Bestått

Et STORT steg nærmere lappen; BESTOD TEORIEN I DAG ♥♥♥ Virkelig på tide, har hatt planer leeenge om å gjøre det, men har ikke turt faktisk, selv om jeg har følt meg ganske klar. Brukte ganske lang tid, 25 minutter, men fikk bare 2 feil av 7 tillatte, som er veldig bra. Og første forsøk til og med, vet flere som failer mange ganger før de består. Jeg var så bestemt på at jeg skulle klare det på første forsøk, akkurat derfor jeg hadde litt “angst” for å ta den i tilfelle jeg failet, haha!


Et tips alle har gitt meg er å ikke gå tilbake for å rette på noen svar, da svarer man ofte feil, om man ikke er HELT sikker på at man svarte feil første gangen. Det jeg gjorde var å krysse av og svare på alle de enkle spørsmålene, som jeg var helt sikker på svarene. Når jeg kom til spørsmål jeg ikke var 100% sikker på, hoppet jeg over de, så gikk jeg tilbake helt til slutt, tenkte meg godt om før jeg svarte. Brukte lang tid, veldig lurt å lese spørsmålet veldig nøye, for kan være mange lurespørsmål. 

Det er jo torsdag, så den skikkelige feiringen tar jeg i morgen når det er russe-rave-party. Men litt digg må man unne seg når man har vært så flink, så stakk innom 7eleven for å kjøpe litt candy, snus og cappucino. Jeg har et samarbeid med 7eleven for tiden, så jeg har vært så heldig og fått tildelt flere gavekort med 250 kr på som kan brukes på 7eleven (såklart), som jeg skal dele ut til dere om noen dager. Noen som har lyst på det? Grunnen til samarbeidet er for å fortelle dere om det nye kaffemerket deres, som heter “Caffe Rosso”, som man kun finner på 7eleven. Jeg er ikke kjempeglad i kaffe, men cappuucinoen var absolutt kjempegod og verdt turen innom, nam ♥

62 kommentarer

Siste innlegg