All day, every day

Så fort mattetimene var ferdig i dag dro jeg og Magnus hjem for å lage “norske” pannekaker med bacon og masse sukker. Mmmmm! Er det noe jeg savner så er det mat som minner meg om Norge, sånn som pannekaker og grøt. Og lapskaus, åh gud! Noen som vil sende det i posten til meg? Neida. Joda hehe. 

Magnus er heldigvis like addicted av å sole seg som meg, så det ble et par timer ved bassenget også. All day, every day. For det om føler jeg ikke at jeg er blitt brun. Brunfargen har stoppet helt opp, jeg er seriøst brunere etter en uke i syden enn det jeg er nå. Har nesten begynt å gi litt faen. Nesten! Får bare booke om returbilletten hjem til et par dager før sånn at jeg kan flytte inn på brun og blid før jeg møter kjentfolk hjemme. 

Jeg hater forresten tidsforskjellen i forhold til bloggen. Som regel blogger jeg om kvelden når det er midt på natta hjemme hos dere, og da føles det nesten helt meningsløst når ingen er våkne. Jeg ser jo på statistikken at mange er innom, men kommentarfeltet er veldig stusselig. Helt fortjent, jeg vet det – men det er selvfølgelig litt mer motiverende å se at det er noen der. Statistikken er bare et surrealistisk tall. På grunn av uværet i går fikk vi beskjed om å holde oss innendørs, så det ble ingen Cross-fit. Derfor blir det et nytt forsøk i dag! Grugleder meg, wish me luck ♥

22 kommentarer

Siste innlegg