Ukas handlekurv

Hei, hjerter! Så utrolig gøy og givende det er å blogge når man får så bra respons på det man skriver. Tusen takk – dere er så koselig å ha med og gjøre! Selv om jeg har hatt mange opphold hvor jeg ikke har blogget, så er jeg veldig glad i bloggen min og leserne mine. Ja, bloggen ligger ute på det store internett, men for det om føler jeg at den er veldig privat. Den er liksom min og ingen kan ta den fra meg. Mine frafall fra bloggen har aldri hatt noe som helst med stygge kommentarer eller nettmobbing å gjøre, for mine lesere har faktisk i alle år vært utrolig snille mot meg. As we speak begynner det nye designet mitt å ta form, og jeg tror dere blir å like det  Cecceaya er dyktig som fy! 

I dag har ikke formen vært helt der den pleier å være, har gått rundt som en trøtt zombie med småvondt i hodet. Utrolig frustrerende, men satser på at jeg er back to business i morgen. For det om har jeg og Vegard vært og handlet inn mat til uken. Vi har nemlig kommet inn i en veldig god rutine hvor vi planlegger middager i hvert fall for 4-5 dager framover – en veldig praktisk og økonomisk rutine jeg er svært fornøyd med. Å dra på butikken hver eneste dag med tom mage (som vi alltid gjorde før), å lure på hva man skal ha til middag, er helt forbanna håpløst.

Det første vi gjør er å sjekke hva vi allerede har, så lager vi en middagsplan ut ifra det. Jeg kaster (nesten) aldri mat lengre! Tar så i bruk fantasien og leter etter inspirasjon på nett, der finner man så mye godt. Vi er opptatt av å ha ordentlige middager hver dag, da jeg elsker å spise og ser på middagen som ett av høydepunktene i løpet av dagen.

Dette ble med oss hjem fra butikken i dag, middagsmat ++ for to personer fram til helgen:


Mye grønt, fullkornspasta, skinke, kyllingkjøttdeig, egg, bacon, melk, skyr, biola, knekkebrød, wokblanding, pepsi osv.


Kjøpte meg en ny treningstights i dag – gjett hva den kostet? Bare 249,- på H&M. Jeg har sikkert fått hva jeg har betalt for, men synes den var helt rå!

Synes dere forresten det er interessant å lese om mathandling og oppskrifter? Gi meg litt feedback på det, så gjør dere meg en stor tjeneste. Interessen for matlaging har vokst veldig på meg det siste året, før kunne jeg ikke fordra å bruke lengre tid enn nødvendig på kjøkkenet og Toro var stooorfavoritt.

30 kommentarer
  1. Jeg er selv student og bor alene på hybel, så det er veldig gøy å få litt inspirasjon til mathandling og oppskrifter! Jeg vet selv om den harde “kampen” om å finne ut hva man skal ha til middag, det er jammen meg ikke lett. Digger bloggen din!!
   Håper du får en god natt, selv jobber jeg nattevakt i natt og blir våken 🙂
   Stor klem fra en fast bloggleser

  2. Hei! Jeg er student selv og bor for meg selv. Vil gjerne se et blogginnlegg om mathandling ofte og gjerne oppskrifter uansett om det er enkelt! Det enkleste er ofte det beste 🙂 Hilsen fast leser!

  3. Gjerne kom med ukesplan med oppskrifter og feks handleliste! Stooor inspirasjon for en fattig matlei student 😀

  4. Ja til mattips og oppskrifter!
   Har samme tights, kjøpte min på salg for 99kr faktisk, og jeg eeelsker den!

  5. ja, mattips og oppskrifter er kjempe gøy! syns også det er spennende og se hva du handler.
   så hadde jeg bare ett spørsmål, bor du for deg selv nå? kunne du lagt ut bilder av leiligheten din? 😀
   må også bare så sakt hvor gla jeg er for at du har begynt å blogge igjen!! kjempe inntresant og du er ett inspirerende menneske, like at du er så ekte i motsatt til mange andre bloggere 🙂

  6. Du er helt klart den beste bloggeren 🙂 Paa de andre bloggere saa ser jeg omtrent bare paa bildene, men hos deg saa leser jeg ogsaa 😉 Staa paa!

  7. Kjempekjekt å lese om, fortsett slik:D Veldig fin treningstights også, og kvaliteten på H&M’s treningstøy er faktisk overaskende bra!

  8. Åhh, mens jeg leser så må jeg bare si at du er et helt fantastisk flott menneske.Jeg kjenner deg ikke på ingen måte, men utifra det du skriver virker du som en sterk og selvstendig person. Du er nøye på trening og mat, og jeg blir så glaad av å lese! såå, jeg synes det er veldig interesant å lese om oppskrifter og trening fremover, det gir meg inspirasjon til å fullføre det i min hverdag fremover nå. Jeg flytter alene på hybel og er 16 år, så med litt hjelp fra deg blir det supert! takk

  9. Har selv nettopp flyttet alene så er veldig interessert i innlegg som dette!
   Kan du kanskje lage et innlegg med tips til oss som nylig har flyttet ut for første gang? 🙂 Alt fra økonomiske tips til matlaging, interiør og rengjøring, kanskje ting du selv skulle ønske noen fortalte deg før du flyttet hjemmefra? Hehe 🙂 Liker bloggen din veldig godt forresten! Merker at du har blitt mer voksen og et godt forbilde!

  10. Så utrolig smart 🙂 Fin tights da, så denne tightsen da jeg var innom en h&m-butikk og hadde så lyst på den men, fant ut at jeg heller burde vente litt. Håper du får en fin dag videre 🙂

  11. Slike innlegg er alltid kjekt! Kan du ikke lage et innlegg på mandag f.eks etter ukeshandling om hva middager dere skal ha for resten av uken? Det er så inspirerende! 🙂

  12. Jeg vil virkelig anbefale treningsklær fra HM! Har alltid vært en person som mener at de dyreste treningsklærene er de beste. Det var helt til jeg skulle reise på ferie i sommer. Da sparte jeg hver eneste krone til jeg skulle reise. Hotellet er ett trenings/sunnhets hotell, så ville sånn ha nye tightser og singleter! Kjøpte en god del fra HM, å nå er det nesten bare det jeg bruker på trening hver dag. Så jeg anbefaler det virkelig! Singletene er kjempe deilige og lette, de “klistrer” seg ikke når du blir svett. Promiiiise, you won’t regret it!

  13. Gjerne kom med middagstips! Her i huset drar vi på butikken hver dag og kjøper middag… Føler ting blir så fort dårlig, og er så dårlig på å finne på middager.

  14. Caroline: Jeg har flere treningstopper fra H&M som er blitt godt brukt, kjempefornøyd med dem 🙂

   Når det gjelder tights har jeg alltid tenkt at de bør være av bedre kvalitet, så dette er første gang jeg har kjøpt tights fra H&M – gjenstår bare å se om jeg blir like fornøyd med den! Men enig med deg, man trenger ikke alltid kjøpe det dyreste merket for å få kvalitet.

  15. Du kunne gjerne ha skrevet en guide til førstegangs-utflyttere 😀 Skal selv klare meg selv i egen ny leilighet til høsten, og da er det ikke lett å vite hva man skal kjøpe til bare en person, billigst mulig 🙂 Og med den guiden tenker jeg mest på enkle oppskrifter og matinnkjøp, men også hvordan det generellt sett er å bo alene og takle regninger, sparing osv.

  16. Ja er veldig positiv til litt mat-inspirasjon! Synes du har en sånn sunn og god holdning til det, derfor er du veldig inspirerende på akkurat mat og trenings-området!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg