Yes

Goood søndag! Yesyes, burde vinne vixen blog awards for de beste overskriftene. Men uansett, denne søndagen er heldigvis en ordentlig god søndag for min del! Våknet opp uten en fattigere konto, hodepine, kvalme eller hangover fra helvete på noen som helst måte – og best av alt sammen med verdens beste gutt ♥

Vegard var ute på byen i går, mens jeg bestemte meg heller for å være sjårfør sammen med Therese. Det var veldig trivelig med litt kvalitetstid med snuppa, og heldigvis ser det ut til at det blir mer av det framover, hihi! Skal feire bursdagen til ei venninne neste helg så jeg tenkte det var like greit å ta det rolig. Må bare få sagt det; det er så sykt deilig å kunne stole på kjæresten så mye at man slipper å sitte med en klump i magen når den andre skal ut, og ikke minst kunne dra ut selv å ha det gøy med venner uten at det skal bli noe oppstyr med kjæresten. Det er nemlig IKKE en selvfølge i alle forhold! 


Thessypussy

Jordild var på besøk hos oss i går. Mens jeg dro og kjørte med Therese ble hun igjen her hjemme og hadde vors sammen med Vegard og kompisen, haha. Bestevennene ♥♥♥


Forresten, skjønner ikke hvorfor bildene mine blir så kornete uten blits?? Hjelp! Sykt stygt og irriterende.. Noen som kan gi meg et kjapt lite fotokurs?

Søndagsmiddag hjemme hos familien er dagens viktigste gjøremål (og selvfølgelig “Bloggerne” på TV i kveld), og der skal vi få servert det beste som finnes – nemlig pinnekjøtt!! JUMMY! Hvorfor bare spise det når det er jul når det er SÅ godt??

22 kommentarer

Siste innlegg