Unblogged pictures

Herregud så jeg savner Florida! Ofte er det jo sånn at man synes det er deilig å komme hjem fra ferie, i allefall hvis man har vært borte èn hel måned – men jeg synes faktisk aldri det er deilig å komme hjem (utenom når jeg har vært på hytta da haha). Et tegn på at man kanskje burde flytte? Jeg er rimelig sikker på at jeg blir å flytte utenlands for et år eller lengre så snart jeg er ferdig med VGS. Det at man blir deprimert av været kan jeg skrive under på, jeg får ikke lyst til å gjøre noe som helst. Idag har det forsåvidt vært fint vær, men selvfølgelig har jeg sovet bort dagen.. Ellers har jeg ryddet og vasket litt i leiligheten, etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg innsett at jeg ikke lengre har foreldre som vasker huset .. hehe. 

Pga dårlig nett i Florida fikk jeg ikke blogget så mye som jeg skulle ønske, så derfor er det flere bilder jeg ikke har delt med dere enda:


Det jeg savner mest utenom alle folkene er uten tvil stranda og varmen!! Hadde gjort ALT for å oppleve alt om igjen. Jeg og Therese planlegger faktisk en ny sydentur om ikke alt for lenge, håper det lar seg gjøre!!


Når det først begynner å regne i Florida HØLJER det ned, 10 minutter før dette bildet ble tatt var det sol og skyfri himmel!


Marco <3 


Fra vi var på baseball-kamp


Andrea, Oscar, Jules og meg <3

Universal studio & Adventure Island:

Det jeg synes var mest spennende i og med jeg er stor Harry Potter-fan, var selvfølgelig “Galtvort” og “Galtvang” :) 


På innsiden av “borgen” var det en sånn simulator karusell. Vanskelig å forklare hvordan det var så gidder ikke, men var sykt kult i allefall! Fløy på sopelime osv. Haha


Alle husker vel Hermine i denne kjolen fra Harry Potter og ildbegeret :)


Verdens største Hard Rock Cafè

Fantastiske minner! 

62 kommentarer

Siste innlegg