Santo Domingo baby

Hola chicas ♥ Magnus fylte 18 år i går, lille babyen min. Dagen ble feiret med bursdagsmiddag og noen shots for mange slik jeg forstod det på han, kjedelige meg ble ikke med ut på byen. Har bestemt meg for å holde alkoholen til helgene, så denne helga blir det nok en skikkelig fest i hovedstaden. Vi reiser nemlig en liten gjeng til Santo Domingo om noen timer. Gleder meg veldig mye, blir godt å komme seg litt bort fra lille Cabarete også. Hverdagen her er blitt veldig rutinepreget og litt småkjedelig til tider, så en weekend i storbyen blir superdeilig. Vi skal bo på Hilton som visstnok skal være et veldig fint hotell, så jeg regner med internettet er brukbart der. Jeg tar i hvertfall med kamera og macen så blir det helt sikkert en oppdatering eller to i løpet av helgen ♥ 


Birthday boy ♥
Body fra Bershka 

Håper alle får en super helg uansett hva dere skal finne på, jeg skal i allefall kose meg masse ♥

57 kommentarer
  1. Hei Tuva! Jeg elsker å lese innleggene dine fra DDR, nettopp fordi jeg vurderer å dra neste høst for å ta opp noen fag. Men jeg husker du skrev om at det var så dårlig standard på rommet, var ikke skolen behjelpelig med å få fikset problemene, evt ordnet så dere fikk nytt rom? Også lurer jeg på om du kan si noe om gjennomsnittsalderen? Jeg er 25 år, vil jeg være en ensom oldis? :p
   Også lurer jeg rett og slett på om du på generell basis er fornøyd med opplegget og oppfølgingen fra skolen? Håper du får tid til å svare 🙂 og kos deg masse i santo domingo 🙂

  2. du e så utrolig nydelig, Tuva! Også virke du så jordnær og snill 🙂 Kos dæ masse resten av oppholde!

  3. Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!
   Keep up the good work!
   Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har vært sterk motstander av alkohol i alle mine atten år, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt fylleangst, for jeg husker ikke så mye. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om helgen på bloggen min da 🙂
   Jeg håper at du har hatt en kjempe fin start på denne uken, og at du koser deg i massevis! Kleem <3

  4. BOOOOOOB! NIPPPLEEEE! Ja, whatever, folk i kommentarfeltet…. Som om dere aldri hat sett en nippel før, dekket av stoff. Kristus. Hahah!! Var egentlig ikke det jeg skulle kommentere, men måtte bare. Anyway; Håper du koser deg max!
   -NA, nymfoman sexblogger

  5. Vet ikke om dere har vært der enda, men om dere får anledningen så anbefaler jeg dere å besøke Ocean World hvor man kan bade med delfiner osv 🙂

  6. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin lørdagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  7. The thing is that you seem to be a sympathetic young woman. Based on the way how you write and your social and economic environment. Therefore, you wouldn’t say that a girl like thinks its necessary to go for the plastic porn boobies, while there was nothing wrong with the size of your natural breasts. It’s a shame that you got so influenced by the pressure of the media about how a woman should look like if they want to ‘fit in’. When I see a girl like you who has done cosmetic surgery, I automatically lose all my respect for them and I unconsciously get probably the wrong image of who you are. When someone would ask me to describe you in 5 words based on your appearance, I would say: 1. insecure 2.low- self esteem 3. wannabe 4. cheap 5. an easy girl. Unfortunately, I am not the only one who whould think like this. But if someone would ask me the same thing when I would saw you 3 years ago. I would probably say that you seem like a nice and sweet girl.. But that doesn’t even come to my mind, now you have decided to look like a sexual object. And as objects don’t have a personality, a meaning or a message to spread, but are only there to look at, to touch and to do stuff with, it is ofcourse more than reasonable for me and many others to treat you like a (sex)object, and no longer as a human being.

  8. Hei, Tuva!
   Vi er fem elever ved Høknes Ungdomsskole i Namsos, og har et stort prosjekt om Glemte Kriser. Glemte Kriser er alvorlige kriser Leger Uten Grenser har valgt ut som ikke får nok oppmerksomhet. Vår oppgave er å velge en krise og få den til å vises i media, og gjøre folk kjent med den. For å gjøre det har vi laget en blogg som oppdateres jevnlig, vi holder på å lage film og har kontaktet alt av familie og venner vi har. Men for å nå ut til hele Norge trenger vi hjelp fra deg. Du har mange lesere som du lett kan få til å sjekke ut bloggen. Disse krisene er veldig alvorlige, og for at du skal vite hva vi vil få frem kan du sjekke ut alle krisene her http://www.legerutengrenser.no/Glemte-kriser, og vår krise her http://www.legerutengrenser.no/Glemte-kriser/Svangerskap-og-f%C3%B8dsel-dreper-800-kvinner-hver-dag. Vi setter utrolig stor pris på om du vil hjelpe oss ved å skrive et innlegg om oss, nevne oss og bloggen i et eller bare linke til oss.
   Bloggen der vi oppdaterer om krisen heter http://drependesvangerskap.blogg.no. Det er vel rart å tenke på at 800 kvinner dør hver dag pga. fødsel og svangerskap?
   Mvh
   Maja, Tyra, Erik, Joakim & Jawad i 10c

  9. Fem:
   You seem like a very nice person based on the first sentence. From there you seem like an ignorant know-better who is way to quick on judging other people. Yes, she has fixed her breasts, but that does not define her as a person. The importaint thing that YOU should focus on is the way she is, and as you said yourself, she seems like a very nice and sympatic person when she writes. Why would you let your picture of her be dominated by her body? It´s disgusting.
   Og til Tuva: hvis du leser dette, så vil jeg si at jeg håper du ikke lar sånne kommentarer gå inn på deg. Du virker som ei herlig jente og det er det jeg velger å fokusere på 🙂 Også er du jo veldig pen da!

  10. Kan du ikke i det minste lage et “legger opp bloggingen” innlegg?
   For åpenbart har du jo gjort det. Men trofaste lesere fortjener i det minste
   Et avslutting inlegg

  11. Hei, så vakker du er Tuva! Har virkelig likt bloggingen din fra Den domikanske republikk og håper du snart er tilbake igjen 🙂 Om du ikke allerede har dratt hjem så håper jeg du får en fin sistetid av oppholdet. Nyt det!

  12. Trodde kanskje du var tilbake på bloggfronten, men veldig skuffet når det hele tiden kommer opp samme overskrift når jeg klikker meg inn på bloggen din 🙁 Håper du har det fint <3

  13. herlighet, til deg “fem”… så unødvendig å skrive noe slikt til ei ung og søt jente. mennesker som dømmer andre på den måten der, ut i fra hva de velger å gjøre med seg selv, er ganske enkle mennesker som ikke klarer å sette seg inn i andre sine situasjoner. INGEN jente blir på noen som helst måte billig eller en jente som er lett på tråden av å ta silikon. HERLIGHET, blir helt oppgitt over at andre faktisk kan tenke slike tanker.. det er virkelig ikke rart at noen blir usikker når folk ytrer slike medier direkte til noen på måten der.
   Tuva, DU er flott. Ikke hør på slike kommentarer.. rett og slett noen som ikke har peiling.

  14. Hei! Kan du skrive et litt utfyllende innlegg om hvordan du fikk til å ta opp fag i utlandet? Kan man ta hele påbyggåret dels? Pris på alt? Lommepenger osv? Hadde satt stor pris på det! 😀

  15. Du er en feit stygg kjerring. Brenn i helvette. Jeg hater sånne ekle fitter som deg!! Du får fane meg slikke en fitte for faern jeg hater deg så jævlig. Du er støgg! Jeg liker ikke at du er så jævlig stygg i trynet og jeg hater den støgge fitta de for faen. Du er så jævlig stygg

  16. I den siste tiden har jeg besøkt en del blogger, og nesten hver eneste gang, leser jeg om mennesker som ikke alltid tenker på andre enn seg selv. Det virker sånn, og beklager hvis jeg tar feil. Det er noen som sier at motebloggerne, fitness- og skjønnhetsbloggerne går hånd i hånd. Og det er en enorm bransje, med ekstrem konkurranse. Men trenger vi egentlig å konkurrere?
   Hva om disse herlige bloggerne kunne kommet sammen, og kombinert sin kunnskap og erfaring for å vise verden at «jeg kan også VIRKELIG hjelpe deg».
   Hvordan skal så bloggerne hjelpe med sin kunnskap om mote, skjønnhet og hudpleie og fitness?. Jo, som jeg ser det: det finnes muligheter rett foran deg på skjermen din, som NÅ.
   Og siden DU, ja nettopp DU, leser dette, så vil du også være en medhjelper og bidra til at dine nærmeste og mest lojale lesere, fans og medmennesker nå også kan tilegne seg erfaringen som du nå kan gjøre deg.
   Åpenhet, tillit og samhold, er noen av de mest grunnleggende egenskapene og verdier du kan tilby andre. Hva går dette ut på, spør du kanskje?
   Det er en mulighet for deg NÅ, og selskapet er snart klar for å gi full gass i Norge, med eller uten deg.
   Nå er tiden inne, det er nå det begynner. Og det er nå du tar valget:
   Er du med eller er du ikke med videre?
   Muligheten heter Jeunesse. Les mer og registrer deg på http://www.newlead.jeunesseglobal.com
   klikk på «Join Now» nå!

  17. På tide å slette bloggen snart eller? Eller får du fortsatt penger fra de som klikker innom avogtil?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg