Speltlompe pizza med strandaskinke og ruccola

Jeg elsker mat som går kjapt å lage, derfor har speltlompe-pizza lenge vært en favoritt hos meg. Det var en periode jeg faktisk spiste det nesten hver eneste dag, bare med forskjellig topping. Perfekt hvis man bor alene eller bare vil ha et velsmakende og kjapt måltid. Man kan toppe med hva enn man måtte finne i kjøleskapet, det er sunnere enn vanlig pizza og det går superfort å lage. Så fort at det er viktig å følge godt med under steking for å unngå at pizzaen blir svidd!

I dag spiste jeg en utrolig god variant som jeg anbefaler dere å prøve ut ♥

Sett ovnen på 200grader mens du smører lefsene med tomatpurre (eller ketchup) og dekk over med ost. Stek lompene i ovnen under oppsyn til de begynner å bli brune i kantene. Jeg liker pizzaen litt crispy, så jeg steker den godt. Ta pizzaen ut og topp med strandaskinke, ruccola-salat og fetaost. Enklere får man det ikke! Nam, nam  :)

Fristet det å prøve ut?

12 kommentarer

Siste innlegg