Love you

I dag fylte Vegard hele 20 år og i den anledningen vil jeg gjerne dedikere et lite innlegg til han. Til han som har åpnet meg fullstendig og stjelt hjertet mitt. Han som alltid klarer å få fram et smil hos meg, og best av alt får meg til å føle meg som verdens lykkeligste jente hver eneste dag. 

Akkurat nå er han ute og sjekker ut 20-års utestedene, mens jeg som enda må vente 3,5 måneder til jeg blir gammel nok, sitter hjemme. Heldigvis går tiden alt for fort, så jeg lider ingen nød. Til helgen skal han til London for å se fotballkamp med favorittlaget, som selvfølgelig er Manchester United. Derfor ble bursdagsgaven hans fra meg noe så “kjedelig” som penger til å bruke på turen, sånn at han kan kose seg maks! Jeg er selvfølgelig liiitt sjalu siden jeg har FAKTISK utrolig nok har blitt _litt_ bitt av fotballbasillen selv. Hadde vært helt sykt rått å få oppleve fotball på så høyt nivå (og selvfølgelig shopping i London, hihi). Så neste gang blir jeg med han på fotballtur! 

Min beste venn, støttespiller, samboer og kjæreste: Gratulerer så mye med dagen ♥♥♥ Håper vi kan fortsette med å gjøre hverandre lykkelige i lang, lang tid framover! Til slutt kan jeg informere om at jeg verken er gravid eller forlovet, da det har vært flere spekulasjoner om det i kommentarfeltet!? 

26 kommentarer

Siste innlegg