Life is too short to be badly dressed

Hola! Jeg fikk så plutselig lyst til å blogge! Ett nytt innlegg i kvartalet er vel bedre enn ingenting? Jeg har tenkt mye på bloggen selv om jeg ikke har blogget. Planen var å starte i november når jeg og Vegard hadde tenkt å flytte sammen, og har gledet meg veldig mye til en ny start i ny leilighet. Men så er flytteplanene blitt utsatt noen måneder, som jeg synes er litt trasig. Men, men! Jeg bor fortsatt hjemme, og helt ærlig trives jeg ikke sånn kjempegodt med det. Det er som at alt er satt på “vent”. Føles litt som å bo i en koffert, selv om jeg har alle klærne mine, men alt annet småting står pakket ned i esker. Jeg sover på det som vanligvis er gjesterommet i huset, og føler meg litt som en gjest. Gleder meg bare til å få min egen plass! 

Vel, naturligvis har jeg ikke så mange lesere at moment, men kanskje jeg holder ut mer enn èn uke denne gangen? Noen bilder av meg, sånn i tilfelle noen har glemt hvordan jeg ser ut: 


Toppen fikk jeg av mammaen til Vegard og skjørtet er fra Gina ♥

33 kommentarer
    1. Så vakker du er!:)
      Bodde selv hjemme noen mndr i en overgangsfase, så skjønner utrolig godt hva du mener.
      Ha en fin kveld:)

    2. Hahha har vært innom bloggen din vær eneste dag etter at du sluttet og i dag ble jeg endelig possitivt overasket! Så herlig å ha deg tilbake tuva! Finn noe spennende som motivrer deg til å blogge som : video, konkurranser, spørsmålsrunde, treningsinnlegg osv 🙂

    3. Ah, finally! Blitt like skuffa hver dag frem til nå, håper du fortsetter denne gangen uten et slikt opphold mellom dette og neste innlegg, hehe! 😀

    4. Du ser virkelig helt fantastisk ut, Tuva! Håper du fortsetter med bloggen, har savnet bloggingen din! 🙂

    5. Har ventet på at du skulle komme tilbake!! håper du begynner å blogge jevnlig igjen 🙂 Ha en fin helg!

    6. Jeg tror aldri jeg har møtt en mer utakknemlig blogger enn deg. Jeg skjønner at du kanskje ikke har hatt motivasjon osv til å blogge, men vet du hva? Det går faktisk an å gi beskjed om det, i stedet for å gi folk forhåpninger. Ja, faktisk så har folk alt for store forhåpninger om bloggere; MÅ ha minst så så mange innlegg til dagen. Men det som er med deg er at du lover du skal bli bedre osv, men neida. Versegod og ta en pause, det er fult lov. Men det er også fult lov til å informere om det, når du faktisk har så mange som støtter og følger deg. Det går begge veier vet du. Du har faktisk slutta å blogge på flere måneder TO ganger. Og dersom du da har tenkt på bloggen, kunne du vel lagt igjen et innlegg om at du ikke var helt på bloggefronten eller noe….

    7. har ikke vært innom bloggen din på nesten to uker, er så fint å se at du er tilbake 😀 for hvor lenge..? haha x) du er så pen <3

    8. Har savnet deg, Tuva. Håper du fortsetter. Du er min absolutte favorittblogg gjennom tidene, kanskje fordi jeg alltid har identifisert meg litt med deg. Du er en bimbo, hehe, men du virker likevel så jordnær, reflektert og oppegående. Du er flink til å formidle, og en veldig interessant person. Koselig at du har blitt en kjærestejente også, det samme skjedde med meg på omtrent samme tidspunkt som du og Vegard kom sammen. Ikke forsvinn igjen, vær så snill.

    9. Synes kombinasjonen skjørt og svart strømpebukse er den fineste ever jeg men… Finnes ikke noe mer sexy en svarte strømpebukser!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg