Tatt på meg en søppelsekk idag


Hei dere! I dag dro jeg for å spise lunsj og catche up med Nora, en gammel venninne av meg fra Tromsø som også har endt opp som trønder. Alltid koselig å catche up med venninner man sjeldent ser, og spesielt når praten går så lett. Nora er virkelig en flott jente som jeg setter stor pris på å ha som venninne, jeg føler at jeg kan snakke med henne om alt, både overfladiske og mer seriøse ting. Det er så viktig å ha personer rundt som gir deg noe positivt, og så er det bare og kaste på havet de som suger energien ut av deg. De vennene som er førstnevnte må man ta godt vare på!


Nydelige Nora!

Kan anbefale pizzaen på Tulla Fischer, smakte gooodt!

Bestemte meg for å knipe tenna sammen og lide for min nye kjole idag! Jeg så for meg at den ville se kulest ut med nakne ben og sneakers – eller converse i mitt tilfelle, så da ble det nakne ben til tross for litt for få plussgrader. Det var verdt det! Elsker at det ser ut som at jeg hat tatt på meg en kul søppelsekk, haha.

Jakke fra FWSS // Kjole her // Sko Converse // Veske Marc Jacobs

Nå skal antrekket over byttes ut med treningstøy. Har meldt meg på en gruppetime idag som betyr at jeg får BOT hvis jeg ikke møter opp – så i dag har jeg med andre ord INGEN unnskyldninger for å ikke dra. Er litt sent ute allerede, så jeg må løpe. Ha en fin onsdag videre, så snakkes vi ♥

16 kommentarer

Siste innlegg