Look what the sun is doing to my hair

Dominikansk tid: 10:02. Har hatt problemer meg bildeopplastningen, så til slutt måtte jeg få noen hjemme i Norge til å gjøre det for meg. Flere som sliter med det samme eller er det bare hos meg? Utrolig irriterende. 

Det blir naturligvis mye strandliv her og dermed mye bilder derfra. Skal prøve og variere litt mer framover og bli flinkere til å ta med meg kamera når jeg er ute. Det er sikkert ikke alle som vil se meg i bikini hver eneste dag heller. For min del har det vært en veldig rolig helg til tross for at det har vært arrangerte fester alle dagene. Jeg er kanskje bare 20 år men herregud, noen ganger føles det ut som jeg er 60 innvendig. Heldig er de som ikke blir fyllesyke, for det er nemlig den jævlige fyllesyken jeg får som spiller den store faktoren hos meg når jeg bestemmer meg for å ikke drikke.  


Magnus er alltid klar for fest hehehe. ilu <3

Look what the sun is doing to my hair!! Jeg er blitt så blond. Hadde riktignok masse stiper i håret når jeg kom ned hit, men alt er blitt mye lysere og jevnere. Jeg tror jeg liker det. Gjør dere?


Nå skal jeg få i meg frokost og prøve og se om det er noen fyllesyke kropper som har lyst å være med meg til Sosua beach. 


Til slutt; Det er faktisk svært sjeldent jeg lar meg selv provosere av blogglesere som tror de vet ALT, og de vet selvfølgelig ALT best. De som absolutt skal påpeke enhver minste ting og kverulere seg selv i hjel. For all del, slike behøver man ikke å starte en diskusjon med en gang, for de må bare få være i fred med det trangsynte tankesettet. Men når jeg får kritikk fordi jeg er en naiv turist som gir et lite barn mat, og absolutt mener at dette barnet selvfølgelig ikke er 4 år og i hvertfall IKKE fattig – koker det litt inni meg. Hva slags betydning har det egentlig om barnet er 4 eller 10 år? Svart eller hvit? Fattig eller rik? Jeg ante ingenting annet om gutten utenom at han åpenbart var sulten, og da sier instinktet mitt at jeg vil gi han mat. Alt annet spiller ingen rolle, så jeg trenger ikke å analysere noe mer over det. Helt uavgengig av bakgrunnen til gutten kan jeg ikke si at jeg føler meg lurt på noen som helst måte fordi jeg ga han mat. 
Hadde det kommet bort et voksent menneske på stranden som var sulten, hadde jeg gjort akkurat det samme. Det har skjedd flere ganger at jeg har gitt bort maten min til selgerne som går langs stranden fra morgen til kveld, som fortvilt prøver å selge for å tjene inn penger for å overleve. På denne tiden av året er det nemlig svært få turister, og det kryr av selgere på stranden. Dere kan vel regne på det selv.. 

14 kommentarer

Siste innlegg