Speltlompe pizza med strandaskinke og ruccola

Jeg elsker mat som går kjapt å lage, derfor har speltlompe-pizza lenge vært en favoritt hos meg. Det var en periode jeg faktisk spiste det nesten hver eneste dag, bare med forskjellig topping. Perfekt hvis man bor alene eller bare vil ha et velsmakende og kjapt måltid. Man kan toppe med hva enn man måtte finne i kjøleskapet, det er sunnere enn vanlig pizza og det går superfort å lage. Så fort at det er viktig å følge godt med under steking for å unngå at pizzaen blir svidd!

I dag spiste jeg en utrolig god variant som jeg anbefaler dere å prøve ut ♥

Sett ovnen på 200grader mens du smører lefsene med tomatpurre (eller ketchup) og dekk over med ost. Stek lompene i ovnen under oppsyn til de begynner å bli brune i kantene. Jeg liker pizzaen litt crispy, så jeg steker den godt. Ta pizzaen ut og topp med strandaskinke, ruccola-salat og fetaost. Enklere får man det ikke! Nam, nam  :)

Fristet det å prøve ut?

12 kommentarer
    1. Jeg spiser speltlompepizza flere dager i uken selv! Det er supergodt! Har ikke prøvd med fetaost før, så det må jeg prøve<3

    2. Heisann! Prøv å bytt ut tomatpurre med creme fraiche med noen fedd hvitløk. Er så utrolig godt !
      Liker bloggen din og deg skikkelig godt. Du vært kjempe flink med bloggen. Ofte opptaderinger, og spennende innlegg. Stå på Tuva:)!
      Ha en fin helg 🙂

    3. Det så sykt godt ut! :O
      Men en ting jeg lurte på, hvor redigeer du bildene dine? (tenkte på det øverste bildet) Om du brukte photoshop, en spesiell app eller nettside 🙂

    4. Åhh, hørtes kjempegodt ut! Anbefaler deg å prøve å legge skinken på før du steker pizzaen, da blir den ordentlig sprø og god! Kjempegodt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg