Dalmatiner

I dag har vi hatt fri fra skolen, så vi har vært på stranden i hele dag (no shit). Her har vi bare 4 skoledager i uken, hvor hver skoledag varer i 3,5 time, så vi overlever. Vi nordmenn lærer aldri, og i allefall ikke jeg og Therese, vi tror at huden vår tåler all verdens med sol så vi begge har selvfølgelig begynt å flasse. Men det går bra, noen dager i solen så er vel dalmatinerflekkene borte. Jeg må bli flinkere til å smøre meg, men man merker liksom ikke at man er brent før man kommer på hotellet, og da er det for sent. Solen er så vanvittig sterk her, har aldri vært borti noe lignende!

Kvelden har vi tilbringt på en finere resturant hvor vi fikk servert skikkelig biff med grønnsaker og bakt potet, nam det var så godt! Smakte akkurat som hjemme, nesten så jeg fikk litt hjemlengsel, men det er bare pga maten! Så dro vi tilbake til hotellet, og ENDELIG fikk jeg hooked up med han fyren jeg er litt småinteressert i (ikke på den måten, men alle trenger jo en sommerflørt, right hehe?). Jeg synes han er den kjekkeste på hele språkreisen, men det vet han tydeligvis veldig godt selv også, selvfølgelig! Jeg ska få han med på et bildet i morgen så dere får sett han, veldig søt :)


Dalmatiner, så pent :):)

 


Kom noen nye franskmenn i dag, så vi hadde “Surf Party” for å ønske de velkommen. Therese fant seg en sommerflørt blant de nye, så hun er i allefall fornøyd haha! 


Amerikans snus, funket og smakte helt greit. 


Meg og Silje. Pen med solkrem på leppene


Bikini fra Victoria’s secret. 


Tuva <3 Silje 


See søte ekornet, de finnes overalt her! Den lå helt dau på trappen, så var heldig og fikk tatt et close up-bildet. 

Men nå er det sengetid her i Florida, vi begge trenger litt beautysleep før datene våre i morgen. Italienere og franskmenn er ikke så aller verst alikevel!! Kanskje vi skal bli kjæreste med dem og flytte til Frankrike og Italia, hmm time will show. Only live once, you know! 

41 kommentarer

Siste innlegg