Almost black

Wæoow, da var det plutselig søndag igjen. Finnes det ikke en pauseknapp, tiden går alt for fort. Men heldigvis er det vinterferie snart (vet mange har denne uken, men ikke vi). Jordild har vært hos meg i helgen, men har ikke sett stort til henne. Hun er hos Raade akkurat nå, men kommer vel snart. Skal få tatt noen bilder med henne når hun kommer, for det er jo lenge siden dere har sett henne. Jordild er lillesøsteren min, for dere som ikke henger med. 


Var ute en tur i går, men ble en ganske kort tur, for plutselig fant jeg Vegard så dro vi hjem til han i stedet. Blir fort sånn når man er blitt kjedelig kjærestepia. Vet ikke hvor hun befinner seg, men tror Therese er litt sint på meg for at jeg plutselig ble borte, enda jeg looovde å ikke stikke fra henne.. Dagens outfit fikk jeg låne hos Vegard, som er x antall størrelser for stor, haha. 


Var jo hos frisøren på fredag. Veldig uvant, men veldig fornøyd med mørkere hår igjen! Farget og klippet meg hos Centimeter, som jeg var vært hos mange ganger før. Skal vise dere bedre bilder senere med speilrefleks, må bare stelle meg litt først. 

29 kommentarer

Siste innlegg