Junkyard rabattkode

Hello cuties!                                                                                                                               

Jeg er så innbilsk og tror at kroppen min er en superhelt, så hadde derfor god tro på at jeg skulle våkne opp i god form i dag. Den kurerer ALT og er aldri syk – så når jeg da faktisk en sjelden gang blir syk føler jeg meg helt døende og synes kjempesynd på meg selv. Alle vet hvor kjedelig det er å være syk, men man glemmer fort av hvor jævlig det faktisk ER. Men å høre på andre klage over at de er syke er irriterende så jeg skal slutte med en gang.

Kjæresten min er en sykt grei superhelt ♥ Jeg blir så forferdelig oppblåst i magen av å spise brød så derfor spiser jeg det nesten aldri lengre – men i dag klarte jeg ikke tanken på å knaske knekkebrød, så Vegard dro og handlet for meg. Jeg sa jeg ville ha salami men angret med en gang på at jeg ikke sa brunost….. Men brød fikk jeg i det minste! Altså, jeg spiser ikke bare èn brødskive til frokost. Her forskynte jeg meg på nytt etter å ha spist to skiver. Følte jeg måtte presisere så ingen tror jeg spiser så lite, haha!

Jeg er ikke bare innom for å fortelle hvor dårlig jeg er og hvor mange skiver jeg spiser til frokost – jeg vil nemlig dele en rabattkode med dere før det er for sent:

I samarbeid med Junkyard vil jeg gi ut en rabattkode til dere, som gir 15% på HELE nettbutikken. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som digger Junkyard, så håper noen setter pris på rabattkoden ♥ Den gjelder t.o.m ut lørdag (12. september), så her kan man shoppe med litt bedre samvittighet og spare noen kroner. Venter selv på en pakke full av godsaker derfra, klarer nesten ikke å vente!

Buksa jeg hadde på meg i går er sykt cool og er selvfølgelig fra Junkyard, den finner dere her. Min bukse er sponset og jeg har i størrelse xs – helt normal på størrelse. Happy shopping, cuties!

Okei en litt viktig ting jeg lurer på helt til slutt! Foretrekker dere at skriften i innleggene er i denne størrelsen?? Eller skal jeg få den litt mindre, som det her? Tror jeg liker denne størrelsen best, men setter pris på å høre hva dere mener!

28 kommentarer

Siste innlegg