Litt snikksnakk

Hello, hello! Det er lyst døgnet rundt og jeg blir litt smågal av det, men det føles fint for det betyr at nå er det vår og sommer – selv om det snødde for to dager siden da, men det er bare sånt vi må regne med vi nordlendinger. Jeg har enda ikke fått skiftet om til sommerdekk, men det skal bli gjort helst i morgen (hint hint, Vegard). Uansett vær!

I dag hadde vi en fotograf på besøk som skulle fotografere hele leiligheten siden den mest sannsynlig skal selges i løpet av sommeren. Som dere vet så har vi ikke bodd her så mange måneder, men Vegard skal flytte for og studere til høsten så da skal leiligheten selges. Det blir veldig spennende og se hva som skjer da, ingenting som er bestemt enda. I og med at jeg hele tiden har visst at vi ikke skulle bo her så veldig lenge så har jeg ikke “orket” å bruke så mye tid og penger på å kjøpe inn masse fint interiør for å gjøre det enda finere her, stort sett alt ble kjøpt inn da jeg og Therese flyttet sammen. Men for det om trives jeg utrolig godt her i lille, fine leiligheten vår ♥ Eneste er at jeg har savnet litt mer garderobeplass, hihi! Siden det er så ryddig her for øyeblikket så vil jeg utnytte sjangsen til å vise dere sofakroken vår:

Sofa fra Møbelringen og bord fra Skeidar. Liker veldig godt varme og koselige farger som beige og brunt sammen. Veldig fornøyd med at vi (jeg) valgte brunt i stedet for hvitt bord, det er så mye mer “varmt” og hjemmekoselig.

Det blir et veldig rotete innlegg dette her, men vil også vise dere mitt nye kamera som jeg er superfornøyd med!! Det heter Canon eos M og er så lite og nett i forhold til speilrefleksen at det er en fryd å ta bilder med. Kjøpte det for bare noen dager siden, men jeg merker allerede at jeg foretrekker å bruke det framfor speilrefleksen i flere situasjoner. Blitsen kan man ta av om man ønsker, og uten blitsen er det en betydelig forskjell på størrelsen. Kvaliteten er hakket bedre på speilrefleksen – selvfølgelig, men kvaliteten på mitt nye kamera er uten tvil kjempebra! For et par år siden kjøpte jeg meg et annet lite kompaktkamera til rundt 1000 kr som jeg ble anbefalt i butikken (space world), og tenkte det samme den gang; “Hurraaa! Et lite, praktisk kamera som jeg kan ta med meg over alt. Blir så mye enklere å blogge nå!”. Jeg brukte ikke kameraet mer enn to ganger. Kameraet sugde så jævlig at iphone 4 kameraet var bedre. Jeg ble selvfølgelig skuffet og var veldig skeptisk til å kjøpe et nytt kompaktkamera. Riktignok kostet dette jeg kjøpte nå en god del mer enn mitt forrige dritkamera, men man får vel det man betaler for tydeligvis. 3499 kr betalte jeg for det på Expert, for de spesielt interesserte.


Her ser dere forskjellen. Blitsen kan man som sagt ta av hvis man ønsker, den trenger man jo ikke hele tiden. Genialt og jeg elsker det!


Halla! Når man er så sinnsykt lat som meg som ikke gidder å sminke seg så blir det speilbilde, grimase og kameraet foran ansiktet.


Taco til kvelds på en mandag skal man ikke klage på :)

10 kommentarer

Siste innlegg