Hacket

Ironisk, eller hva? Rett etter jeg postet reklameinnlegget om Internet Explorer og sikkerhet på nett la jeg meg for å ta en powernap. Våknet av at en venninne ringte meg for å fortelle meg at bloggen var blitt hacket. Sjekket bloggen og da hadde hackeren postet dette innlegget: 


Taper much

Ble mildt sagt dritstressa, og kontaktet Rafiq (sjefen bak blogg.no) asap. Fikk heldigvis ordnet opp med bloggen med en gang, byttet mail og passord. MEN var selvfølgelig ikke bare bloggen som var/er blitt hacket, både mailen, facebook og twitteren min også. MILDT STRESSA DA! Alle personlige meldinger på facebook, viktige mailer og mye annet. Engstet meg mest for facebookmeldingene mellom meg og Therese haha, der var det nok mye juicy han kunne terrorisert meg med. Deaktiverte facebooken 15 minutter etter at det stod at passordet var byttet, soo It ain’t gonna happen, Nordlulzpusi!

Kjære deg, Nordlulz! Du vet vel at man lurer ikke en luring? I morgen får jeg tilbake facebooken og mest sannsynelig mailen også. Twitteren bryr jeg meg ikke om, så den kan du bare beholde.  

37 kommentarer

Siste innlegg