Jentevors+Magnus

Dominikansk tid: 21:56

Hola fra sengen! I dag har vært en slitsom dag på grunn av gårsdagen, men det var faktisk verdt det og man kan vel egentlig ikke klage – men jeg gjør det for det om! Hodet henger ikke med, kroppen er sliten og det har vært konsert i magen min i hele dag. Skal bli godt å komme seg tilbake på skolen i morgen kjenner jeg. Bare to timer med matte da, så håper skyene går bort i løpet av natten så jeg får solt bort flasseflekkene mine. 

Har også skypet litt med flere hjemme og da kom et lite stikk av hjemlengsel snikende på. Det er alt for tidlig og jeg har det alt for bra her, så den lengselen fortrengte jeg fort. Alt hjemme vil være det samme som før uansett, så nå gjelder det bare å nyte tiden her. Jeg elsker folkene og det kommer uten tvil til å bli en tung avskjed med flere når vi skal reise til hver vår kant av Norge i november. Tenk, etter det her vil jeg ha overnattingsplasser omtrent over alt i Norge om jeg skulle trenge det. Supahdupahtrivelig! 

Nå skal jeg kose meg med is som beste roomien Herman helt uventet kjøpte til meg + se en film som jeg sikkert blir å sovne til, men først vil jeg dele noen bilder fra jentevorset+Magnus vi hadde før piratfesten:


Getting ready! 


Stoooore senga til meg og Synne. Vi kan seriøst ligge på tvers i den om vi av en eller annen grunn skulle få lyst til det. Heldigvis er Synne like rotede som meg, haha!


Favoritten min, Magnus ♥


Halvparten av bildene på kameraet var speilselfies av Vilde. Haha, fina! 


Synne (roomien), Sara og Julie ♥


Aiiiiaiiiii, skål, cheers osv!

Sykt bra kveld som endte med at jeg ble dyttet ut i bassenget. Med veska. Og TELEFONEN. RIP! Litt ekstra trist dag i dag på grunn av det 🙁 

9 kommentarer

Siste innlegg