Å trene med silikon

Wow, i morgen er det akkurat 6 måneder siden jeg tok brystimplantater. 22. Mai var dagen, tiden har gått utrolig fort. Jeg er fortsatt utrolig fornøyd med resultatet og jeg angrer ikke noe. Jeg har vendt meg til de “nye” brystene mine, og jeg tenker selvfølgelig at de er en del av meg nå, om dere skjønner. Når jeg ser på før-bilder kan jeg nesten ikke huske hvordan det var å ha så småe pupper. 

En leser lurte på om jeg kunne skrive litt om hvordan treningen gikk i etterkant av operasjonen, fordi hun leseren som lurte tok selv brystforstørrelse for 3 måneder siden og enda kjenner smerter/ubehag når hun trener. Jeg var veldig optimist og tenkte at sykling og bentrening var ingen problem, så jeg tok et par økter bare 3 uker etter operasjonen. Det var ikke direkte smertefullt, men veeeldig ubehagelig og jeg følte litt stikking i arrene. Selv om man trener ben bruker man muskler i hele kroppen, så det er absolutt ikke til å anbefale så tidlig, så jeg måtte nok innse at jeg måtte vente litt til. Det er utrolig viktig at man lytter på kroppen etter en slik omfattende operasjon, arrene og puppene trenger tid for å gro, så uansett hvor rastløs man er for å komme seg tilbake på trening burde man ta det helt med ro. Bedre å vente litt ekstra. Noen rolige fjellturer gikk jeg forresten også, som et annet alternativ for trening siden vektløfting var utelukket – bare fordi jeg var så innstilt på å komme meg fortest mulig tilbake til normalen. Det gikk jo greit, men absolutt ikke nødvendig å forhaste seg, som sagt.  

Når jeg innså at jeg måtte legge treningen på is en stund, dro jeg jo til Florida 4. Juli, som da var ca. 7 uker etter operasjonen (husker det veldig godt, siden det var rett før Floridaturen jeg kunne gå over fra å bruke sportsbh til vanlig) hvor jeg heller ikke trente noe som helst hele den måneden jeg var der. Når jeg kom hjem vil jeg tro at kroppen var klar for normal trening, men da hadde jeg kun alkohol og byturer i tankene ettersom jeg synes det var veldig deilig og befriende å flytte for seg selv midt i sentrum med uteplassene som nærmeste naboer. Så hele august og store deler av september gikk til festing og null trening, før jeg begynte å gå lei av hodepine og usunn mat, og ikke minst innså at kroppen jeg hadde trent opp fram til operasjonen FAEN ikke var til å kjenne igjen. Jeg tillater ikke kroppen min å forfalle, så jeg børstet støvet av SATS-kortet og begynte å trene igjen, både styrke og kondisjon. 

Da var det vel gått en 4-5 måneder siden operajsonen (helt sykt å tenke på at tiden var gått så fort, og at jeg faktisk hadde hatt et treningsopphold SÅ lenge), og da var det ingen problemer å trene. Nå trener jeg som aldri før, og puppene er ikke i veien på noen som helst måte. Så du som skrev til meg må bare ta det helt rolig å lytte på kroppen. Men om det fortsetter at du kjenner smerter/ubehag når du trener, så ville kanskje jeg ha kontaktet klinikken. Kan jo faktisk hende at noe er galt, men mest sannsynlig ikke da, kan bare hende kroppen trenger litt mer tid. Vet ikke om du ble noe klokere, men det var i allefall min opplevelse når det kommer til trening i etterkant av brystoperasjon. 

Så var det de etterspurte før- og etterbildene. Fant noen bikinibilder fra sydenturer jeg kan vise, så slipper jeg å stille meg opp i BH. Blir liksom litt mer “uskyldige” bilder. 


Disse bildene er tatt August 2011 når jeg var i Tyrkia. Ikke så mye pupp der. 

 
Florida i Juli i år. Veldig fornøyd med størrelse, fasong og alt.  

74 kommentarer
    1. Tror det du har gjort må være den fineste brystimplantasjonen(?) jeg har sett!:) veldig fine, naturlige og kjedelige! Og syns også du har gjort det med god grunn og det er det mange ganger folk ikke gjør 🙂

    2. Hvor mye betalte du for silikon? Hvor my blir det viss du ikke skal ha så mye?:)

    3. Hvorfor fikk du silikon så tidlig? 🙂 Synes du ble kjempefin, men det er jo mange leger som nekter selvom man er 18 siden det ikke er grunn nok. Kan det være fordi du har hatt det vanskelig i livet med tanke på foreldrene dine osv?
      Og en ting til, når får vi vite om det oppholdet du hadde for en stund siden? Digger deg Tuva!!

