ikke er et glansbildet. Noe er kanskje på kanten, men for det om tenker jeg hele tiden over konskvenser jeg kan få senere i livet, med tanke på arbeidsgivere og slike ting. Er enkelte bloggere som kan slite litt der vil jeg tro! 

Haters og stygge kommentarer :(
Hehe, haters driter jeg i! Beklager og måtte si det, men stygge kommentarer sårer meg ikke litt en gang. De fleste stygge kommentarer handler om utseendet til bloggeren, og det er ikke alle som takler det like lett. Jeg vet jeg har stor nese, ikke perfekte tenner, skjevt smil, ikke verdens peneste (og i allefall ikke uten sminke) og alt det enkelte skal slenge i kommentarfeltet. Om dere synes jeg er stygg, så er det helt greit for meg, for JEG synes ikke jeg er stygg, selv om jeg har et par komplekser, men de kan jeg fint leve med. Det er vel det som telles?! Når man blir litt moden i hodet og trygg på seg selv så skjønner man at et perfekt utseendet ikke er alt verden dreier seg om. Men konstruktiv kritikk elsker jeg derimot! Anbefaler forresten alle å lese dette innlegget til fantastiske Elise/livingdoll, som handler om akkurat dette.


Bildet lånt av Ulrikke Lund

Igjen, et veldig ærlig innlegg. Love it or fuck off ♥ 

42 kommentarer

Siste innlegg