Lett å like

Heello people! Håper dere holder ut med meg, meg+helg+blogg har aldri fungert bra sammen – helga er liksom ferdig før den starter. Det er kanskje på søndager man bør være mest aktiv på blogg, da det er flest som leser – men her derimot bruker jeg ofte halve dagen på å krype mellom sofaen og do…

I går dro jeg på vorsspiel sammen med Anna og venninne hennes. Trøndere er så lett å like, jeg storkoste meg sammen med trønderbabes’a! Nordlendinger og trøndere er ikke så ulike, like småfrekke og løse i snakketøyet uten tvil. Følte meg altså ikke heelt outsider selv om disse jentene kind of kjenner hverandre siden barneskolen. Dere vet kanskje hvordan det kan bli når man føler man ikke har noe å bidra med i samtalene når de snakker om ting de har opplevd sammen?

Kvelden ble uansett en suksess! Vi satt utendørs hele kvelden og drakk vin til solen gikk ned, og da ble vinen plutselig erstattet med vodka.. Det er aldri en god idè, og det burde hobbyalkoholikeren i meg forstå snart. Plutselig var vi på byen, og før jeg visste ordet av det gikk jeg med hælene i handa og var på vei hjem igjen. Mandag i morgen, deilig!

Bloggers does it better?


Måtte låne et par bilder av Anna, for som dere vet er hun en mer rutinert blogger en meg, hihi.

Kjæresten ville på RBK vs VIF-kamp, så da var det bare å sluke tre paracet og fylle opp vannflasken. Stadion var fyllt opp til randen av ivrige RBK-fans og stemningen var magisk. Okey da.. Fotball kan faktisk være sykt GØY!! Har en liten voksende RBK-fan inni meg..


Kjole fra Monki // Favorittveska fra Marc Jacobs // Solbriller og jakke fra Junkyard (sponset)

Har dere hatt en fin helg?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg