Svar på spørsmålsrunden – Vegard svarer

Hvordan er Tuva som kjæreste? – Tuva er en flott kjæreste. Hun er veldig ærlig av seg og utrolig snill. Hun er en sånn kjæreste som alle gutter ønsker seg.

Skal du og Tuva flytte sammen når Tuva flytter ut av leiligheten med Therese? – Vi har pratet om det og det er noe vi begge har lyst til. Så får vi se hva som skjer!

Hva syntes du om at Tuva har vært vekke fra bloggen så lenge? – Jeg synes Tuva er veldig flink til å blogge. Og jeg leste tilogmed bloggen hennes før vi ble sammen. Så jeg synes det var dumt med en så lang pause, men nå virker det som at blogglysten er tilbake!

Hva liker du best ved Tuva? – At hun alltid er ærlig. 

Er hun sexy? – Oh yes!

Hva synes du om kroppen, ansiktet og utseende generelt til Tuva? – Tuva er verdens vakreste jente! Hun er i mine øyne helt perfekt utsendemessig.

Hva synes du om at hun tok silikon? – Å ta silikon er en ærlig sak. Det gjør ikke meg noe at hun har silikon. 

Hva er det beste tuva kan gjøre for deg? – Det beste Tuva kan gjøre for meg er å være seg selv.

Kan du se for deg en fremtid med henne? – Ja, helt klart. Jeg trives veldig godt sammen med Tuvasen!

Trener du mye? – Jeg trener ikke så veldig mye nå. Rundt 4 ganger i uken. Trente mye mer før.

Er dere mye med hverandre? – Vi er nok sammen med hverandre hver eneste dag.. Føles rart når vi ikke er med hverandre.

Verste uvanen til Tuva? – Hun raper når hun drikker brus! 

Hva syns du om at Tuva røyker og snuser? – Tuva er 19 år og gjør som hun vil. Hun røyker kun en sjelden gang når hun drikker. Jeg snuser selv.

Hva synes du om at Tuva har startet å blogge igjen å hva synes du generelt om bloggen? – Jeg synes det er kjempebra at hun har begynt å blogge igjen. Blogg er en fin måte å få utrykt seg selv på. Er også imponert over hvor gode og trofaste fans hun har!

Hva synes du om klesstilen til Tuva, i og med at hun kler seg ganske ”løst” kan man si. Hun viser utrolig masse hud, og det liksom du nok siden du er gutt, haha! – Et ganske morsomt spørsmål. Tuva kler seg ikke løst, som du skriver. Unntaket er vel når hun skal ut og kler på seg kjoler osv. Synes hun har en veldig bra klesstil, hun er alltid riktig kledd!

Hva er aldersforskjellen mellom dere? – Den er bare noen måneder. 

Hvordan forhold har Tuva til familien din? – Tuva er veldig godt likt i min familie. Det er også svært viktig for meg at hun passer inn der. Hun gjorde et godt inntrykk fra dag en. 

Hva har dere gjort på ferien? Har dokker hatt det kjekt sammen? – Vi har nok gjort det man bruker å gjøre i syden. Badet, solet oss og spist masse god mat. Noen øl er det også blitt!

Hvordan fortalte hun deg at hun har tatt restylane og silkon. svar ærlig og ikke vær en dritt – Siden du spør så pent, så skal jeg svare deg ærlig og ikke være en dritt. At hun hadde silikon skrev hun vel på bloggen, så tror det var der jeg fant det ut for første gang. Restylanet kan jeg ikke huske. 

Hva var førsteinntrykket ditt av Tuva? – At hun var slående vakker og en intressant person. 

Hvorfor falt du for Tuva? – Fordi hun har alle egenskapene som jeg ser etter i en jente. Ærlig, snill og behagelig å være sammen med. 

Hvordan er Tuva til hverdagen? Er hun energisk og glad, eller mer slapp og vil sove? – For å være helt ærlig, så varierer det litt! Som regel er hun energisk og glad men noen ganger er hun et dovendyr! Spesielt om vinteren, da må hun sparkes ut av senga!

Bruker du/dere betakaroten når dere er i syden? Dere blir jo så brune!! Eventuelt har dere noen tips til hva man kan gjøre for å bli fortere brun? – Vi har ikke brukt betakaroten. Men det funker sikkert det også! Har ikke noe tips, er ingen solkonge. Men det er viktig og bruke høy faktor de første dagene!

Er hun god i senga? – Det medfører riktighet..

Hvorfor begynte hun å blogge, var det mangel på penger? – Etter og ha lest noen kommentarer virker det som mange er opptatt av pengene. Etter hva hun har fortalt meg er ikke pengene det største motivet for å blogge. 

Hva synes du om jenter som tar silikon og restylane? og hvordan uttaler man “restylane” – Jeg synes silikon er helt greit. Når det kommer til restylane, er det noe jeg er helt i mot. Jeg synes ikke det er noe jenter burde ha et fokus på. Da det ser helt unaturlig og falskt ut. Tror det uttales “restylan”

Gikk hun tom for penger siden hun begynte og blogge igjen? – Aldri tomt for penger så lenge hun er med meg. 

Viser hun seg uten sminke for deg, eller sminker hun seg hver gang dere skal møtes? – Tuva bruker egentlig sjeldent sminke! Jeg synes hun er minst like fin uten sminke, som med. 

Hvor ofte har dere sex? – Så ofte som mulig..

37 kommentarer

Siste innlegg