Innkjøp Santo Domingo 1#

PS: Jeg har konkurranse på facebookpagen min hvor dere kan vinne solkort. Det kan lønne seg å like den, tenkte å ha litt konkurranser der framover ♥ I tillegg til at jeg alltid poster nye innlegg der, så det er lettere å følge med.

Vi hadde faktisk en uke høstferie for en måneds tid siden, og da heiv flere av studentene seg på bussen til hovedstaden, Santo Domingo. Dagene der bestod av to av mine favoritt-aktiviteter; vin og shopping. Santo Domingo er en stor by, så shoppingsentrene var dermed veldig store de og. Jeg siklet meg gjennom Louis Vuitton og hadde vanskeligheter med å gå tomhet ut derfra. Det gjorde jeg da, men som trøst shoppet jeg halve Zara. Og Bershka. Og Forever21. Haha, kunne sikkert ha kjøpt meg en ny designerveske for alle pengene, men denne gangen var det påfyll i kofferten som ble prioritert.


Min dårlige uvane er å kjøpe sommerlige klær hele tiden fordi jeg elsker lette plagg, men denne gangen klarte jeg faktisk å kjøpe en god del klær som kan brukes hjemme også når jeg kommer hjem i November. Jeg vet dere liker å se innkjøpene påkledd, men denne gangen var det så mye at jeg orket ikke. Forhåpentligvis får dere sett de på etterhvert ♥  

1. Skjørt fra Bershka 2. Skjørt fra Bershka 3. Shorts fra Bershka

1. Bluse fra Zara 2. Topp fra Mango 3. Body fra Bershka 4. Topp fra Forever21


1. Topp fra Forever21 2. Body fra Bershka 3. Topp fra Mango 4. Topp fra Forever21


Bukser fra Bershka og Zara


Jeg ELSKER denne skinnbuksa fra Zara! Herregud så jeg gleder meg til å bruke den når jeg kommer hjem.


1. Forever21 2. Bershka 3. Bershka 4. Bershka

Likte dere innkjøpene? Og ja, kameraet mitt er begynt å tulle.. Det ble så dårlig kvalitet på bildene 🙁

20 kommentarer

Siste innlegg