    4. Var fast bestemt i ca. et halvt år på at jeg skulle ta silikon da jeg ble 18, men de 30 tusen kronene det koster var umulig å få tak i, så får leve med å være 18 og ha mindre pupper enn en normal 14-åring. Så snart jeg får nok penger bærer det nok til operasjonsbordet her og 🙂

    5. hei! jeg har lenge vurdert å ta silikon, ikke så utrolig mye men noe lignende det du har. men jeg lurer på om man ikke får strekkmerker? kanskje litt dumt spørmål, men er det mulig?

    6. hvilken bh’størrelse brukte du før du tok silikon ? – synes at du kledde begge deler, og det så naturlig ut nå selv om du har silikom 🙂

    7. Okei, jeg lurte på en ting.. Er 15 år, og er ikke tilfreds med puppene mine en plass! De er så sykt små, og jeg vil være stolt av kroppen min! Jeg er tynn, men ikke for tynn! Når kan man ta en slik operasjon, og anbefaler du dette til yngre folk?
      Hadde satt pris på en tilbakemelding 🙂

    8. synes nå egentlig det så bedre ut før, bilde nr 2 var det kjempefint på!
      men nå har jeg selv tatt brystreduksjon og synes ikke store pupper er pent.

    9. HVILKEN STØRRELSE I BH BRUKER DU NÅ OG HVILKEN STØRRELSE BRUKTE DU FØR? SVAAAAAAAAR<3 VÆRSÅSNILL!!! sier:

      VÆRSÅSNILL Å SVAR MEG PÅ ET INNLEGG!! ER FAST LESER AV BLOGGEN DIN<3

    10. Du ser helt fantastisk ut. Er så flott at noen kan gå fram som et godt forbilde å ta silikon, men fremdeles ha en “normal” størrelse. Blir bare mer og mer sikker for hver dag, etter at jeg så det første innlegget ditt som jeg kommenterte, om du husker det. Er forresten kjempe kjekt at du har begynt å blogge mer om trening også, spesielt når jeg deler lik interesse! Heier på deg. Du er et godt forbilde Tuva, stå på 🙂

    11. Det ser så naturlig ut! Veldig fint, ser godt hvorfor du gjorde det, har hatt lyst på silikon selv i flere år! Jeg har kanskje ikke kjempe små, men ikke store nok! 🙂

    12. Du ser kjempebra ut, Tuva! I dag er det akkurat to uker siden jeg selv tok silikon. Har også 300g, akkurat som deg. Synes ikke det er fint når det er alt for mye og ser unaturlig ut. Jeg blir gal av å ikke kunne trene! Går mye tur, men det er det eneste. Tør nok ikke begynne med noe som helst form for styrketrening før etter 6 uker, siden jeg har blitt anbefalt å vente såpass lenge.

    13. Ah du er nok blitt mitt forbilde! Helt fantastisk hvordan du setter deg mål, og oppnår dem! Kroppen din er ganske smashing også, noe jeg selv jobber med for tiden. Lurer på hvordan treningsprogrammet ditt ser ut? Lyst å lage ett innlegg om det til oss treningsglade mennesker? Og kanskje skrive om hvordan du gjorde det i begynnelsen, har økt vekt, tempo osv. Hadde vert til kjempehjelp! 🙂 STÅ PÅ VIDERE forresten!

    14. Må si du kledde dine naturlige bryster best!
      De nye ser forsåvidt ekte ut, men kroppen din kler de naturlige best.

    15. Folk som sier puppene ser naturlige ut, hva mener dere med det?… En tynn jente har ikke så stor pupper! Det er ikke naturlig i det hele tatt! Bare i pornoverden! Men for all del, de er jævla deilige og se på! Ingenting imot puppene dine!! Digg!

    16. For noe tull til deg over her. Jeg var ganske lik tuva sin kroppsfasong og hadde store pupper.[nå fler år senere så er kroppen forandret, men puppene hører liksom mer til kroppen min nå enn før…

    17. Du ser veldig bra ut Tuva! 🙂 Jeg tok selv silikon den 31. mai i år. Og jeg ser ei over her (helena) som lurer på om man kan få strekkmerker. Og JA det kan man. Jeg sliter med at jeg får veldig lett strekkmerker, og puppene var ikke noe untak dessverre. Men det er veldig individuelt. Heldigvis så blir strekkmerkene mindre synelig fra dag til dag 🙂 Totalt verdt det!

    18. aaaaaltfor store etter operasjonen! må bare få sagt det, ikke for å være slem eller noe slikt, men det var mye finere før. Små bryst, hva er problemet? andre med små bryst som leser dette og som tidligere ikke har sett problemet, hva tror du de tenker nå? synes dette skaper et litt press på at små pupper ikke er fint, og at alle burde ta operasjon for å få større, synes ikke det blir helt rett… men det er min mening! Ellers, syyykt fin brunfarge!

