X-russefest

Heeei! Jeg må bare si tusen takk for så bra respons på mitt siste innlegg! Jeg blir så glad av å lese gjennom, tenk at så mange flotte folk leser bloggen min. Jeg blir så inspirert av å lese om deres ambisjoner, og supertakknemlig over så mange støttende ord og råd ♥ Dere er fantastiske!

Det har allerede gått noen dager siden sist, jeg er så forferdelig dårlig på å få ting gjort. Alt av obligatorisk skole er endelig ferdig, så nå gjenstår det bare skriftlig eksamen i norsk i slutten av måneden. Det betyr delvis ferie og det føles så GODT! Kunne ikke vært mer fornøyd med å komme opp i skriftlig eksamen, muntlig er så nærvepirrende og jævlig, så livet smiiler! I går var det visning på leiligheten og i dag ble leiligheten solgt, så det gjenstår bare å se når overtakelsen blir. Ser ut til at vi blir husløs i sommer.. Håper ikke det da, men i såfall blir det vel telt på oss.

Det er både konsert og x-russefest som frister meg ut i kveld, og det ser ut til at jeg ikke klarer å motså fristelsen. Skal gjøre et stort forsøk på å ikke bli for full så jeg slipper å ødelegge selveste nasjonaldagen i morgen med fyllesyke. Det ville bare vært trasig, men når det for første gang arrangeres en russefest for tidligere russ så må man jo nesten delta. Jeg har riktignok egentlig aldri vært russ, kunne vært det både i fjor og i år, men er ikke så kult å være russ når man ikke har sitt eget kull å være russ med. Kjøpte meg for det om ei russebukse i fjor, den ble vel tatt i bruk kanskje to ganger, men i kveld skal den på igjen og jeg føler på en måte at kvelden i kveld blir min russefeiring, haha. Blir nok gøøøy!

Har litt av hvert på agendaen før kvelden kan starte, så må hive meg rundt. Kan ikke love at vi ses igjen før søndag, så hvis ikke ønsker jeg dere alle sammen en kjempefin 17. mai feriring ♥♥♥

7 kommentarer

Siste innlegg