Hvorfor ikke bare vorse hele natten

Wiii har faktisk så masse blogglyst akkurat nå! Håper den varer mer enn èn dag hehe.. Kroppen og hodet begynner å komme seg litt etter gårsdagens. Måtte litt burger king-mat til for å få meg i gang. Sorry at jeg er et så syyykt dårlig forbildet liksom når jeg sier det, men jeg aner ikke hva det vil si å “drikke med måte”. Må slutte og drikke snart, for jeg drikker meg jo mer full enn det jeg gjorde som 15 åring, faktisk. Nei nåå skal det bli mindre alkohol framover.

Var som jeg sa hos Renate på bursdagsvors i går. Det var sinnsykt hyggelig! Hun hadde stelt i stand med tapas og masse snacks, flink vertinne! Det var en god blanding av jenter jeg kjenner godt og mindre godt, og det liker jeg. Ute på byen var det som det alltid pleier å være, husker egentlig ikke så sykt mye med andre ord, men kommer meg heldigvis alltid trygt hjem. Vors er alltid best, hvorfor ikke bare vorse hele natten. Har stjelt bildene fra Renate sin blogg – som jeg forresten synes dere skal besøke. Hun fortjener skryt, kjempeflink å oppdatere!


Oh myy gaaad disse var så sykt gode!! NAM må få oppskriften!


HEHEHHEHEH! Spaserte ned til Renate siden hun ikke bor så langt unna, med hetta på hodet fordi det var så kaldt. Ødela jo selvfølgelig håret mitt så her ser jeg at jeg hadde gitt helt opp og bare slengt det i en stygg hestehale, as always. Pent!

Hvorfor gidder jeg egentlig å stå foran speilet i timesvis før jeg skal ut, når jeg uansett ser helt jævlig ut etter ei flaske vin. Sååå fornøyd med resultatet rett etter jeg er ferdigsminket, men så bare bææoom håret alle veier og ja.. Fikk såklart ikke tid til å ta ordentlige bilder med kamerastativ, så knipset bare full fart i speilet før jeg dro avgårde. 


Kjolen er heeerfra

40 kommentarer

Siste innlegg