    19. Du har utrulig fin kropp! misunne dæ veldig… Glede mæ til å se forskjellen på kroppen din når du har trent ei god stund. E så utrulig fint med trente jente og da spessielt jente med six-pack! holde på å jobbe mot et sånn mål skjøl, å du inspirere mæ veldig! akkurat nu e æ satt ut av trening p.g.a sykdom.. men etter jul e æ klar før fight igjen! 🙂

    20. Tusen takk for svar på spørsmålet mitt, Tuva!
      Det er godt å vite at du også ventet (frivillig eller ikke! Hehe!) noen måneder med trening. Jeg fikk beskjed om at kroppen skulle være klar for lett trening etter 6 uker, og det stemte overhodet ikke… Så jeg fikk litt panikk når månedene gikk og jeg fortsatt ikke klarte å trene. Jeg skal vente til det er gått 4 måneder, så får jeg kontakte klinikken om ubehaget ikke har gitt seg da.
      Du ser kjempeflott ut, Tuva! 🙂 Og jeg digger å se at musklene dine begynner å vises skikkelig godt nå. Keep up the good work; både med blogging og trening!

    21. Hvordan var operasjonen? lagde de snitt i navlen og lagde tunneller opp til puppene? snitt på undersiden av brystet? eller rundt areolene/brystvortene? 🙂 hadde vært kjempefint om du svarte på det!! 🙂

    22. Tenkte å svare på noen spørsmål fra kommentarfeltet.
      Jeg tok det pga jeg hadde så små pupper, tok 250gram og det ble et veldig naturlig resultat (Synes mine ser mer naturlig ut enn Tuvas, mine er bittelitt mindre).
      Jeg hadde A før, og 250gram ga meg en fin og fyldig C. Bittelitt mindre enn tuva.
      1. Silikon koster mellom 28-34 tusen i Norge. Personlig anbefaler jeg fornebuklinikken(oslo). Veldig bra garanti har de også, noe som er viktig siden ikke alle pupper “tar” i mot silikon like bra (kapseldannelse kan skje).
      2. Jeg fikk ikke strekkmerker, men jeg tror legen ser an hvor mye du har plass til i puppene dine.
      3. De fleste legger inn silikonen under puppene (snitt nederst på puppen)
      4. Husk at mange går litt opp i vekt etter de har fyllt 20, og da blir puppene også større. Legg heller inn for lite enn for mye! Man ser fort litt kraftig ut med store pupper. …og en annen ting. Silikonpupper er aldri like myke som naturlige,pupper er, og de fleste BH’er med innlegg blir sittende litt rart.

    23. Må bare si at jeg beunrer at du snakker så åpent om det uansett om du kanskje har fått hørt mye drit om det. Bra du tar egne valg så DU blir fornøyd, det som er viktig 🙂

    24. Du har så fin kropp! Er sjalu! Synes selv jeg har så småe pupper, men er bare 15. Hvis ikke de vokser så skal jeg også ta silikon. Tenker bare litt på om det føles fake ut ?

    25. kjempe fine pupper! har tenkt på silikon lenge nå, men er ikke 18 før om 4 måneder. men jeg har bare ett spørsmål angående dette, må puppene være ferdig vokste før en eventuell operasjon?

    26. Hei!
      Trener en del styrke selv. Lurte på om du tok silikon over eller under muskelen?
      og i det tilfelle, hva er best?
      Har hørt at det kanksje er best å ta over når man trener mye styrke trening, men kommer det an på hva slags styrke du trener?
      For ønsker å ta under muskelen med tanke på at det kanskje ser best ut på meg. .

    27. så fint det ble ! du kledde det kjempe godt. Likete veldig godt størrelsen din, de var ikke overdrevent store. men hvor mye kosta det å ta silikon? og hvor gjorde du det?? Har tenkt til å ta det selv..

    28. Heia Tuva! 🙂 Jeg lurer til på hvor du kjøpte de sports bh’ene som du må bruke etter operasjonen? 🙂 Håper du kan svare, for jeg skal opereres no snart, og finner ikke sports bh med åpning :/

    29. Du er perfekt uansett, men jeg er helt enig med deg at hvis det er noe du ikke liker med deg selv, forandre det!! Når jeg er gammel nok, og har fått penger nok skal jo jeg ta neseoperasjon, og hvis jeg ikke får større pupper blir det nok operasjon der å <3

    30. Du så MYE bedre ut før operasjon. Størrelsen på puppene dine er alt for store i forhold til kroppen din, om man ser lang vei at du har tatt silikon.. Jeg har selv tatt silikon, og jeg var livredd for å få for store pupper. Det er selvfølgelig ditt valg, men du la på deg ”10 kg” med de brystene, og de ser veldig unaturlig ut… I am sorry

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg