Oppskrift – Pestosalat

Av og til blir jeg ekstra fornøyd med maten jeg lager, og da må det selvfølgelig deles. Må bare skryte litt av meg selv; Kokkekunstene begynner virkelig å ta seg opp om dagen. Hellstrøm ain’t got nothing on me 😉 Venter enda i spenning på når jeg skal få invitasjon til 4-stjerners middag..

Denne pesto-salaten må dere prøve ut, folkens! Her kan man selvfølgelig plukke ut og adde til det man måtte ønske, men personlig synes jeg mixen av ingrediensene under smaker himmelsk sammen. – Også godt med brød til!


Du trenger:
♥ Fullkornspasta ♥ Bacon ♥ Pesto ♥ Ruccola-salat ♥ Rødløk ♥ Paprika ♥ Champignon ♥

Kok pastaen etter anvisning på pakken, i mens du kutter opp alle grønnsakene. Stek champignon. Kutt baconet opp i biter og stek det godt til det blir litt sprøtt, legg det deretter på tørkepapir for at overflødig fett skal trekkes bort. Fetaost er forresten og et lite must i denne salaten, om du spør meg. Mix alt i en bolle og spis deg god og mett! Simpelt, men veldig godt!PS: Nå skal det ikke være et problem lengre å lese bloggen min via mobilen. Har du forresten en middagsoppskrift jeg MÅ prøve ut? Del gjerne! Som den mat-entusiasten jeg er, prøver jeg hele tiden å finne nye, gode middagsoppskrifter.

34 kommentarer

Siste innlegg