Graduation og hjemreise :(

Nå har vi alle 150 EF-studenter reist hjem til hver vår kant av jorden, så nå er jeg med andre ord hjemme i lille Norge – som forresten aldri før har føltes så.. lite! Blir trist av å tenke at at sannsyneligheten for at vi møter de andre nye, utenlandske vennene våre, er utrolig liten! Antageligvis aldri. En liten smule godt å komme hjem, men savner faktisk Florida utrolig mye allerede. Er blitt så vant med å omgås masse mennesker 27/7, så føles egentlig bare helt merkelig akkurat nå. Rett og slett veldig ensomt og tomt! 

Trist at eventyret er over, men sitter igjen med både venner og minner jeg aldri vil glemme. Skulle ønske jeg bare kunne skrudd tiden tilbake 28 dager for å få oppleve alt om igjen. USA er fantastisk, skal uten tvil tilbake i nærmeste framtid (kanskje helst når jeg er 21 år, haha)!

Siste dagen vår hadde vi “Graduation” hvor vi feiret at vi hadde fullført skolen/språkkurset. Litt sånn filmfølelse av det hele – utrolig kult å få en slik hatt, få ropt opp navnet sitt, få diplom, bli tatt bildet av sammen med lærerne, og ikke minst kaste hatten høyt i sky!


Nesten alle de norske – fem stykker. Fantastisk gjeng!


Savner dere allerede jenter, Lema og Andrea <3


Prikken over i’en


Meg og mine to lærere, Ric and Daniella.


Overlykkelig ass..

Så var det et tårevått avskjed på flyplassen i Miami med de Italienske favorittguttene våre 🙁 Marco, Giacomo og Oscar ♥


<3<3<3


Marco!! Typisk den gutten som skal tøffe seg, men som egentlig er en kosebamse på innsiden 🙂


Sykt rutinert pakker! 10 gram fra å ha overvekt!

Meeen! Det beste med å komme hjem var definitivt å kjøpe ny, hvit, fiiin iPhone (mistet min gamle i havet i Florida, for de som ikke har fått det med seg)! Dro faktisk direkte fra flyplassen og kjøpte denne herligheten, tre uker uten iPhone er ganske grusomt! HELLO INSTAGRAM, ENDELIG!!! @tuvaw 

45 kommentarer

Siste innlegg